folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Yardım Yapacağız Tahribat, Toplan ! (Güncelleme Tarihi 21.12.2013) Toplanan 3188.13



Yardım Yapacağız Tahribat, Toplan ! (Güncelleme Tarihi 21.12.2013) Toplanan 3188.13

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2007
    Erkek

    Ben okula yapılan ödenek ile projeksiyon alın demiyorum. Ödeneklerin ne için yapıldığı nereye kullanılacağı sabit bende biliyorum. Bizim okulda su yok elektrik ara sıra var. Tuvalet yok. Ama bilgisayar ve projeksiyon var. Bu tür şeyler MEB de çok önemli bunları veriyorlar. Benim bildiğim bu ister inanın ister inanmayın.  Afra tafra yapmıyorum. Neyse siz bilirsiniz. İyi yardımlar. 

    FiL3MAN tarafından 08/Ara/13 18:10 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı
    nurk bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

     FiL3MAN bunu yazdı

     

    yatılı bölge okullarına yapılan ödeneğin hiçbiri normal okullara yapılmıyor. Müdürün hatası. Kantini yok deyip acıma beklemeyin. Benim bulunduğum okul daha kötü. Bende öğretmenim. Okulda su wc yok çocuklar dışarda görüyor işini. Gerisi hak getire artık öyle düşünün. Hiç bir şey yok. Neyse cips meselesinin kaç misli dramatik olaylar yaşıyorum neyse size hayırlı yardımlar ben gerekli bulmuyorum. Dramatik bir durum yok. 1 ihmal var 2 daha kötüleri var :D

     

    Hocam bi yorum yazmadan once gozunuzu seveyim arastirin oyle yorum yapin. Evet cok buyuk odenek var ama bu ogrencilerin yemek konaklama gibi giderlerine yardim yapiyor. Bu parayi okulun demirbasina kullanamaz. Ikincisi senin ogrencilerinin aileleri var en azindan. Benimkilerin % 50si ailesiz kalan kismin da cogunlugu istenmeyen cocuk. Ben kendi imkanlarmla almaya calisirdim ama Gercekten cocuklari mtlu edebilmek istyrm cips kola harclik bu seklde cevremdeklerle bi yardmimiz doknsun istiyoruz o yuzden TBTden rica ettim bu konuyu

     

    yav asıl sen bi araştırma görüşme yap saçma saçma konuşma ya allah aşkına bilmeden mi konuşuyorum. projeksiyon yok diye isyan mi edilir. ikincisi projeksiyon veriyor milli eğitim. istek belirtip bir üst yazı yazın. çocuk yemek yiyor kalacak yeri var her şeyi var tam olarak projeksiyonu yok. sadece tek duygusal durum ailesi yok. Projeksiyonla mutluluk olmaz. İyi niyetlisin ama gereksiz. İnan ben şimdi saysam benim okulumun ve öğrencilerimin durumlarını kaça katlar sizin projeksiyon duygusallığınızı. neyse ben fikrimi söylüyorum. toplansın para alınsın projeksiyon. ama gerek yok ben eminim kolaylıkla milli eğitim verir temin eder. ya siz işi bilmiyorsunuz ya da bağlı olduğunuz milli eğitim. Ben size bu konuda nasıl yol izleyeceğinizi neler yapacağınızı da söyliyebilirim yada kendim de son çare iletişime geçer temin ettiririm. Para toplamaya gerek kalmadan. 

    niyetin gerekli ya da gereksiz olması sanırım seni ilgilendirmiyor hoca..

    buranın yöneticileri var aklı başında adamları var. yardım yapılıyor, yapacaksan tesekkurler yapmayacaksan bilmislige hic gerek yok.. ya da kavga cıkarıcı, sidik yarıstırıcı seyler yapmaya hic gerek yok..

    gün olur senin okulda da biseye ihtiyac olur senin icinde duzenlenir boyle bir yardım ama takındıgın tavır hic dogru degil..

    unutma, yeni nesil sizin eseriniz olacak..

    eyvallah.

    yav ne kavga çıkartması ne sidik yarışı Allah aşkına sen ortalığı kızıştırma. aklı başında adamlar olduğunu burdakilerin herkes biliyor. Ama demek istediğim ters bir şey değil. Ben tavır takınmıyorum. Sadece demek istediğim okula projeksiyon cihazını kolaylıkla alabilirler. Ben bu işlerin içindeyim yolu gösterebilirim demek istiyorum. Ve de demek istediğim güzel bir şey yapılıyor güzel düşünülüyor fakat 1- Bu kadar büyütülücek dramatik bir durum yok 2- Çok basit çözümü var. Gerçekten tek yol para toplanarak yapılacak olsa ve gerçekten çok önemli bir durum olsa yemin ederim parasını ben veririm. Kimse yanlış anlamasın ben terslik çıkartmıyorum. Ben yolunu ileteyim arkadaşa (2 yol var) isterse uygulasın. toplanan parayla da gerçekten önemli olan bir yara kapatılsın. Sizleri de anlıyorum görmediğiniz bilmediğiniz için böyle şeyler çok dramatik geliyor ama inanın daha önemli ihtiyaçlar var. Kısacık bir örnek vereyim. O çocukların kılık kıyafeti var. yemek okuldan veriliyor. kaloriferleri var vs... Benim öğrencilerim her gün bir parça ekmek ve bir domates veya peynir ile okula geliyor. Ayaklarında çorap ayakkabı yok. Yalın ayak terlikle geliyorlar. Okulda sobayı yakacaz diye neler çekiyoruz. Soğukta çocuk çamurun içinde dışarda tuvaletini yapmak zorunda. Cips örneği verildi. Ben şahidiyim benim getirdiğim bir poğacayı gördüklerindeki mutluluk benim gözümden gitmiyor. Evlerinde yaptıkları ekmek dışında bişi bilmiyorlar. Bir öğrencim bir gün çok mutlu geldi. yemeğinden paylaşmak istedi. Bu kadar onu mutlu eden sevdiği ne yapıldı diye merak edip sordum KARNA yaptı annem dedi o neymiş diye baktım Makarna görmüş ilk kez nasıl sevinçli. Ve binlerce örnek verebilirim. Beni de anlayın. Ters bir durum yok. Tekrar söylüyorum eğer istenirse projeksiyon vs okula temin etmenin yolu var...

    hocam ben seni haklı buluyorum samimiyetine inanaıyorum eğer gerçekten böyle imkan söz konusuysa neden yararlanılmasın devlet versin  mürid mfatihbodur la iletişime geç anlat yolunun yordamını devletten alın o projeksiyon yardımını  toplanan parada o okuldaki  çocujkların başka ihtiyacına karşılanır tabi  imkan varsa değerlendirilsin 

    Şuan kampanya belirtilen okul için var ve devam edecek

    SeRDaR tarafından 08/Ara/13 20:22 tarihinde düzenlenmiştir

    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2006
    Erkek

    FiL3MAN, hocam yolunu yordamını söyle ben ilgileneyim, projeksiyonu ayarlarsam toplanan para da çocukların başka ihtiyaçlarına karşılanır. Yönetim uygun görür mü bilmiyorum, idareyle iletişime geçildi yardım yapılacak dendi bu saatten sonra geri dönüşü olur mu bilmem. Ama sen okulunun fotoğraflarını çek, öğrencilerin fotoğraflarını çek. Ders programı yada resmi evrak vs, O okulda öğretmen olduğunu belgeleyen, idarenin de imzası bulunan bir evragın fotoğrafını çek okulla görüşülür anlattıkların teyit edilir, doğruluğu kanıtlandıktan sonra oraya da yardım yaparız. 25.000 üyeyiz dünya kadar para toplarız.

     

     Tekrar söylüyorum ben o okulda fen ve teknoloji sınıfındayım ve 5-6-7-8 bu öğrencilerin dersine giriyorum ve projeksiyon cihazına ihtiyaç duydum yönetime ilettim sağolsun kırmadılar kampanyayı başlattılar.. Bu öğrenciler zaten aile sevgisi görmeyen, hayatın tokatını küçük yaşta yemiş çocuklar. Bunları topluma kazandırmak gerekiyor. Sevgisiz ilgisiz büyüyorlar bide eğitim öğretim açısından yeterli seviyelere ulaşamadıklarını düşündüğünde gelecekte hem onlar için, hemde onların zarar verme ihtimali bulunan çevreleri için endişelenmemek elde değil.

     

    Ortamda bir gerginlik, problem yok TBT yardım dendiğinde düşünmeden herkese koşabilecek bir Tarikat. Elimizden geleni yaparız. Allah öğrencilerine yardım etsin hocam. 


    Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2007
    Erkek

    Hocam eğer bütçe yeterse bence projeksiyon yerine Büyük ekran bir Televizyon al. Projeksiyon kullanabilmek için sınıfı karanlık yapmak gerekiyor. Bu da çocukların dikkat sürelerini düşürüyor. Aynı zamanda projeksiyonu tek başına kullanmak zor. Televizyonu her şekilde kullanabilirsin. 

    50" bir TV bence işini görür.

    Şöyle bir şey güzel olur olur http://goo.gl/23oH8s

     

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2006
    Erkek
    shock56 bunu yazdı

    Hocam eğer bütçe yeterse bence projeksiyon yerine Büyük ekran bir Televizyon al. Projeksiyon kullanabilmek için sınıfı karanlık yapmak gerekiyor. Bu da çocukların dikkat sürelerini düşürüyor. Aynı zamanda projeksiyonu tek başına kullanmak zor. Televizyonu her şekilde kullanabilirsin. 

    50" bir TV bence işini görür.

    Şöyle bir şey güzel olur olur http://goo.gl/23oH8s

     

    Hocam sınıfa TV koymak çok tehlikeli , kırarlar üzerlerine düşürler ne olur ne olmaz. sınıfa siyah perde takarız sorun olmaz o bence 


    Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı

    hocam sony de çalışıyorum milli eğitimden kdv istisna belgesi ulastırılırsa kdv almadan fiyatta da yardımcı olabildiğim kadar olurum

    Bununla ilgili konu acarız hocam görüşürüz o zaman ;)


    Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2006
    Erkek

    Arkadaşlar Kütüphane için kitap dergi gazete gibi dökümanları gönderebilirsiniz, Kıyafet Ayakkabı tarzı yardımlarınız Parça parça geleceğinden adaletli dağıtım yapayız ki elbise yönünden çok sıkıntı çeken öğrenci yok. Reneye söyledim, http://www.tahribat.com/Murit-FiL3MAN/ müridden okulu ile ilgili bilgiler fotoğraflar gelsin, anlattığı kadar vahim durumda öğrenciler olduğundan yönetim emin olursa kıyafetleri oraya yönlendirme teklifinde bulundum. 

     

    mfatihbodur@tahribat.com mail ile yada pm ile ulaşabilirsiniz bana. 

    mfatihbodur tarafından 08/Ara/13 21:05 tarihinde düzenlenmiştir

    Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    her sene yapalım bunu :)=


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2009
    Erkek

    maaşı bekliyorum en kısa sürede bende göndericem...


    kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2006
    Erkek

    Şuan ki gidişatı öğretmenlerle görüştüm, o kadar büyük geliyor ki onlara bu proje, inanamıyorlar 3. gününde neredeyse ihtiyacımız olan parayı topladığımıza.. Bunu bir ulusal bir haber ajansında (yerel bile değil) dile getirmeliyiz, çok büyük iş başarmak üzeresiniz filan diye tepkiler geliyor. Ama ben ve tüm müritler birbirimizi bildiğimizden TBT için bu projenin çok da zor olmadığını biliyoruz. Nitekim 3 günde 1750 TL civarı bir para toplanması bunu kanıtlar nitelikte. Herkese teşekkür ediyorum tekrar.

     

    "Okula kıyafet, kitap, kalem, silgi, defter, ayakkabı" vb. malzemeleri kargolayan müritler lütfen kargoyu ne zaman gönderdiğini ve içeriğini mesaj olarak bildirsinler.

    mfatihbodur tarafından 09/Ara/13 15:51 tarihinde düzenlenmiştir

    Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 38745 Toplam Mesaj: 188