Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------kiNki bunu yazdı:
-----------------------------
ya hoca ankarada olanlar elden alabilirmi? mesela yarın gelip alsak
-----------------------------malesef hocam 200 tane kargo yapıyorum birisi 3 ve 5 boy almış ötekisi 2 ve 7 boy almış yok tshirt basıyoprum yok kargo getirip götürüyorum tshirt diktiyirom vs vs vs vs
öle 3 5 kişi için özel bi işlem yapamayız kurye evinize getirecek
-----------------------------ok saolasın hoca
-
ayın 25 inde eğitime gidecem o zamana kadar 150 kusur kargo yapmam lazım ter götümden akıyor...
-
ilk benim adım vay be çok duygulandım buyuk sabırsızlıkla bekliyorum
-
abi sen süpersin yaa :)
harbiden 10 numara olmuş baskılar ve tişörtlerin kalitesi..
sağolasın :)
-
Off Sabırsızlanıyom giymeye ama plan değiştiği için en erken Eylül Başı Giyebilcem :D nese t-shirt geliyo yha ...
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper 1 8 ebter 1 8 kalekule 1 8 morportakal 1 8 TR_ip 1 8 Ohaaaaaaaa şişkolara bak :))))) Zürafa boy tişört mü giyceksiniz yani siz şimdi :))))
üstüme iyilik saglık! ne şişkosu
duvarıma asıcam onu. duvarımda tozlanınca yıkayıp, kurutma bahanesiyle balkondaki ipe asıcam tüm mahalle görsün. böyle bayrak gibim
-
renegadealien bunu yazdı:
ayın 25 inde eğitime gidecem o zamana kadar 150 kusur kargo yapmam lazım ter götümden akıyor...
-----------------------------ne eğitimi hocam?
-
morportakal bunu yazdı:
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper 1 8 ebter 1 8 kalekule 1 8 morportakal 1 8 TR_ip 1 8 Ohaaaaaaaa şişkolara bak :))))) Zürafa boy tişört mü giyceksiniz yani siz şimdi :))))
üstüme iyilik saglık! ne şişkosu
duvarıma asıcam onu. duvarımda tozlanınca yıkayıp, kurutma bahanesiyle balkondaki ipe asıcam tüm mahalle görsün. böyle bayrak gibim
-----------------------------Yerim seni :) Hadi öyle olsun bakalım :)
-
8 , 6 onlar ne öyle :D hocalar napmişsiniz siz öylem :) şimdiden heyecan bastı. gelsin de bi giyeyim işe giderken:p
-
Rene hocam süpersin valla.Seni de yorduk kusurumuza bakmayasın işte biz böyleyiz sen daha iyi bilirsin :|
Hakkını helal et hocam.Eger yardıma ihtiyacın varsa gelirim valla ...Ama yemek+yatak senden... :)
ahaahaaa... :)p Hocam ne adamsın ya...