Üniversite İnsana Ne Verir?
-
sinir hastası olursun...
ezberci zihniyetin nasıl okul birincisi oldugunu gorursun
projen olur kimse miklemez onu gourusun
bi soru sorarsın 2. sorarsın 3. de docent in
bana soru sorma benim bransım bu degil dedigin gorursun...
1.vize yi kafadan not vererek ortalamanın aq an hocaları gorursun
hocam ben turkceden kaldım nasıl kalırım dediginde beni miklemez dedigini gorursun
bi dısarı cıkim gelip editleyecem...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Ömer senden adam olmaz abi :))
-------------------------niye guclu ?
-
hocalar diplomayi alabilmek icin bin defa tukerler 1001 de diplamayi alirsin ha sonra tukule tukule sen tukmeyi ogrenirsin
ozguven mis tecrubeymis hepsini kendi cabanla ogrenirsiniz uni bir haltimi vermez bana gore
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------sinir hastası olursun...
hocam ben turkceden kaldım nasıl kalırım dediginde beni miklemez dedigini gorursun
-----------------------------hocam sana cani gonulden katiliyorum
turceden uc sene sonra yeni gectimm
zati zor ders yoktur zor hoca vardir
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------sinir hastası olursun...
-----------------------------
sorpix+999;dert verir insana, ve arkadaşın dediği gibi sinir hastası olursun. Delirmiş insanları görür ve tanırsın. Sago nun dediği gibi "yenik zırvalar, bitik proflar vesaire!"
ekle kardeşim ekle. Çekilen bu çile anlatılmaz yaşanır.
-
ögrenmeyi isteyene ileriyi görene güzel iş ve imkan kazanmayı saglar topluma bilgili kültürlü bireylert hazırlar temeli budur bunun yanında her türlü insanı ve fikri barındırır tabi herkez ögrenmek i baltaya sap olmak yada balta olmak için gitmiyor. kimisi sikindirik bir gitar kursuna tomarla para döküyor okuldan kalma alışkanlıkla para verdigi kursada gitmiyor 3 ay sonra zar zor çaldıgı bir şarkı ile okulda oturuyor bir köşeye tıngırdatmaya başlıyor sonra bazı tiky kızlar buna yaltaklanıyor. sonra bi kaç tanesi ulan amk bu kızlar bu hıyar da ne buluyor diye hayıflanıyor. kimse darılmasın üniversiteye giden kızların % 50 belkide daha fazlası başka şeyler alıyor ;)) sonrada aman bakireligin ne önemi var diyor kimiside bunlara siktir lan diyor :l otomotiv 2 yıllık bebeler dışarıda babalarının arabasıyla kapışırken kaza yapabiliyor. kimisi ne kadar arkadaşı varsa toparlayıp döner bıçagı ile birilerinin kollarını kopartabiliyor sonra yanlış anlama dan dolayı kavga ettigini anlayınca eline tasdik name veriyorlar kimiside bütün bu boklara bulaşmayıp adam akıllı dersini takip edip kimseye muhtaç olmayıp olmak istedigi şeyi oluncaya kadar elinden geldigince 2 4 6 kaç yılsa artık mezun oluyor bir kagıt parçası veriyorlar şanslı isen daha mezun olur olmaz baltaya sap yada balta oluyorsun. Allah kimseyi sadece sap olarak bırakmasın dilegiyle ;)
-
Soru şöle olmalıydı aslında; "İnsan üni. den max. ne alabilir ?" ki bunun cevabı "çok şey"dir. Sen(genel anlamda) beton olduktan sonra üni. sana her şeyi sunmuş ne farkeder ?
Henüz olgunlaşmamış, ailenin bağrından başka diyarlara kopup gelmiş, üni.yi kampüsü bi eğlence merkezi, karı-kız götürmek için nerde akşam orda sabah felsefesinin benimseneceği bi ortam olarak gören, yok bireyim yok özgürüm tınlamaları beyninde sürekli yankı bulan insanlardan ise üni. emin ol çok şey götürür.
Eğlencenin ve çalışmanın dozunu ayarlayabilirsen süper olur.
Eğitim bakımından ise şöle diyebilirim ki diploma bi dönem öyle revaç aldı ki; herkes üni. okumak zorunda fikri empoze edildi, şimdi meslek lisesi mezunları üni. okucam diye çabalıyor, oysa onların neyine üni ? diyesim geiyor ama günümüz şartları malum ve aslında buna sebep olanları eleştirmek lazım. meslek liselerinin üni.lere girmesi kadar saçma bişey yok kanımca. Ben öğrencileri suçlamıyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın, sistem yanlış işliyor ya da bize empoze edilenler gereksinimlerden çok çok farklı. Bu arada üni.den kastım fakülteler.
-
bizim genclerimizin coguna göre :P
universitede kızlar teklif eder ve kızlar verir :P
-
sen bişey alamazsan
onlar verir gayretli ve istekli olanlar alacaklarını alır zaten merak etme
aldıklarında ilim irfan saygın sokaktaki diğer insanlara göre kıdem farkı olur bilmem anlata bildimmi
-
Ne kazandırdığını görmek için tıklayınız
Resimde her şey çok açık bir şekilde anlatılmıştır.