folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat.Com Ağaçlandırma Kampanyası (Başlatalım)

Tahribat.Com Ağaçlandırma Kampanyası (Başlatalım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Ula o kadar ısrar ettiniz agam etme gurban olayım sen de gel bilmem ne...

Düşündüm taşındım en sonunda ben de bu organizasyona katılmaya karar verdim...

Şimdiden Allah kabul etsin (F)  de ne zaman ne yapıyoruz kardeşler kış geldi...

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bence bir baka hesabı açalım herkes oraya bi miktar para yatırsın sonra bi grup ağaçarı dikip fotolarını çeksin sitede yayınlasın böyle bir organizayson varsa bende katılırım

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

muridler gecen gün rene hocamızla pm aracılığı ile konuştum kendisinin daha bu konuyu okumadığını öğrendim okuyunca bilgilendirme verecem dedi şimdi tek iş rene hocamızın bu topici okumasında :D evt kış geldi ağaç dikimi zaten ilk baharda olur ama bu bir yönden de avantaj uzun sürecek bir para toplama daha fazla para demektir örneğin adam 5 verecekse 20 verebilir aylık ayırabileceği bütceye bağlı en azından ben 3-4 aylık bir para toplama süresi olursa her ay elimden geldiğince yardım edecem... toplanacak yüksek miktardaki paralar ile koruluk yerine minyatür bir orman oluşturulabilir :D hem zaten daha toprak analizi şehir seçimi burada yer seçimi dilekçe verilmesi fln gibi zaman alabilecek şeyler de var...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

Güzel bir fikir tebrikler belli bir süre içerisinde belirli hesaplara  gözler önünde paralar yatar kimse kimsenin parasına oturacak deil sonuçta.Bundan Sonra bu konuyla ilgilenen bir kuruma para geçirilir Ve Küçük veya Büyük Tahribat.com Ormanı Diye birşey yapılabilir ben destekte bulunurum...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    destek çok icraat yok :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    destek çok icraat yok :)

hocam bu işler ile ilgilenen rene hocamız o da konuyu daha okumamış evt tbtde kimse kimsenin parasının üzerine yatmaz ama şimdi ben desemki kardeşim ben bunların hepsinin araştırmasını yaptım alın size hesap no hadi yatırın paraları nereye ne harcamışım bunların faturalarınıda buradan yayınlicam derim ama anlaşmazlık cıksa nolcak örneğin ben adanalıyım her işi buradan rahatca hallederim dedim ki bu koruluğu adanada yapcam bu sefer itiraz olmicak mı?

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

hocam bu işler ile ilgilenen rene hocamız o da konuyu daha okumamış evt tbtde kimse kimsenin parasının üzerine yatmaz ama şimdi ben desemki kardeşim ben bunların hepsinin araştırmasını yaptım alın size hesap no hadi yatırın paraları nereye ne harcamışım bunların faturalarınıda buradan yayınlicam derim ama anlaşmazlık cıksa nolcak örneğin ben adanalıyım her işi buradan rahatca hallederim dedim ki bu koruluğu adanada yapcam bu sefer itiraz olmicak mı?

katılıyorum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Fikir güzelde deniz feneri olayına dönmesin bu:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek

tema vakfı falan boş iş. en iyisi bir hatıra ormanı oluşturmak. hatıra ormanı oluşturmak için en az 3000 fidan gerekli. fidanın tanesi 5 tl. buda 15000 tl gibi bi rakama tekabül ediyo. araziyi devlet ayarlıyor, ağaç dikilecek yer çok onun için yer sıkıntı olmaz. 15000 tl gibi bir para da 1 seneye ancak toplanır. zaten bu sene geçti fidan sezonu. seneye ancak olur bu iş.

hep destek tam destek...

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    evet bende katılırım böyle bır ogranızasyona sadece tahı ve yerı söyleyım yeter fidanımı alır gelırım..

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 23565 Toplam Mesaj: 152