folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1 İnsanın Kaliteli Olduğunu Hangi Söz Ve Davranışlardan Anlarız?

1 İnsanın Kaliteli Olduğunu Hangi Söz Ve Davranışlardan Anlarız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

bu duruma  ve kişiye göre dğişir. bir adam arkadaşının en samimi olanıının yanında istediği gibi laçka oluur küfür eder sayar siler hayvanlıkta yapabilir şimdi buna adam diyemeyizmi ? 

başkası ağır başlı takılır başkalarıının içinde bi bakarsın yapmacıktır. bir insanı tanımak 10 sn de yada 1 dk da olucak iş değildir. bazı durumlar haricinde hemen belli etmiosa tabi. 

bir PİÇ dediğimiz insan tiplemeleri vardır bunların amk :) 

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hector611990
    hector611990's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

bunlar forum sitesinde başkalarının tavsiyesiyle öğrenilecek şeyler değil. tecrübe ederek öğreneceksin. çat diye iyi veya kötü olarak yargılaman imkansız; ama kimden dost olup olamayacağını kazık yiyerek yada uzatılan eli tutarak öğreneceksin.

bence bu başlığa verilecek en ideal cevabı arkadaş vermiş eyvallah. Eklenecek tek şey her konuda doğru ol tekde kalsan bil ki Allah yanındadır oda herşeye kafidir.

- - -
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı

Damarına basacaksın hacı, bir insanın gerçek yüzünü görmek için damarına basacaksın.

Karşındakinin sinirlerini bi zıplat, bakalım ne kadar öfkesine hakim olabiliyor, ne kadar kendisini savunmaya geçip senin eksiklerini, geçmişte üstünü örttüğünüzü sandığın yanlış bir davranışını "sen zaten böyle yapmıştın" diye yüzüne vuruyor, o melek nasıl şeytana dönüşüp egosunu korumak için en ağır darbelerle seni yere yığıyor. En çok sevdiğim bu yöntemdir benim. Nabız yoklarım arada hem ailemin hem de arkadaşlarımın.

Yok bence agiz burun dal, gikini cikartmiyorsa dost olabilirsin. Boyle sacma sey gormedim. Tabii ki damarina bastigin adam sinirlenir bagirir cagirir te Allahim.

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

bende insan sarrafıyımdır, daha güvenilir hiç kimseyi görmedim. suzan vandayk "yok öyle bi kovboy"

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

konustugu dili konusmasindan yazis seklinden anlarim.

1 insan degil bir insan yazilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı

Damarına basacaksın hacı, bir insanın gerçek yüzünü görmek için damarına basacaksın.

Karşındakinin sinirlerini bi zıplat, bakalım ne kadar öfkesine hakim olabiliyor, ne kadar kendisini savunmaya geçip senin eksiklerini, geçmişte üstünü örttüğünüzü sandığın yanlış bir davranışını "sen zaten böyle yapmıştın" diye yüzüne vuruyor, o melek nasıl şeytana dönüşüp egosunu korumak için en ağır darbelerle seni yere yığıyor. En çok sevdiğim bu yöntemdir benim. Nabız yoklarım arada hem ailemin hem de arkadaşlarımın.

herkezin seni çekmek zorunda olduğunu nerden çıkardın sümsüğü kodummu zınılatırım dost falan kalmaz

S0KR4T3S tarafından 02/Nis/13 19:07 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı

herkezin seni çekmek zorunda olduğunu nerden çıkardın sümsüğü kodummu zınılatırım dost falan kalmaz

hahfadhadhfad kahkaha attım dsfkahahaha. samil hocam adam sana yapmıyor sonucta sakin ol hahah :D

=)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

Diyarbakır E tipi cezaevi tabelalar var mantıklı yazılar ordaki bir yazıyı aktarıyorum.

Bir kimseyi tanımak istiyorsan düşüp kalktığı dostlarına bak..

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı
    SeyhSamil bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı

hahfadhadhfad kahkaha attım dsfkahahaha. samil hocam adam sana yapmıyor sonucta sakin ol hahah :D

bu şekilde sabrımı sınayan dost sandıklarım vardı onları anımsadım :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bence bir insan özünde yatan kişiliği uç durumlardaki duygusal patlamalarda ele verir.

Aşırı sinirin, aşırı stresin, aşırı üzüntünün vs. olduğu vakitlerde. Bu vakitler geçtimi tekrar sosyal rolüne bürünür.

GusFring tarafından 02/Nis/13 19:25 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 10550 Toplam Mesaj: 79