folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı

Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

inş yarın öğlene kadar gelir gelmezse kaçırırım tişörtü :| ama adamların yazılarını okudum doğruysa hala ümidim var

Hizmetimiz genel olarak aşağıdaki aşamaları kapsamaktadır ;

Adrese en az iki uğrama yapmak,
    Teslimat esnasında, teslim edilen kişiden isim-imza ve kimlik no almak,
    Teslim edilemeyen gönderiler için uğranılan adrese, telefon ve e-posta bilgilerimizi içeren bir haber kağıdı bırakarak, müşterinin randevu için geri dönüşüne olanak sağlamak...
    Müşterinin geri dönmemesi durumunda, müşteriyi telefonla arayarak, bir sonraki ziyaret için randevu almak

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

harbi sabırsızlanmaya başladım :D yarını ip le cekıyorum :D  

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    lejyoner_ bunu yazdı:
    -----------------------------

inş yarın öğlene kadar gelir gelmezse kaçırırım tişörtü :| ama adamların yazılarını okudum doğruysa hala ümidim var

Teslim edilemeyen gönderiler için uğranılan adrese, telefon ve e-posta bilgilerimizi içeren bir haber kağıdı bırakarak, müşterinin randevu için geri dönüşüne olanak sağlamak...
    Müşterinin geri dönmemesi durumunda, müşteriyi telefonla arayarak, bir sonraki ziyaret için randevu almak

Tc kimlik no falan vermem ben böyle birşey e neden gerek duyulsun ki ne işlerine yarayacak rene ye verdiğim isimle alacagım ben. Kime ne ?

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam eve gelip de sizi bulamazlarsa kapıya bir kağıt yapıştırıyorlar o noyu arıyorsun adamlar geri getiriyor... ancak kurye net ile birkaç problem yaşadım daha önce cc konusunda sizlerle paylaşim birincisi banka kuryenete verdikten tam ir bucuk hafta sonra geldi ikinci olarak garanti bankamatik kartımı kuryenet elemanı düşürmüş bir yerde bir taksici getirdi evime para karşılığı tabi verdim parayı fazlasıyla kuryenet geri ödedi o parayı + dağıtan elemanı işinden ettim yanlışlıkla :( umarım bu dağıtımda bir arıza cıkmaz herkez güle güle giyer eskitir...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Rebelist bunu yazdı:
    lejyoner_ bunu yazdı:

Tc kimlik no falan vermem ben böyle birşey e neden gerek duyulsun ki ne işlerine yarayacak rene ye verdiğim isimle alacagım ben. Kime ne ?
    adam senin tshirt'ü alacak kişi olduğunu nereden anlayacak? Kargoyla gelse kimlik numaranı vermeyecek miydin?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu tshırt ler ne kadar acaba fiyatı bize kaça maal olur

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

Heh soruya bak =) adamım iş işten geçti seneye artık sana. Şİmdiki fiyatı da boşwer seneye değişir belli olmas :P

haa bu arada kaç gün oldu gelmedi benimki =) ne iş?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

bak bakalım kaç kişinin gelmiş?

üstteki arkadaşa laf atıyorsun ama birde sen okusan..

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

1-Gelen warmiş diye duydum

2- Aramızda konusuyoruz senin oraya cabuk gelir demiştiler tanidiklar

3- en geç 2 gün denilmişti de ondan dedim

tartişma ortami yaratmak istemedim sadece o kadar olandan sonra kaç para bu tşrt nasıl oluo die bi soru görünce şaşirdim...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    benimki pazartesi postalandı ama hala gelmedi ya (Bursa)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 83851 Toplam Mesaj: 302