Tanrı Neden Böyle Bir Yolu Seçti ?
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------BAAL bunu yazdı:
iyi bende bir kutsal kitap yazıyım sonra sorgulayın ama beli konuları eger fazla sorgularsanız dinden cıkarsın cehennemde yanarsın diyim.oldu bi çay demleyin
boş konuşma.kitap yazabilirsin.
varmı mucizelerin? mucizelerini göster ,mucizelerden haber ver.
ispatlarını dayanaklarını temelini göster.
örnek ve güvenilir bir insanmısın?
varmı peygamberlik vasfın? varsa söyle ben çayı koyarım yeterki sen suyu ısıt.
hocam sen peygamberi gördün mü?öyle birinin yaşadığını nerden biliyosun?
mucizelerini gözüne gördün mü? ya da gören birini gördün mü?
1400 sene önce olmuş bir olay ve o zamandan bu zamana gelmiş bir kitap, gözü kapalı inanmak çok saçma bence.
ha ben ateist miyim? hayır müslümanım. ama benim bildiğim İslam akıl ve mantığa önem verir, ve mantıklı düşünürsek babamız müslüman diye müslüman olmamız saçma, kesinlikle didik didik incelemeli ve tam öğrenmeliyiz dinimizi
-----------------------------İman Etmek Görünmeyene İnanmıktır, Mükafatı İse Görünmeyeni Görmektir.
illa birşeyin olması için elinle tutup,gözünle görmen gerekmiyo.
İslamda Akıl ve mantık tabiki önemlidir. ama bu videodaki gibi matrak olsun die düşünmek deil. videoda dioki ndn Allah Kardeşi kardeşe öldürttü. Kuran da dediği gibi Allah istese herkesi bir tek ümmet yapardı ama o kimin salih amel işleyeceğini öğrnmek için dünyayı insanları yarattı. iyi olan şeyle kötü olan şeyleri ayırdı herkes istediğini yapar.
-
öyle tıknaz ufak tefek filan olmuyo amma
Türklerin fiziksel özellikleri
- Buğday renkli ten
- Hafif çekik göz
- Orta gürlükte sakal ve bıyık
- Kestane veya kumral renkli saç
- Yuvarlak/brakisefal kafa
- Çıkık elmacık kemikleri (genellikle yetişkinlerde biraz vardır, çocuklarda yoktur)
- Düz kaş üstü kemiği
- Küçük ve yatık kulak
- Orta veya uzun boy
- Uyumlu bir endama sahip
- Orta derecede uzun gövde
- Nispeten kısa kol ve bacak
- Büyük olmayan, oval, geniş, yassı yüz
- Küçük ve dar göz yarığı
- Aşağı doğru göz iç ucu
- Orta büyüklükte, bazen kısa ve gagaya benzer burun
- Burun ile dudak arasındaki çukur derince
- Ufak ve kuvvetli çene
- Çevik bacak
- İnce bel
Bende bunların yarısından çğu war bee :D hoiuma gitti
ayrıca domuz eti domuzlar kendi boklarını yediği için domuz eti yenmez.
-
kendi inanmadığı gibi diğer insanlarında aklını karıştırmaya çalışan. kendini çözememiş. ezik. zavallı bi insanımız. buna ençok Allah ıslah etsin derim.
-
CaPTiXX bunu yazdı:
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------aslında benim kafamı kurcalayan soru daha başka ama sorunun özü bu,
şimdi.. kardeş kardeşe benzer arkadaş bırak kardeşin kardeşe benzemesini 3. sınıf akraba bile benzio birbirine yha hiç biyere bile benzemese tenidir biyeri benzer şimdi madem hepimiz iki kişiden üredik doal olarak uzaktanda olsa akrabayız. şimdi zencilerle japonlar da akraba neresi benzio bunların birbirine.?
-----------------------------bildiğim kadarıyla insanlar yaşadıkları bölgeye göre fiziksel deişim gösterebiliyo..bundan dolayı doğu ülkelerinde çoğu insan çekik gözlüdür..buda o bölgeye has özlliktir..önceden bizlerde öleydik ve Anadoluya göç ettikten sonra bu durum deişm göstermiştir..orada kalnların çoğu hala aynı fizksel özellikleri taşıyo..tabi bnm kanaatimce bu deişim uzun zamn alabilr..
-----------------------------Sonra gidin evrimi yalanlayın bakalım
-
iyide ona bakarsan bütün insanlar kardeş evlenmeyelim o zaman
-
Chaoser bunu yazdı:
CaPTiXX bunu yazdı:
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------aslında benim kafamı kurcalayan soru daha başka ama sorunun özü bu,
şimdi.. kardeş kardeşe benzer arkadaş bırak kardeşin kardeşe benzemesini 3. sınıf akraba bile benzio birbirine yha hiç biyere bile benzemese tenidir biyeri benzer şimdi madem hepimiz iki kişiden üredik doal olarak uzaktanda olsa akrabayız. şimdi zencilerle japonlar da akraba neresi benzio bunların birbirine.?
-----------------------------bildiğim kadarıyla insanlar yaşadıkları bölgeye göre fiziksel deişim gösterebiliyo..bundan dolayı doğu ülkelerinde çoğu insan çekik gözlüdür..buda o bölgeye has özlliktir..önceden bizlerde öleydik ve Anadoluya göç ettikten sonra bu durum deişm göstermiştir..orada kalnların çoğu hala aynı fizksel özellikleri taşıyo..tabi bnm kanaatimce bu deişim uzun zamn alabilr..
-----------------------------Sonra gidin evrimi yalanlayın bakalım
öyle deme :D şimdilerde yeni bir geyik var allah evreni yaratıyor gerisine karışmıyor. herşey şekilleniyor evrimde vardır diyorlar artık:D
-
Bu videoyu yapan su katılmamış , saf bir salak . Youtube'da AtheistTurk ve (bilmem ne , hakaret içerikli birşey)Mohammed vardı . Sağolsun Youtube siktir oldu gitti ibneler . Şimdi de müslüman"x" gibi isimler alarak , böyle aptal aptal videolar yapıyorlar .
Tartışmaya değmez ...
-
tevrat ya da incili okumuş bir insan olsaydı havvadan önce başka bir kadının yaratılmış oldğunu bilirdi
-
BAAL bunu yazdı:
Onu bunu gecinde Tanrı neden bizden şükretmemizi istiyor ? Sonucta bu dunyada var olmayı biz seçmedik,kendisi gönderdi kendisi yarattı neden şükredelim.Hem bu evreni ve dünyayı yaratıyor hemde bizi,sonra bizden birde şükretmemizi istiyor Tanrı egoistmi ? Bizden neden kendisine teşekkür etmemizi istiyor hadi bizi geçtim filistinde ki çocuk neden Tanrıya şükretsin yaşıtları avrupada siki tassagı serip gununu gun ederken o annesinin babasının ölmesinden dolayımı Tanrıya şükretsin ne yani şimdi zengin bir ailedekide şükretip Tanrıya inansın ama fakir ve zor durumdakide Tanrıya inanıp şükretsin ee ikiside butun kulluk vazifelerini yaptı diyelim ikisninde cennete gitmesi haksızlık olmaz mı ? Basit bir soru
-----------------------------İşte budur bende bunu cok soruyorum sonra adaletıne ettıgımın dunyası dıyorum.... en cok merak ettıgım gercekten olumden sonra yasam varmı yoksa keklenıyormuyuz :)
-
bi yaratıcı olduguna inanıyorum ama o iyimi yoksa kötümü çok sorguluyorum :|