1 İnsanın Kaliteli Olduğunu Hangi Söz Ve Davranışlardan Anlarız?
-
iskarpin bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıiskarpin bunu yazdı
"Ben paranın lafını etmem." diyen birisi, kesinlikle paragözdür.
Başkasının sırrını sana anlatan birisi, işe yaramazdır.
Tuttuğu takım için arkadaşının kalbini kıran birisi, hemen irtibat koparılasıdır.
Kız arkadaşıyla yaşadığı cinsel münasebeti anlatan biris, puşttur.
Arkadaşının eski kız arkadaşıyla beraber olan birisi, namussuzdur.
Yanında osurmayan birisi, samimiyetsizdir.
Yanında elini kakasına sokup onu yemeye yeltenmeyen tam bir iki yüzlüdür ! Çünkü bunu normalde yapıyor..
Fazla bok konularına girme sen. Mübarek nimedin, toplumdaki sikimsonik imajından kurtulması için çalış.
Ulan sıçtın birde ciddi ciddi sıvıyor ya :D
Mk bir adam samimiyet veyahut şaka niyetine yanımda osursun götüne tekmeyi vururum isterse prada giysin ve porsche'a binsin tüm edebiyatı yutsun, bilgide allame olsun eğitimde muallim olsun.
sokarım lan ben öyle samimiyete ahaha harbi ciddi adam ya :D -
Zeytun-i bunu yazdıiskarpin bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıiskarpin bunu yazdı
Tuttuğu takım için arkadaşının kalbini kıran birisi, hemen irtibat koparılasıdır.
Yanında elini kakasına sokup onu yemeye yeltenmeyen tam bir iki yüzlüdür ! Çünkü bunu normalde yapıyor..
Fazla bok konularına girme sen. Mübarek nimedin, toplumdaki sikimsonik imajından kurtulması için çalış.
Ulan sıçtın birde ciddi ciddi sıvıyor ya :D
Mk bir adam samimiyet veyahut şaka niyetine yanımda osursun götüne tekmeyi vururum isterse prada giysin ve porsche'a binsin tüm edebiyatı yutsun, bilgide allame olsun eğitimde muallim olsun.
sokarım lan ben öyle samimiyete ahaha harbi ciddi adam ya :DDağılmasın diye fazla uzatmak istemiyorum. Sana yazmış olduğum "Fazla bok konularına girme sen. Mübarek nimedin, toplumdaki sikimsonik imajından kurtulması için çalış." cümlesini idrak edebildiğin an olmuşsun demektir, gönül rahatlığıyla kahvaltılara iştirak edebilirsin.
-
Bir insanın kişiliğini ; "Ona hiçbir faydası olmayan insanlara nasıl davrandığına bakarak anlayabilirsin" :)
-
burda kimsenin müneccim b*ku yediğini sanmıyorum. yaşayıp öğreneceksin.
-
Klas adam kendini belli eder.
-
verdigi söz ne olursa olsun en ufagından en büyügüne kadar şartlar ne olursa olsun tutyorsa ve devam ediyorsa benim ölçüm budur
-
Önce kendin kaliteli olmalısın ki, karşıdakinin kalitesini biçebilesin.
ayrıca karşımdaki insanda en çok dikkat ettiğim husus verdiği sözü tutup tutmamasıdır.
mesela, saat 10 da şurada buluşalım diyorsa, saat 10 da orada olacak. tamam 1-2 defa gecikmeler olabilir ama her defasında sözünü tutmamayı istikrarlı bir şekilde devam ettirirse acayip derecede olumsuz düşünceler oluşur kafamda.
birşeyi yapıcam diyorsa, eli kanda olmadığı sürece yapıcak yada yapmaya çalışıcak. eğer yapamıycağı birşeyse yapıcam demiycek.
zaten karşıdakinin vermiş olduğu sözleri tutup tutmaması onun karakteristik özelliğini çıkartmanda büyük rol oynar bence.
Espo tarafından 02/Nis/13 18:57 tarihinde düzenlenmiştir -
iskarpin bunu yazdı
eğer olay güven olayıyla alakalıysa adam tespiti masaya koymuş. yanında osurmayan derken, adamın kasıntılığıyla, cool olucam ben havalarıyla alakalı bişey. iki öğrenci evine girinde görün amk sdkgsdmgk anlatılmaz bişey bu herkes anlamaz, yaşamak lazım :)
nasıl güvenilir olduğunu anlamak için ticari bir şey söz konusu değilse, "kızı kaldırmak için ayıya dayı diyen yalancı erkek" tiplemesi değilse olay basit aslında. başkalarına yaptıklarını incelemek lazım, eğer o davranışı başkasına yapıyorsa sana da yapar. atıyorum, birisinin arkasından konuşuyor, senle beraberken falan, yarın öbür gün seninde arkandan konuşur, anlatabildim mi bilmiyorum. -
Tek bir geri adım at (Ozaman çok iyi tanıyacaksın karşındaki kişiyi)
-
Darkparadise bunu yazdı
ben mesela "bana güven" diyen kimseye kolay kolay güvenemiyorum artık. bu da "bana güven" deyip de güvendiğim insanların bana kazık atmasıyla sonuçlanan bir yaklaşımım.
sizin de böyle olay-sonuç ilişkili durumlarınız varsa söyleyebilirsiniz
yaşlanıyorsun normaldir