Üniversite İnsana Ne Verir?
-
walla ben de kısmetse giricem üniversiteye hatta daha da kısmetse İSTANBUL olcak buluşmalara gelme şansım olabilitesi olabilecek.ama herşeye rağmen içimde bi endişe war ya bi hata warsa die.
neyse konumuz olarak az da olsa ablamın yanında kısmi üni hayatı yaşadım walla kahvaltımı kendim hazırlamak. bulaşıkları yıkamak, ütü yapmak vs haricinde güzel yanları war:D
-
böle saçma şeylere inanmam kendimde bir ünili arkdaş olarak söliim üniversite sana sadece sçetiğin bölüm ile ilgili o meslek dede çoğunu kullanmayacağın teori bilgiler verir. adam işte üni de okuyan adam eğitimlideir yok adam gibi adamdır filan muhabeti ne inanmıyorum adam olduktan sonra ilk okul emzunlarınıda çok gördüm yani üni sadece insana mesleki eğitim verir.o diğerlerini almak isteyenler her şekilde alırlar
-
'onca emek ugras kahır bunun içinmiymiş; o kadar abarttıkları ugruna hayatların akısını deiştirttikleri yer burasımıymıs hiç birsey yokmus üniversitede!'
deme hakkı verir
-
gözünü acar sendende cok şeyler götürür :)
-
Üniversite bana hiç bir şey kazandırmadı adım ünili oldu. Üniye gitmek hayatımın fırsatını kaçırmama neden oldu üni olmasaydı saygınn bir firmada 1500-2000 ytl maaş alıyor olacaktım.
-
TrKomando89 bunu yazdı:
-----------------------------
diğer fakülteler hakkında bi fikrim yok ama mühendislikte adama geniş düşünmeyi öğretir, o da adama bi ömür yeter.
-----------------------------hocam merak ettım hangı okulun hangı bolumunde okuyorsun? yanlıs anlama benım bılgımle buyuk oranda celısıyorda.
-
üniversite var üniversite var şimdi odtü de okursun boğaziçinde okursun tamam ama gerçekten türkiyede öle kötü üniler var ki resmen lise eğitimi veriolar :) ama bişey daha var üniversite ne kadar güzel ne kadar ii eğitim verio olsa bile insanın kapasite ve kendini geliştirebilmesine bağlıdır bence :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=vu9SVqCzv-4
buradan buyrun, bir kaç bölüm var izleyin... :)
neler katar, neler yaşarsınız bakın bir :)
Bana geniş düşünme yeteneği sağladı. yöneticilerin hocaların bir b.k bilmediğini görme şansı verdi. Bir yerlere gelmek için yalaka ve papağan olman gerektiğini görme şansı verdi...
Bunlarda bana altta değil üste olmam gerektiği konusunda azim verdi...
-
_PesimisT_ bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=vu9SVqCzv-4
buradan buyrun, bir kaç bölüm var izleyin... :)
neler katar, neler yaşarsınız bakın bir :)
Bana geniş düşünme yeteneği sağladı. yöneticilerin hocaların bir b.k bilmediğini görme şansı verdi. Bir yerlere gelmek için yalaka ve papağan olman gerektiğini görme şansı verdi...
Bunlarda bana altta değil üste olmam gerektiği konusunda azim verdi...
-----------------------------hocam haklisin bir cok hoca bir sey bilmiyor bilenlerde o bilgiyi vermek istemiyor cok azi bizim icin ugrasiyor onlarda sayi olarak sinirli
unide yalakaligin hasini gorursunuz iste uni verdigi
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Eğlencenin ve çalışmanın dozunu ayarlayabilirsen süper olur.
----------------------------
Nasıl yani ? çok çalışma mı demek istedin ? bunu biraz açabilir misin ?