folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite İnsana Ne Verir?

Üniversite İnsana Ne Verir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek

üniversitemin ilk senesini bitirdim ve şunları söyleyebilirim.

insanları daha iyi tanıyorsun.kimseye kolay kolay güvenmemeyi öğreniyorsun.daha zor arkadaşlıklar kuruyosun fakat kalıcı olmasını sağlıyosun. Üniversite bi şekilde birşeyler öğretiyor fakat birazda senin elinde olan birşey öğrenmek.son olarakda kültürüne kültür katıyorsun...(bunlar benim için geçerli olanlar)

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    bazıları ilk defa üniversitedeyken milli olur :P

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

adamgibi bunu yazdı:
    arkadaslar bence üniversitenin ne verdigi onemli dewgil sizin ne aldıgınız onemli

Bu cevabı bekliyordum :) 

beklentini karşılıksız bırakmadıgım  icin sevindim :d

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcksystem
    Fcksystem's avatar
    Erkek
    Universite insana sadece nasil ogrenicegini ogretir :)

Latte > AMD Readon HD 7990 praying > Intel Core i7-3970X kitty kitty > idiot idiot.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Funky_Punky bunu yazdı:

Çok yanlış bir düşünce.

Üniversite insana çok şey katar. Sırf üniversite kantinleri bile başlı başına birer ortamdır. Ortam görmüş adam denir ya, işte bu vb. gibi bir çok ifade üniversitelerde kazanılır. Üniversite sadece derslerden ibaret değildir. Sosyal yapısıyla, hocalarıyla, prof'larıyla, arkadaş ortamlarıyla, atmosferiyle insana çok şey kazandırır.

Zaten bunu okuyan ile okumayan arasındaki farkı görererk anlayabilirsin. Çok barizdir bu fark.

hı şimdi bumudur üninin bilgi dışında kattığı ortam görmek ıhmm.. belkide senin bahsettiğin ortamların benzerlerini çok çok daha gençken.. gördüğüm için bu tip bi düşünceye kapılıorum ama şunu bilir şunu söylerim.. kantindeki ortam..  la iş hayatındaki ortamın uzaktan yakından alakasının olma ihtimali %0 denicek kadar az..

ha arkadaşların attığı kazıklar snein onlara attığın kazıkları falan bi hayat tecrübesi olarak görüosan.. ticarette sudan çıkmış balığa dönersin! kanımca

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

bir yigin farkli tip insanla karsilasiyorsun ve ufkun hayli genisliyor.

bilgi namina bi arkadasin da dedigi gibi "sen istersen ogretiyorlar,ogreniyorsun"

bu arada hayatinin geri kalaninin surekli bikac insanin parmaklari arasinda olacagini anliyosun.

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    üniversite genel olarak okumak ders dinlemek dışında nerde gereksiz aktivite varsa onları yapmaktır.BEn sadece gördüüm kiişiler üzerinden konuşuyorum.Burdan herkeze sesleniyorum eğer üninin bokunu çıkarcaksanız adamlık sıfatından kayacaksanız özgürüm die verececekseniz gitmeyin aQ.He bide ünile ile ünisiz arasındaki fark bariz belli olur demiş ya arkadaş şöle belli olur üni okuyan adam götü kalkık gezer okdr...
    not:ben daha gidemedim üniye sadece gördüklerim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CipriX
    CipriX's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

Üniversite, parasız kaldığında yanında ki arkadaşını tanımana fırsat verir.

En mantıklı ve en doğru cevap

if else while vs.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek

unide her tipten insan ve kulturle tanisiyorsunuz bu dogru ama  yapacaginiz is hakkinda fazla bir bilgi almiyorsunuz bunu ancak is hayatinda ogreniyorsunuz

en bariz ornegi bir ise basvurdugunuzda sizden tecrubeniz olup olmadigi soruluyor tabi uniden yeni cikmis biri icin bu soz konusu olmayinca sap gibi ortada kaliyorsunuz 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek

ünv yi bitirdim alakalı bi işte çalışıyorum fakat okulda öğrendiklerim temel oldu asıl işi iş başında öğreniyo insan pratikle teori çok farklı oluyo özellikle bizim işte. ama en azından neyi nerde bulacağımı çok iyi biliyorum teknik açıdan :) bilgim olmayan bi konuyu yalayıp yutmam çok ksıa bi zaman alıyor.

arkadaşlık yönünden ise bi çok arkadaş güzelyorum yapmış. sağlam adam dediklerinin ne mal olduğunu görebiliyosun özelliklede parasız kaldığında :) fakat şuan en iyi arkadaşlarım üniversiteden kalanlar. oda 3 kişi kalanı boş çıktı...

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
Toplam Hit: 10324 Toplam Mesaj: 81