folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite İnsana Ne Verir?

Üniversite İnsana Ne Verir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    daha gırmedım ama unı okusanda bu memlekette zor bısı olursun :\

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Saçlarını eline verir.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=ibret&folderid=35036

burda izlemiştim. her üniv linin tatttığıdır. üni: köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeyi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Ne Almak istediğine bağlı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    Birkere hacı o yok kızlar teklif ediyormuş yok kızlar yapıyormuş/ediyormuş olayını unut...tamam bir nebze daha cok bu olay diğer sosyal mekanlardan ama yinede oldukça az hatta yok denecek kadar az

Sorpixin dediği doğru iyi ezber yapan kazanıyor coğu derste coğu üniverstide genelde ezberle geç mantığı var yani...ha bazen kaliteli bir hoca denk cıkıyor karşına seviniyorsun tabi iyi değerlendirmek lazım, yakasına yapış kaliteli adamların işte bırakma her zaman bu böyle üni yada dışarısı farketmez yapış bırakma...

pısırık olma atik ol git sulan yavşaklık et tabiri caizsse hocalara bırak idealist öğrenci mantığını derslerim iyi olursa olur bu iş deme sakın git yapış hocalara...muhabbet kur...insan onlarda enhasıl...

Arkadaş cevresi katar sana üni...Türkiyenin dört bir yanından eleman tanırsın...gün gelir giresundan fındık getirirler gün gelir rizeden çay...ortam vardır hoştur bazen muhabbetler has olur böyle tadından yenmez...cok şey katar insana...en cok acıyı en cok sevincide burda görebilirsin...birbirine dayanan arkadaşlıklar edinebilrsin...
    güzeldir hoştur...insanı olgunlaştıran şeylerin cogu üni ortamında vardır...

yemek yapmayı, bulaşık yıkamayı öğrenirsin...zzorda kaldıgın zamanbuzdolabında kalan son "nesnelerle" harika yemekler yapmayı öğrenirsin...şöyle arkadaşlarınla ayaklarınıuzatarak televizyon seyrederken en eylenceli ve rahat oldugun dönemlere erişebilirsin...

canın sıkılır kız arkadaşının evine gidersin takılırsın moral bulursn...gün gelir güzel bir manzaraya karşı beraber saatlerce oturursun...

üni güzeldir...insana cok şey katar...

ha eğitim olarak diyorsan...üni ile "Türkiye" piyasası biraz farklı...teorikle pratik tamamen farklı...ünide işin teorisini gösterirler...ama snde birşeyler eklersen üstüne mükemmel olur...yok eklemessen vasat olur...yinede ezbercide olabilse coğu zaman bişiyler öğretmediği söylenemez...ezberlesende öğrenirsin onları...ama anlarsan daha cok öğrenirsin tabi...

neyse varsa aklına takılan sor...bukadar üniversiteli adamı bir arada zor bulursun...haydi kolay gelsin...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorpix
    Sorpix's avatar
    Erkek

hocam daha bugun gittim yine turkceden kalmısım inanın bi kurus param yok yaz okulu için 

dedim ne olacak peki bolum baskanı diyoki ilgilendirmez beni :S

normalde boyle birsey olmalı gecikmeli yatırma olmalı :S

bi turkce den bi insan 3 yıl kalırmı hocam anlamadım gitti

diger baslıgın editi:

vize ve finallerinin ne kadar istikrarlı oldugunu gorursun 

ornek :1. vize  10

2.vize 10

final 20

1.vize  + 2.vize = final

dersinki ben hayatımda turkceden boyle not almadım derki seni okutan hoca salakmıs

yalaka tayfasının nasıl finalde yuz cektigini gorursun

hocanın işine gelen ogrencinin tez yazmadan nasıl aa aldıgını gorursun

bilim adına birsey yapılmadıgını yapılsada konserlerden daha az seyler yapıldıgını gorursun

okul bitince partide sadece yalaka takımının oldugunu gorursun 

cunku adamlar haketmiştir sonucta o kadar yalakalık her kula nasip olmaz...

seni savunan sadece 1 hoca oldugunu gorursun ..............umarım

Falan Filan...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

şuan okuduğum için ve içinde olduğum için eğer ortamını iyi belirlersen herşey güzel olabilir.Biraz da senin hareketlerine göre diyebilirim.Her yaş insanla bi ortam içinde rahatça düşüncelerini ortaya koyabiliyorsun.Hoca'lar konusuna gelince mutlaka 1-2 tane uyuz hocalar çıkabiliyor.Bu konuda bölüm hocaları konusunda inanılmaz şanslıyım herhalde :).Hep adamlar 10 numara hemde bilgi kapasiteleri 10 numara :=) 

aytek in eski bölüm hocaları benim şuanki bölüm hocalarım :) mükemmel insanlar :=) 

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Sorpix bunu yazdı:
    -----------------------------

sinir hastası olursun...

ezberci zihniyetin nasıl okul birincisi oldugunu gorursun

projen olur kimse miklemez onu gourusun 

bi soru sorarsın 2. sorarsın 3. de docent in 

bana soru sorma benim bransım bu degil dedigin gorursun...

1.vize yi kafadan not vererek ortalamanın aq an hocaları gorursun 

hocam ben turkceden kaldım nasıl kalırım dediginde beni miklemez dedigini gorursun 

bi dısarı cıkim gelip editleyecem...

-----------------------------

bunlara ek olarak tuvalet kagıtlarının nasıl okulu bıtırdıklerını ögrenır

okulu bıtırıpte ıs hayatına atılınca ogretılenlerle gercek arasındakı ılskının , polyanna ıle tecavuzcu coskun arasındakı ılskıyle aynı oldugunu kavramak zorunda kalırsın

lafın kısası okulda sana ogretılenlerın %40 ı nın hatta daha fazlasını gercekte gereksız bır boka yaramayan bılgıler oldugunu ogrendıgında sacların coktan sacların beyazlamıs en ıyı ıhtımalle ufakbır sınır sorunuyla mezun olmus olursun. tabı bu okudugun okul ve bolumle oldukca buyuk bır dogru orantıya sahıptır.  sımdıkı aklım olsa kesınlıkle ıletısım fakultesınde okurdum....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    diğer fakülteler hakkında bi fikrim yok ama mühendislikte adama geniş düşünmeyi öğretir, o da adama bi ömür yeter.
Toplam Hit: 10328 Toplam Mesaj: 81