1 İnsanın Kaliteli Olduğunu Hangi Söz Ve Davranışlardan Anlarız?
-
insanın kaliteli oldugunu anlaman için önce kendi kaliten hangi seviyede kalite anlayısın nedir ona bakmak lazım
-
ben mesela "bana güven" diyen kimseye kolay kolay güvenemiyorum artık. bu da "bana güven" deyip de güvendiğim insanların bana kazık atmasıyla sonuçlanan bir yaklaşımım.
sizin de böyle olay-sonuç ilişkili durumlarınız varsa söyleyebilirsiniz
-
Darkparadise bunu yazdı
ben mesela "bana güven" diyen kimseye kolay kolay güvenemiyorum artık. bu da "bana güven" deyip de güvendiğim insanların bana kazık atmasıyla sonuçlanan bir yaklaşımım.
sizin de böyle olay-sonuç ilişkili durumlarınız varsa söyleyebilirsiniz

-
"Ben paranın lafını etmem." diyen birisi, kesinlikle paragözdür.
Başkasının sırrını sana anlatan birisi, işe yaramazdır.
Tuttuğu takım için arkadaşının kalbini kıran birisi, hemen irtibat koparılasıdır.
Kız arkadaşıyla yaşadığı cinsel münasebeti anlatan biris, puşttur.
Arkadaşının eski kız arkadaşıyla beraber olan birisi, namussuzdur.
Yanında osurmayan birisi, samimiyetsizdir.
-
mesela bana güven olmaz o kadar darbe aldımki bu güne kadar kendimce en iyisini taklit yapmakta buldum
evet tamm deyim ziklemiyorum kimseyi.
-
iskarpin bunu yazdı
Tuttuğu takım için arkadaşının kalbini kıran birisi, hemen irtibat koparılasıdır.
Yanında elini kakasına sokup onu yemeye yeltenmeyen tam bir iki yüzlüdür ! Çünkü bunu normalde yapıyor..
-
Mevzu tamamen O Anki İyi Niyetlerin Sonraki Anda Hatırlanmaması ile ilgilidir...
Buda Koz Gerçeğini Tatminkar biçimde Geçerli Kılar.. Asla Kozunu Teslim Etmeyeceksin.! En İyi Niyetli Zamanlarda En İyi Niyetli Yeminlerde Bile Gizli Bir Kozun Daima Olmalı... Kimsenin İnsafına Teslimiyet Bayrağı Çekmemelisin...
Gerisin Geri Yuttuğu Yemin ve Sözler İçin Hesap Sorabilmen Bu Gerçeğe Bağlıdır... "Koz."
-
ShockMan bunu yazdı
Mevzu tamamen O Anki İyi Niyetlerin Sonraki Anda Hatırlanmaması ile ilgilidir...
Buda Koz Gerçeğini Tatminkar biçimde Geçerli Kılar.. Asla Kozunu Teslim Etmeyeceksin.! En İyi Niyetli Zamanlarda En İyi Niyetli Yeminlerde Bile Gizli Bir Kozun Daima Olmalı... Kimsenin İnsafına Teslimiyet Bayrağı Çekmemelisin...
Gerisin Geri Yuttuğu Yemin ve Sözler İçin Hesap Sorabilmen Bu Gerçeğe Bağlıdır... "Koz."
yorumun için tşkler :) bu yorumu sevdim ^^
-
Ben galiteyi de tanimlim, müşterinin beklentisini yaratma becerisidir kah kih koh koh. Bazıları bunu yapar ama pazarlayamaz sıçar sıvazlarlar e o zaman pazarlaması da iyi olacak arkadaşın. Pazarlamyı da tanımlayalım o da kaaarşim, talep yaratma sanatıdır. Demekki kaliteyle olmuyor herşey bi de bunu isteyen insanlar olması lazım
Şimdi sen ne içtin hacı diyebilin. Amma düşünürsen baaaak sen bu şekil adam beyenirsin, o osekiladam beyenir. Senin hastası olacağın çok seveceğin bi elemanı, başka bir mürid kardeşimiz nefret dolu kem gözlerlen bakabilir.Bağa göre
Çok konuşmucak, çok sınırlarda dolaşmayacak, giyiminde-kuşamında tarzıyla zartıyla zurtuyla insanları yargılamayacak ama hafiften de tebessüm edecek ha bi de elini cebine götürecek adam. Konuşuğ konuşuğ hesap ödemeye geldi mi etrafa bakan, susan garip şekillere giren tipler çok--> bunun ilerisi işemeye gidenler var, telefonda konuşanlar. Fazla değil 2 haftada bunlar bu tarz şeylerin birinde rengini belli eder.
benimyorumlamambugadan
-
Zeytun-i bunu yazdıiskarpin bunu yazdı
Yanında elini kakasına sokup onu yemeye yeltenmeyen tam bir iki yüzlüdür ! Çünkü bunu normalde yapıyor..
Fazla bok konularına girme sen. Mübarek nimedin, toplumdaki sikimsonik imajından kurtulması için çalış.