Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı
-
Güzelmiş , çok hoş. Ellerinize sağlık...
-
kurye ısparta egirdir e getiriyor muymus yaw :) yurtiçi kargo30 metre uzaklıktaydı bizim eve :)
-
hayırlı uğurlu olsun herkese ;)
-
Hocam bilgileri düzenleme sayfası çalışmıyor.Ama benim telefonun başında 2 tane 0 var onu düzeltcekdim.Yani 00212 oldu onun tek sıfır oldugunu siz anlarsınız zaten değil mi hocam değiştirmeme gerek yok
-
rene abü 2. dagıtımlar olucak diyorsun bende alıcam ama arkasına isim yazdırabilme imkanımız varmı yani sen orada yazdırıp bana postalasan olabiltesi varmı
-
abi şimdi ben yokum büyük ihtimal kurye geldiğindede evde kimse olmıycak nası oclak o kağıt falan bırakır demi kurye eve :)
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bilgileri düzenleme sayfası çalışmıyor.Ama benim telefonun başında 2 tane 0 var onu düzeltcekdim.Yani 00212 oldu onun tek sıfır oldugunu siz anlarsınız zaten değil mi hocam değiştirmeme gerek yok
-----------------------------o benimde dikkatimi çekti başında sıfırla yazın yazıyordu kenarda ama yazınca otomatik bir sıfır koyup başına öyle kaydediyordu.
-
sağol hocam ilk partydeymişiz :)
-
ya hoca ankarada olanlar elden alabilirmi? mesela yarın gelip alsak
-
kiNki bunu yazdı:
-----------------------------
ya hoca ankarada olanlar elden alabilirmi? mesela yarın gelip alsak
-----------------------------malesef hocam 200 tane kargo yapıyorum birisi 3 ve 5 boy almış ötekisi 2 ve 7 boy almış yok tshirt basıyoprum yok kargo getirip götürüyorum tshirt diktiyirom vs vs vs vs
öle 3 5 kişi için özel bi işlem yapamayız kurye evinize getirecek