folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şu Çılgın Kürtler

Şu Çılgın Kürtler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Bu konu burda kaldıkça ben ve benm gibi düşünen üyeler sıkılıyor Lütfen konu kilitlensin yada çöpe tasınsın.!

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tarikat yolu yokustur kafalari tokustur biza lame diyenler ya cw lidir ya pusttur :)

Biji HolyOne.(Yasasin HolyOne)

Biji Tahribat.(Yasasin Tahribat)

:) Konuyu tasak yapak boyle olmuyor...katliam cikacak :)..

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    kompü naber abim la ne edion.
    aq şalgam içe içe 200 kilo olmuşundur bi doy yaw :D

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkCoder
    DarkCoder's avatar
    Erkek
    16 sayfa mesajın hepsini okudum.

savundugunuz olay "biz kurtuluş savaşında mehmetçikle yanyana savaştık"

ee 80 yıl önce yanyana savaştınız afferim..

şimdi o mehmetçiği dağlarda mayınla katletmek ne oluyor?

ırkçı , ülkücü falan değilim ocak denilen fesat yuvalarına gittim , pisliği gördüm nefret ettim..

ispanya da eta başarıya ulaştı.. nasıl ulaştı? her gün onlarca değil 100 lerce ispanyolu öldürerek , sivil kadın çoluk çocuk ayrımı yapmadan şehirlerde katliamlar yaparak , 30 bin değil 300.000 iinsanı öldürerek.. ispanyollara başka çare bırakmayarak..

şu anda türkiyede kullanılan elektriğin %23 ü kaçak , bunun %18 i Diyarbakir , Bingöl , Hakkari ve çevresinde. Devlet oraya elektrik götürmüyormu? götürüyor. götürmese kaçağını nasıl olacaklardı?

türkiyede nüfus artış oranı en fazla diyarbakır bingöl hakkari üçgeni içinde. yani şeytan üçgeni.. bu artış türk değil kürt nüfus artışı. tek amacı da sayı olarak diğer bütün azınlıkları geçerek türk halkını da azınlık durumuna düşürmek..

APO , ankara üniversitesi siyasal bilimler fakültesinden mezundur , birincilikle değil normal mezun olmuştur. daha okuldayken "dağlılar" denilen arkadaşlarıyla diğer öğrencileri sindirmeye kavga etmeye başlamıştı ( bkz Altan Öymen , Değişim Yılları )

ben etnik ayrımcılık yapmıyorum ama atatürk ü sayan istiklal marşını sayan bu vatan uğruna ölmekten çekinmeyen herkesi severim. diğerlerine lanet olsun.

ordumuzu sevmekten başka çaremiz yok. doğumuz suriye gibi bir terörist devletle , iran gibi şero larla batımız yunanistan canavarıyla çevrili.. kısacası her tarafımız tehlikede. anti militarizm belki başka ülkeler için belki geçerli bir fikir olabilir ama türkiye için asla..

kürt katli vacip midir? ASLA! Arap katli vacipmidir? ASLA Türk katli vacipmidir? ASLA ASLA ASLA insan canına kıymak dinen de yasaklandığı halde ahlaki açıdan da yasaklamalara gerek olmadan ne kadar yanlış olduğunu görebilirsiniz. varsayalım bugun dünyada tek tanrılı veya çok tanrılı dinler olmasa insanlar canlarının istediğini öldürebilirmi? tabiki hayır.

bir arkadaşım anlatmıştı , babası özel harekat dairesinde yani şimdiki özel kuvvetler kolordusu ( bugun kolordu oldu ) görevli bir sat komandosuydu ( bordo boereli )

bir gün bölüğüyle beraber doğuda türkçe bilinmeyen bir köye gitmiş , kürt köyü herkes kürtçe konuşuyor..

çamurdan binalar varmış.. her ev çamurdan kerpiçten elektrik yok su yok telefon bile yok sadece bir bina göze çarpıyor oda camları kırık kapısı açık içerisi it yuvası ama bina betondan..

köy muhtarını çağırtıp soruyorlar bu bina ne diye.. bina sağlık ocağıymış. arkadaşın babası soruyor "devlet sağlık ocağını açtı da hemşire doktor falan göndermedi mi?" muhtarın cevabı şu ,

gönderdi hemşire göndermesine ama sarışın avradı biz köycek s.ktik s.ktik kafasına da bi tane sıkıp yolladık.

başka söze gerek varmı?

doğuya giden asker şehit , polis şehit , öğretmen şehit , doktor hemşire şehit ( ! ) siz hala Türk Kürt kardeştir diyorsunuz.

Benim beni vuran kardeşim yok. Bana saygı duyan benim ahlaki değerlerime saygı duyan benim askerime kurşun sıkmayan kardeşim var. benim hemşire mi s..meyen kardeşim var.. onu da yıllardır mumla arıyorum ama bulduğum sadece beşikteki ölü bebekler..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    dark coder yazın güzel.
    yani güzel kardeşim böle güzel bi yazı yazmışsın tebrik ederimde
    ne bok var şimdi ocaklara laf atıosun
    atmasan ölürmüsün aq amacın ne
    güzel bi yazı yazmışsın güzel bi şekilde bitir.
    ocaklara neden fesat yuvası dersinde boşu boşuna milletinde tepkisini çekersin

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek
    dai yazı süper.
    yalnız sen ocağı,çay ocağıyla fln karıştırdın galiba.
    neden ocakları herkes pislik bi yer görüyor.
    eskiden belki öyleydi bilmem,ama şuan öyle diil(en azından bursa merkez ocakta ben hiç bir pislik görmedim,görceğimide sanmıyorum)
    ben neden görüldüğünü söyliyeyim,millet yanlış anlıyor ocağı.
    bazıları g.t için giriyor oraya millete sataşıyor.
    orda herkes arkadaş herkes kardeş.
    kardeşinin kavgası oluyor gidiyor.
    sora ocak orda adam dövdü burda adam bıçakladı.
    bize ocakta söylenen aynen şu.
    kimseye size dokunmadıkça,sataşmadıkça,küfretmedikçe,kürtçülük yapmadıkça birşey yapmayın.
    bu mu pislik bu mu fesatlık.
    anlayamadım dorusu.
    ayrıca adminlerden ricam,lütfen konu kilitlenmesin,burası herkesin fikrini özgürce söledii bi yer olarak düşünüorum,bu yüzden kilitlenmemesini rica ediyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    onlar aslında cılgınmıdır emin dilim milli duyguları younlastırılmıs sawascı amerikan neferlerinden fazlası diil cılgın olan kısımları..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aggio
    aggio's avatar
    Erkek
    artık türkiye öyle bir raya girdiki geri dönüşü imkansız.. ben burdan milliyetçi geçinenlere bir tavsiyede bulunacağım
    burada konuşmak biraz kolay olur ya halk darbesi zamanında evdeki erzaklarınız bitince ne yapacaksınız?
    sokağa çıkıp kendi canınızın telaşına düşeceksiniz. o kaos ortamında anne die bağıran ses tellerinizin titrediğini şimdiden görür gibiyim
    gelecek olan halk darbesi öğrenci harekatının kıvılcımından doğacaktır ve türkiye cumhuriyeti menfaaatlerine ATATÜRK ilkeleri doğrultusunda hizmet edecektir bu ayrımcılığıda kökten son verecektir bu ülkede bu şekilde ırkçı düşünen herkes abd işbirlikçisidir biz bunların sonunu getirene kadar savaşacağız
    zamanında da savaştık.. öldürdük bitti sandınız.. ama yanıldınız.. biz kırıldıkça çoğalırız
    bütün gerici yobaz tayfasını ülkeden kovmak devrimler doğrultusunda ilerlemek ve atamızı mezarında huzura kavuşturmak biz kemalist gençlere birer vazifedir
    kanımız aksada zafer bizimdir
    NOT:BU TOPİKTE YAZILAN EN OBJEKTİF BAKIŞ AÇISINI GETİRDİM BU YAZIYLA KİMSE BİYERLERE ÇEKMESİN..

İmkansızsa yaparız Mucizeyse biraz zaman ALIR!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    aggio kemalistim diosun komunist gibi konusuyosun =) nese bu halktan bi cacık olmaz bosa umitlenme darbe falan diye koyun gibi yasamayı ilke bilmisler oyle ilerliyolar ayrıca ırkcılıga hicbi cozum yoktur dunya uzerinde beyinleri nasıl deistirebilirsinki?anca yerinden cıkarman lazım..belki bi umit cahilligin onune gecersen bazı seylere son verebilirsin..turkiyede ırkcılıgı baslatan turkler deildi bunuda unutma biz demedik siz kurtsunuz defolun diye onlar dedi biz kurduz ayrılıcaz diye...olay bundan ibaret kendilerini bu toplumdan soyutladılar ben turk deilim de her boku yap ondan sonra da deki bana onyargıyla bakıolar ne ekersen onu bicersin etme bulma dunyası...ayrıca aggio #''sokağa çıkıp kendi canınızın telaşına düşeceksiniz. o kaos ortamında anne die bağıran ses tellerinizin titrediğini şimdiden görür gibiyim''# bu nedemek hacı boyle kemalist mi olunur kemalizmde halkı kaosa suruklemek halkı can derdine dusurmekmi vardır oyle kemalizm olmaz bizim 6okumuz 6ilkemiz vardır onlar dogrultusunda yasarız hicbirinde de boyle kaosla uzaktan yakından alakalı halkı korkuya dusurucek birsey yoktur

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aggio
    aggio's avatar
    Erkek
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

bizim halkı korkuya paniğe sürüklemek gibi bi emelimiz yoktur yaşanılanlar ortada mevcut kurtuluş yolu gençliğe hitabede....

İmkansızsa yaparız Mucizeyse biraz zaman ALIR!!!
Toplam Hit: 21387 Toplam Mesaj: 171