folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı

Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    İstanbulda eline geçen var mı?

"Less is More"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    türkiyedekilere  gelmemişse  benimki  1 ay gelmez...olduğum yer kuş ucmaz kervan gecmez...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam eline ulaşmış hayırlı uğurlu olsun güle güle giyin ancak senden bir ricam olacak. sana teslimatı yapan kuryenin ismini versen olmaz mı millet kendi şehrindekilere ulaşıp sorsun herkez t-shirti alamadan meraktan ölecek :D

öncelikle teşekkür ederim.

herkes bunu soruyor :) tabiki normaldir ama buraya bi açıklama yazsam fena olmayacak. bana gelen kurye Turkcell in özel kuryesi.adı bu başka adı var mı bilmiyorum.Rene hocam söylemişti bana da...telefonu felan da yazmıyor.sadece Rene hocamın paket yaptığı şekilide elime ulaştı.

Gönderenin adı olarak da:

Tahribat.Com var. :)  Elimde olsaydı tabiki verirdim ama bu kurye hakkında benim de detaylı bilgiye sahip olmadığım aşikardır diye düşünüyorum .

ilk dağıtımlar bugün veya yarın gelir hacılar.Siz evde birisini bulundurun.Yok evde değilsiniz,evde de kimse yok.Ne yapın edin artık komşuyu mu ayarlarsınız ne yaparsınız,imze atmazsanız veya teslim alan kişi imza atmazsa Tahri t-shrti alamazsınız.En son Rne hocamın eline ulaşır veya haber edilir.En son iş olarak söylüyorum tabiki öylecew Rene hocam halleder diye düşünüyorum ama buna gerek kalmadan beim de temennim tez zamanda sizin elinize ulaşması :)

copy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Annemi arayıp soruyorum paket gelecekti annem meraklandı valla ne paketi ne soruyorsun diye işe gelcem valla tshirtle

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Konuya gec kaldigim ortada her seye ragmen umitliyim..

Site yoneticisinden yada her hangi bir arkadasdan alabilirim Tabii satan olursa.

Bana da bir Tshirt derim yardimlarinizi beklerim .. Fiyatini siz belirleyin Kargoyu ben hallederim M YADA L olabilir.

Onemli not: Bence onemli baskida kullanilan resimleri nasil bir seyse elimde olsa burada aynisini yaptirabilirim kimseyede satmam....biraz sakat gibi oldu yonetici simdi bu resimleri bana atarmi onuda bilmiyorum.

Herkese tesekkur eder USA Chicago / Canada Toronto Yollarinda giymeyi umit ederim Kalin Saglicakla.. 

Chicagoan TRTC34
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    istanbul a daha ulasmadıysa bizim bu dağın basına ulasması yıl olr herhalde :) neyse tshirt askıyla beklemedeyiz.. :):)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Hoca Amerika daysan biraz zor gelir sana.Yani yurtdışına gönderilmiyor diye biliyordum.

2.parti dağıtımları yeterli başvuru olduğu zaman başlayacaktır.O zaman alabilirsin dediğim gibi eğer Rene hocam gönderme de sorun yaşanıp yaşanmayacağını teyit ederse ve bu konudaki açıklaması olumlu olursa Tahribat Amerik'ya da sıçrayabilir :)

copy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    TRTC34 bunu yazdı:

Konuya gec kaldigim ortada her seye ragmen umitliyim..

Site yoneticisinden yada her hangi bir arkadasdan alabilirim Tabii satan olursa.

Bana da bir Tshirt derim yardimlarinizi beklerim .. Fiyatini siz belirleyin Kargoyu ben hallederim M YADA L olabilir.

Onemli not: Bence onemli baskida kullanilan resimleri nasil bir seyse elimde olsa burada aynisini yaptirabilirim kimseyede satmam....biraz sakat gibi oldu yonetici simdi bu resimleri bana atarmi onuda bilmiyorum.

Herkese tesekkur eder USA Chicago / Canada Toronto Yollarinda giymeyi umit ederim Kalin Saglicakla.. 

hocam benim apartmanda bir arkda canadada okuyor sanırım oda toronto olacaktı eğer fazladan t-shirt kalırsa ve alabilirsem o arkadaşla yollayabilirim tabi o ne zaman gider tekrar bilmiyorum

ne demek hocam darısı hepimizin başına... üstünde turkcell mi yazıyordu kuryenin

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Aglamaklı konusuyorum aq öleceğim heyecandan :( patron soruyor şu pc ler yapıldı mı evet efendimm diye aglayacagım utanmasam adam diyor hayırdır neyin var hiççç :( :) artık gelsin yaa

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Özel kurye otostopla geliyo herhalde :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 83879 Toplam Mesaj: 302