Üniversite İnsana Ne Verir?
-
unıversıte bana hıc bısey katmamakla beraber..abartısız cok sey goturdu dıyebılırım...hayata, ınsanlara guvenımı, ıdeallerımı hayallerımı, yanlısları savunma ve ınsanları ezdırmeme konusundakı gayretımı ve daha bı suru sey..
-
mndlna bunu yazdı:
-----------------------------
unıversıte bana hıc bısey katmamakla beraber..abartısız cok sey goturdu dıyebılırım...hayata, ınsanlara guvenımı, ıdeallerımı hayallerımı, yanlısları savunma ve ınsanları ezdırmeme konusundakı gayretımı ve daha bı suru sey..
-----------------------------hocam verdikleri cok azdir ama aldiklarinin haddi hesabi yoktur
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Ne kazandırdığını görmek için tıklayınız
Resimde her şey çok açık bir şekilde anlatılmıştır.
En güzel yorum :D:D -
hocalar saka bir yana turkiyedeki unilerin egtim sistemi cok bozuk hep teorik egtim var uygulama cok az buda bizim sadece bilgi teposu fakat uygulamaya koyamayan bir insan yapiyor
-
egitim bi yana üni hayatında kendını cok fazla dinleme sansın oluyo gurbette olmakla beraber cok mazum bi sekilde triplerde oluyosun hiç güzel bi gün yasamazmı insan ya
-
neoonur bunu yazdı:
egitim bi yana üni hayatında kendını cok fazla dinleme sansın oluyo gurbette olmakla beraber cok mazum bi sekilde triplerde oluyosun hiç güzel bi gün yasamazmı insan ya
---------------------------yasayaman hocam uni biter bu sefer is telasi sonra evlilik sonra coluk cocuk ......
-
kanvegul bunu yazdı:
universitedeki arkadaslar uni de bir seyler ogretiyorlarmi yoksa siz kendi gayretinizlemi bir sey ogreniyorsunuz merak ettim cevaplarinizi bekliyorum
ne veriri bilmem ama kendisine girebilmek için baya bişey alıyo -
testosteron bunu yazdı:
kanvegul bunu yazdı:
universitedeki arkadaslar uni de bir seyler ogretiyorlarmi yoksa siz kendi gayretinizlemi bir sey ogreniyorsunuz merak ettim cevaplarinizi bekliyorum
ne veriri bilmem ama kendisine girebilmek için baya bişey alıyo
-----------------------------hocam girersin bir sey alir muzun olasiya kadar cok sey alir goturur senden
-
PriesTBT bunu yazdı:
G üven Ö zveri T ecrübe verir..
-----------------------------tek cümle ile açıklamış:D
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------PriesTBT bunu yazdı:
G üven Ö zveri T ecrübe verir..
-----------------------------tek cümle ile açıklamış:D
ONEMINUTE bırak şu eski konuları hortlatmayı hocam artık.