Üniversite İnsana Ne Verir?
-
gitmedim bilmiorum..
ama kültür, bilgi.. denen odanın kapısını açacak olan anahtarın kesinlikle üni denen 4 duvarın arasında olduğuna inansaydım.. mutlaka giderdim...oysaki.. orda öğretilenlerin.. bi insanın kendi başınada öğrenebilceği kanaatindeyim.. ayriyetten bunları öğrenirken tecrübede kazanmış olurki.. bilginin amca oğludur tecrübe.. ha tabi öylesine konuşuorum ben ne öğrettiklerini bilmiorum (: ama atla deve deil ne olursa olsun oraya gitmedende öğrenilebilir. kanımca boşa harcanan zaman, ve kısa dönem askerlik yapmanın bi yolu olarak görüorum üniyi sadece.
-
hocaları tanırsın seni nasıl tiklemediklerini öğrenirsin. sana nasıl ticari bi malmış gibi davrandıklarını öğrenirsin.
arkadaş tanırsın iyiyi kötüyü seçersin...
her kültürden insan olduğu çin genel kültürün artar..
-
göt vercek hslleri yoq tabiki adam akıllı gidersen b iki bişi saçmalarlar sana:)
-
üniversiteye bi kapağı at rahatlarsın sözünün yalan olduğunu anlarsın.
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------
üniversiteye bi kapağı at rahatlarsın sözünün yalan olduğunu anlarsın.
-----------------------------hocam uni kapagi atmak bir dert uni okumak bir dert uni okuduktan sonra is bulmasi bir dert ...
-
iSo bunu yazdı:
-----------------------------gitmedim bilmiorum..
ama kültür, bilgi.. denen odanın kapısını açacak olan anahtarın kesinlikle üni denen 4 duvarın arasında olduğuna inansaydım.. mutlaka giderdim...oysaki.. orda öğretilenlerin.. bi insanın kendi başınada öğrenebilceği kanaatindeyim.. ayriyetten bunları öğrenirken tecrübede kazanmış olurki.. bilginin amca oğludur tecrübe.. ha tabi öylesine konuşuorum ben ne öğrettiklerini bilmiorum (: ama atla deve deil ne olursa olsun oraya gitmedende öğrenilebilir. kanımca boşa harcanan zaman, ve kısa dönem askerlik yapmanın bi yolu olarak görüorum üniyi sadece.
-----------------------------Çok yanlış bir düşünce.
Üniversite insana çok şey katar. Sırf üniversite kantinleri bile başlı başına birer ortamdır. Ortam görmüş adam denir ya, işte bu vb. gibi bir çok ifade üniversitelerde kazanılır. Üniversite sadece derslerden ibaret değildir. Sosyal yapısıyla, hocalarıyla, prof'larıyla, arkadaş ortamlarıyla, atmosferiyle insana çok şey kazandırır.
Zaten bunu okuyan ile okumayan arasındaki farkı görererk anlayabilirsin. Çok barizdir bu fark.
-
Universite insana her sey ogretir .. Ozellikle yabanci uyrukluysan :D
-
unıversite insana ne ahlak ne sevgi ne de saygı verir
unıversıte sadece isteyene bilgi verir
(SADECE İSTEYENE)!!
-
Fatih Üni ise İslamla ilgili şeylerde kazanabilirsin :D
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Fatih Üni ise İslamla ilgili şeylerde kazanabilirsin :D
-----------------------------fatih uni= ilahat universitesi :)