Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı
-
inş yarın öğlene kadar gelir gelmezse kaçırırım tişörtü :| ama adamların yazılarını okudum doğruysa hala ümidim var
Hizmetimiz genel olarak aşağıdaki aşamaları kapsamaktadır ;
Adrese en az iki uğrama yapmak,
Teslimat esnasında, teslim edilen kişiden isim-imza ve kimlik no almak,
Teslim edilemeyen gönderiler için uğranılan adrese, telefon ve e-posta bilgilerimizi içeren bir haber kağıdı bırakarak, müşterinin randevu için geri dönüşüne olanak sağlamak...
Müşterinin geri dönmemesi durumunda, müşteriyi telefonla arayarak, bir sonraki ziyaret için randevu almak -
harbi sabırsızlanmaya başladım :D yarını ip le cekıyorum :D
-
lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------inş yarın öğlene kadar gelir gelmezse kaçırırım tişörtü :| ama adamların yazılarını okudum doğruysa hala ümidim var
Teslim edilemeyen gönderiler için uğranılan adrese, telefon ve e-posta bilgilerimizi içeren bir haber kağıdı bırakarak, müşterinin randevu için geri dönüşüne olanak sağlamak...
Müşterinin geri dönmemesi durumunda, müşteriyi telefonla arayarak, bir sonraki ziyaret için randevu almak
-----------------------------
Tc kimlik no falan vermem ben böyle birşey e neden gerek duyulsun ki ne işlerine yarayacak rene ye verdiğim isimle alacagım ben. Kime ne ? -
hocam eve gelip de sizi bulamazlarsa kapıya bir kağıt yapıştırıyorlar o noyu arıyorsun adamlar geri getiriyor... ancak kurye net ile birkaç problem yaşadım daha önce cc konusunda sizlerle paylaşim birincisi banka kuryenete verdikten tam ir bucuk hafta sonra geldi ikinci olarak garanti bankamatik kartımı kuryenet elemanı düşürmüş bir yerde bir taksici getirdi evime para karşılığı tabi verdim parayı fazlasıyla kuryenet geri ödedi o parayı + dağıtan elemanı işinden ettim yanlışlıkla :( umarım bu dağıtımda bir arıza cıkmaz herkez güle güle giyer eskitir...
-
Rebelist bunu yazdı:
lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------inş yarın öğlene kadar gelir gelmezse kaçırırım tişörtü :| ama adamların yazılarını okudum doğruysa hala ümidim var
Müşterinin geri dönmemesi durumunda, müşteriyi telefonla arayarak, bir sonraki ziyaret için randevu almak
Tc kimlik no falan vermem ben böyle birşey e neden gerek duyulsun ki ne işlerine yarayacak rene ye verdiğim isimle alacagım ben. Kime ne ?
adam senin tshirt'ü alacak kişi olduğunu nereden anlayacak? Kargoyla gelse kimlik numaranı vermeyecek miydin? -
arkadaşlar bu tshırt ler ne kadar acaba fiyatı bize kaça maal olur
-
Heh soruya bak =) adamım iş işten geçti seneye artık sana. Şİmdiki fiyatı da boşwer seneye değişir belli olmas :P
haa bu arada kaç gün oldu gelmedi benimki =) ne iş?
-
bak bakalım kaç kişinin gelmiş?
üstteki arkadaşa laf atıyorsun ama birde sen okusan..
-
1-Gelen warmiş diye duydum
2- Aramızda konusuyoruz senin oraya cabuk gelir demiştiler tanidiklar
3- en geç 2 gün denilmişti de ondan dedim
tartişma ortami yaratmak istemedim sadece o kadar olandan sonra kaç para bu tşrt nasıl oluo die bi soru görünce şaşirdim...
-
benimki pazartesi postalandı ama hala gelmedi ya (Bursa)