Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı
-
Benim daha elime geçmedi :|
-
Ortalikta kurye murye yok , t-shirtim gelse tatilde gezerken giyerdim ...saat 5 te gidecegim 1saat daha bekliyim gelmezse cikacam evden...ayrica rene 1 hafta yok ,tshrtler bugun geldi geldi gelmedi rene gelene kadar gelmez :D
-
arkadaslar çok fazla güneş var.camerayı bayagı kasıyor. biraz bulanık ve rengi değişik cıktı ama gerçekten çok güzel Tahri t-shirt :)
ARKA TARAF

ÖN TARAF

-
ben iyice sabırsızlandım ya güçlü abi acaba irtibat numarası falan varmı versende arasak beklemekten sıkıldım valla arayıp sormak istiyorum
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Ax2n bunu yazdı:
-----------------------------WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------
Abi benim bildiğim özel kargo İzmir/Aliağa'ya en geç 5 gün içinde gelior a*q nasıl beklicez pazartesi gününü
Manisa ya da 4 gune felan gelıomus yarın gelmezse pazartesiye kalır kesın sabırr :|
Merkeze 4 günde geliyorsa bizim ilçeye sittin sene gelmez :)
-----------------------------Ulan hep senin yüzünden.
Şom ağızlı :D
normal kargo geldiydi şimdiye.Özel diye sevinmiştim ):
** Rüyamda bayanlara özel olarak beyaz bi version da gördüm =)
-----------------------------Biliyom ben başıma geleceği :)
-
kuryenet die birileri geldi biraz once bizim patronun cc miş amq sevindim geldi die ustumdeki tshirt cıkarmaya hazırlanıodum cc oldugunu görünce mıh gibi cakıldım koltuga :S
-
arkadaslar gelir gelir...siz beni görecektiniz amk.adamlar duşun ortasında aramasınlar mı evi.aha dedim kuryedir bu kesin.bi açtım kurye..dedi beyefendi biz kuryeyiz Tahri t-shirtinizi getirdik diye.sevinçten adamların karşısına çırçıplak çıkacaktım lan :)
korkarlar dayı dedim üstümüzü giyelim dedim kendi kendime geri giyindim de t-shirttimle mutluyum.dısarı bi çıktım işte web cam almak için...herkes bana bakıyor.
vay lan dedim...ahahahaaa :):):))
mutluyum hocalar ya...gelir gelir çok heyecanlanmayın...
-
kıskandım amq
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------NoName bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Ax2n bunu yazdı:
-----------------------------WooPeRHacK bunu yazdı:
Abi benim bildiğim özel kargo İzmir/Aliağa'ya en geç 5 gün içinde gelior a*q nasıl beklicez pazartesi gününü
Manisa ya da 4 gune felan gelıomus yarın gelmezse pazartesiye kalır kesın sabırr :|
Merkeze 4 günde geliyorsa bizim ilçeye sittin sene gelmez :)
-----------------------------Ulan hep senin yüzünden.
Şom ağızlı :D
normal kargo geldiydi şimdiye.Özel diye sevinmiştim ):
** Rüyamda bayanlara özel olarak beyaz bi version da gördüm =)
-----------------------------Biliyom ben başıma geleceği :)
-----------------------------Olm ben dün gece rüyamda bütün sınıf almışız aynen kızlarda beyazı var :D sınıf kavgasına gidiyoz acaiop rüyaydı kızlara yakışmıştı beyazı ama :D:D:D:DD
-
hocam eline ulaşmış hayırlı uğurlu olsun güle güle giyin ancak senden bir ricam olacak. sana teslimatı yapan kuryenin ismini versen olmaz mı millet kendi şehrindekilere ulaşıp sorsun herkez t-shirti alamadan meraktan ölecek :D