Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------ahahaaa :):))))
heralde ilk bana geldi. :)p
hocalar benim t-shirt 15 dk önce geldi.
şimdi üzerimde ve ilk gördüklerim:
Gerçekten süper ötesi.
çok güzel ve boyu da tam oldu bana.birazcık büyük geldi ama süper.
herkes güle güle kullansın.Tshirt üzerinde gelen kağıdın arkasındaki yazıyı,yani Rene nin uyarısını dikkate alın. :)
Neyse ben giyiyorum zuhahaaa :D
-----------------------------bilader sen nerde oturuyosun? resim çekip koysana bi görelim bakalım?
-
Lan millete geldi ben memleketteyim Orduya ne zaman gelecek yhaa acaba ?? sabırsızlanıyom kanka bi foto koyda bakak ...
-
İstanbulda oturupta t-shirt'üne kavuşan varmı? :|
-
arkadaslar bende web cam yok.telefonun cam var ama pc ye baglayamıyorum :(
malum her seyim Ankara da .ben memleketteyim.yine damardan girdiniz :)
gidiyorum uleyn ilerdeki alışveriş merkezinden bi web cam alıp geliyorum 30 dk bekleyin. (F)
-
PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------
İstanbulda oturupta t-shirt'üne kavuşan varmı? :|
-----------------------------aynen.
benımkı salı günü yola cıktı. bugun gelsin artık diye umuyorum :)
-
Pazartesi yola çıkanlarınki ula$mamış salı günü çıkanlarınki beklemesin bugn bence :) p.tesi günkiler bugn alır. yarında salı günü yoıla çıkanlarınki gelir :B TAbi biz de burda bekliors :F ofisin kapısı çalınca kıpr kıpır oluore içimiz |:
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Pazartesi yola çıkanlarınki ula$mamış salı günü çıkanlarınki beklemesin bugn bence :) p.tesi günkiler bugn alır. yarında salı günü yoıla çıkanlarınki gelir :B TAbi biz de burda bekliors :F ofisin kapısı çalınca kıpr kıpır oluore içimiz |:
-----------------------------Bizim burdan bir kurye geçiyordu abi tahribat t-shirtlerinimi getirdin diye sordum adam o ne lan dedi :E yanlış kuryeymiş. :<
-
PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Bizim burdan bir kurye geçiyordu abi tahribat t-shirtlerinimi getirdin diye sordum adam o ne lan dedi :E yanlış kuryeymiş. :<
-----------------------------bende aynı moddayım ofiste camadan dışarı bakıyorum hep kurye görünce seviniyorum ama hep başka yere gidiyor :S
-
PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
Direk gelir gelmez kargoya kaçıyosun ha:| -
Boludayım gelmedi. Geleceğini de sanmıyorum bizim buralarda Özel kurye pek olmaz. Keşke Kargo olaydı.