Tahribat.Com Ağaçlandırma Kampanyası (Başlatalım)
-
Ula o kadar ısrar ettiniz agam etme gurban olayım sen de gel bilmem ne...
Düşündüm taşındım en sonunda ben de bu organizasyona katılmaya karar verdim...
Şimdiden Allah kabul etsin (F) de ne zaman ne yapıyoruz kardeşler kış geldi...
-
Arkadaşlar bence bir baka hesabı açalım herkes oraya bi miktar para yatırsın sonra bi grup ağaçarı dikip fotolarını çeksin sitede yayınlasın böyle bir organizayson varsa bende katılırım
-
muridler gecen gün rene hocamızla pm aracılığı ile konuştum kendisinin daha bu konuyu okumadığını öğrendim okuyunca bilgilendirme verecem dedi şimdi tek iş rene hocamızın bu topici okumasında :D evt kış geldi ağaç dikimi zaten ilk baharda olur ama bu bir yönden de avantaj uzun sürecek bir para toplama daha fazla para demektir örneğin adam 5 verecekse 20 verebilir aylık ayırabileceği bütceye bağlı en azından ben 3-4 aylık bir para toplama süresi olursa her ay elimden geldiğince yardım edecem... toplanacak yüksek miktardaki paralar ile koruluk yerine minyatür bir orman oluşturulabilir :D hem zaten daha toprak analizi şehir seçimi burada yer seçimi dilekçe verilmesi fln gibi zaman alabilecek şeyler de var...
-
Güzel bir fikir tebrikler belli bir süre içerisinde belirli hesaplara gözler önünde paralar yatar kimse kimsenin parasına oturacak deil sonuçta.Bundan Sonra bu konuyla ilgilenen bir kuruma para geçirilir Ve Küçük veya Büyük Tahribat.com Ormanı Diye birşey yapılabilir ben destekte bulunurum...
-
destek çok icraat yok :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
destek çok icraat yok :)
-----------------------------hocam bu işler ile ilgilenen rene hocamız o da konuyu daha okumamış evt tbtde kimse kimsenin parasının üzerine yatmaz ama şimdi ben desemki kardeşim ben bunların hepsinin araştırmasını yaptım alın size hesap no hadi yatırın paraları nereye ne harcamışım bunların faturalarınıda buradan yayınlicam derim ama anlaşmazlık cıksa nolcak örneğin ben adanalıyım her işi buradan rahatca hallederim dedim ki bu koruluğu adanada yapcam bu sefer itiraz olmicak mı?
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu işler ile ilgilenen rene hocamız o da konuyu daha okumamış evt tbtde kimse kimsenin parasının üzerine yatmaz ama şimdi ben desemki kardeşim ben bunların hepsinin araştırmasını yaptım alın size hesap no hadi yatırın paraları nereye ne harcamışım bunların faturalarınıda buradan yayınlicam derim ama anlaşmazlık cıksa nolcak örneğin ben adanalıyım her işi buradan rahatca hallederim dedim ki bu koruluğu adanada yapcam bu sefer itiraz olmicak mı?
-----------------------------
katılıyorum... -
Fikir güzelde deniz feneri olayına dönmesin bu:D
-
tema vakfı falan boş iş. en iyisi bir hatıra ormanı oluşturmak. hatıra ormanı oluşturmak için en az 3000 fidan gerekli. fidanın tanesi 5 tl. buda 15000 tl gibi bi rakama tekabül ediyo. araziyi devlet ayarlıyor, ağaç dikilecek yer çok onun için yer sıkıntı olmaz. 15000 tl gibi bir para da 1 seneye ancak toplanır. zaten bu sene geçti fidan sezonu. seneye ancak olur bu iş.
hep destek tam destek...
-
evet bende katılırım böyle bır ogranızasyona sadece tahı ve yerı söyleyım yeter fidanımı alır gelırım..