Şu Çılgın Kürtler
-
yine "ben kürt deilim,ben arastırıorum,ben bölücü deilim,düşünce özgürlüğü" lafları altında kürt propogandası..
arada 1-2 göz boyayan laflar olmalıki forumun tepkisini cekmesin! -
"Ertan:kürdistan olayı bir yahudi oyunudur.Bunun bilincindeyiz merak etmeyin.."
ben kürt değilim demiştin bizimle dalgamı geçiyorsun.
-
Tarih herseyi ispatlar.
-
türk olarak gelişmeleri takip eden bireyler olarak onların kandırıldığını kandıklarını ifade etmiş. Öküz altında buzağı arama.
Bide bu var ya takıldığım kandırılmak diye söyleriz. Kandırmak diye birşey yoktur yahu? Kanma ihtiyacı vardır. O eğilimdeysen zaten girersin o yola. Yok değilsen kestirir atarsın. Hırsızın hiçmi günahı yok dersen baştan kaybettin be kardeşim eşşeği sağlam bağlayıp kapıyı sürgüledinmiydi? -
koko o dediğimde aziz nesinin bi lafıydı galiba ordan esinlenmiş olabilirim tam hatırlamasamda bi yerlerde okudum işte. Herkes kendini bi bok sanar felanca iki bok sanar şeklinde.. Adamlar edebiyatta ustalar ki vurguyu iyi yapıyorlar biz hala çükümüzle oynayan bebeleriz bu konuda..
-
hastalanınca T.C nin devlet hastanesine gidenler..T.C nin okulunda eğitim görenler,evinin alt yapısını elektriğini suyunu T.C nin kurumlarından alanlar T.C karayollarının yaptırdığı yollarda gezzenler,evi yanınca T.C nin itfaiye teskilatından yardım isteyenler,Türk Telekomun verdiği internet hizmetini kullananlar
bugün cıkıpta nasıl bunları dior anlayamıyorum -
fenerist07 işte o zaman türk-kürt kardeş oluyor ;)
-
kemah dostluk turnuvası 28 senedir yapılır ve kemaın köyleri arasında türkte kürte alevi de vardır nedense problem hep kürtler çıkar.hatta bi maçtan önce istiklal marşı okuduk adamların kulubesinin hiçbiri ayağa kalkmadı sonra bizim başkanı arıyo neden istiklal marşı okundu diyor yok böle kardeşliik falan içinizdeki pkk lıları otokontrol sistemiyle yok etmedikçe boşuna yorulmayın.
-
Dağlardaki ayı soyundan gelen kürtleri yok etmedikçe türk-kürt sorunu devam eder gider her kürte anlmasızca kötü gözle bakmak doğru değildir ben sen o ve diğerleri TÜRK üz peki yaa KÜRT olarak kendini bu ortamda bulsaydın naapardıın?bi düşünün yaa türkler düşünsün o zaman da siz horlanan olurdunuz bunu unutmayın terörist muamelesi görürdünüz HER KÜRT EŞİT DEĞİLDİR TERÖRİSTE ancak HER TERÖRİST=KÜRT sorunda burda işte biz eşitliğ tersinden de aynı gözle bakıyoruz!PKK eğiliminde ki kürtlere sesleniyorum neyinize yetmiyo bu topraklar bu bayrak bu dil bu ülke bu yollar bu postaneler bu pastaneler bu okullar bu askerler vesayire vesayire....BU ÜLKE HİÇ Bİ ZAMAN 3-5 ÇAPULCUYA KALMIYACAKTIR!!dağlarda inlerinizde yaşayın kimse size neden orda yaşıyosunuz diye sormaz ama BU ÜLKEDE KARDEŞSEK MAZİMİZDE TÜRK-KÜRT DOSTLUĞU VARSA Kİ VAR BU ÜLKENİN kıymetini bilelim!
-
ben Türküm diyen herkes Türktür. yok ben özümü inkar edemem yok ben kürtüm ama türkiyeliyim falan filan lagaluga yapanlaraysa bir çift lafım var; Türklüğünü inkar edenin rum kadar aklı yoktur!!
Toplam Hit: 21384 Toplam Mesaj: 171