folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1 İnsanın Kaliteli Olduğunu Hangi Söz Ve Davranışlardan Anlarız?

1 İnsanın Kaliteli Olduğunu Hangi Söz Ve Davranışlardan Anlarız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

insanın kaliteli oldugunu anlaman için önce kendi kaliten hangi seviyede kalite anlayısın nedir ona bakmak lazım 

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

ben mesela "bana güven" diyen kimseye kolay kolay güvenemiyorum artık. bu da "bana güven" deyip de güvendiğim insanların bana kazık atmasıyla sonuçlanan bir yaklaşımım.

sizin de böyle olay-sonuç ilişkili durumlarınız varsa söyleyebilirsiniz

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı

ben mesela "bana güven" diyen kimseye kolay kolay güvenemiyorum artık. bu da "bana güven" deyip de güvendiğim insanların bana kazık atmasıyla sonuçlanan bir yaklaşımım.

sizin de böyle olay-sonuç ilişkili durumlarınız varsa söyleyebilirsiniz

wqeqwe

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

"Ben paranın lafını etmem." diyen birisi, kesinlikle paragözdür. 

Başkasının sırrını sana anlatan birisi, işe yaramazdır.

Tuttuğu takım için arkadaşının kalbini kıran birisi, hemen irtibat koparılasıdır.

Kız arkadaşıyla yaşadığı cinsel münasebeti anlatan biris, puşttur.

Arkadaşının eski kız arkadaşıyla beraber olan birisi, namussuzdur.

Yanında osurmayan birisi, samimiyetsizdir.

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

mesela bana güven olmaz  o kadar darbe aldımki bu güne kadar kendimce en iyisini taklit yapmakta buldum

evet tamm deyim ziklemiyorum kimseyi.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    iskarpin bunu yazdı

Tuttuğu takım için arkadaşının kalbini kıran birisi, hemen irtibat koparılasıdır.

Yanında elini kakasına sokup onu yemeye yeltenmeyen tam bir iki yüzlüdür ! Çünkü bunu normalde yapıyor..

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Mevzu tamamen O Anki İyi Niyetlerin Sonraki Anda Hatırlanmaması ile ilgilidir...

Buda Koz Gerçeğini Tatminkar biçimde Geçerli Kılar.. Asla Kozunu Teslim Etmeyeceksin.!  En İyi Niyetli Zamanlarda En İyi Niyetli Yeminlerde Bile Gizli Bir Kozun Daima Olmalı...   Kimsenin İnsafına Teslimiyet Bayrağı Çekmemelisin...

Gerisin Geri Yuttuğu Yemin ve Sözler İçin Hesap Sorabilmen Bu Gerçeğe Bağlıdır... "Koz."

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    ShockMan bunu yazdı

Mevzu tamamen O Anki İyi Niyetlerin Sonraki Anda Hatırlanmaması ile ilgilidir...

Buda Koz Gerçeğini Tatminkar biçimde Geçerli Kılar.. Asla Kozunu Teslim Etmeyeceksin.!  En İyi Niyetli Zamanlarda En İyi Niyetli Yeminlerde Bile Gizli Bir Kozun Daima Olmalı...   Kimsenin İnsafına Teslimiyet Bayrağı Çekmemelisin...

Gerisin Geri Yuttuğu Yemin ve Sözler İçin Hesap Sorabilmen Bu Gerçeğe Bağlıdır... "Koz."

yorumun için tşkler :) bu yorumu sevdim ^^

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Ben galiteyi de tanimlim, müşterinin beklentisini yaratma becerisidir kah kih koh koh. Bazıları bunu yapar ama pazarlayamaz sıçar sıvazlarlar e o zaman pazarlaması da iyi olacak arkadaşın. Pazarlamyı da tanımlayalım o da kaaarşim, talep yaratma sanatıdır. Demekki kaliteyle olmuyor herşey bi de bunu isteyen insanlar olması lazım

Şimdi sen ne içtin hacı diyebilin. Amma düşünürsen baaaak sen bu şekil adam beyenirsin, o osekiladam beyenir. Senin hastası olacağın çok seveceğin bi elemanı, başka bir mürid kardeşimiz nefret dolu kem gözlerlen bakabilir.

Bağa göre

Çok konuşmucak, çok sınırlarda dolaşmayacak, giyiminde-kuşamında tarzıyla zartıyla zurtuyla insanları yargılamayacak ama hafiften de tebessüm edecek ha bi de elini cebine götürecek adam. Konuşuğ konuşuğ hesap ödemeye geldi mi etrafa bakan, susan garip şekillere giren tipler çok--> bunun ilerisi işemeye gidenler var, telefonda konuşanlar. Fazla değil 2 haftada bunlar bu tarz şeylerin birinde rengini belli eder.

benimyorumlamambugadan

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    iskarpin bunu yazdı

Yanında elini kakasına sokup onu yemeye yeltenmeyen tam bir iki yüzlüdür ! Çünkü bunu normalde yapıyor..

Fazla bok konularına girme sen. Mübarek nimedin, toplumdaki sikimsonik imajından kurtulması için çalış.

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
Toplam Hit: 10545 Toplam Mesaj: 79