1 İnsanın Kaliteli Olduğunu Hangi Söz Ve Davranışlardan Anlarız?
-
bu duruma ve kişiye göre dğişir. bir adam arkadaşının en samimi olanıının yanında istediği gibi laçka oluur küfür eder sayar siler hayvanlıkta yapabilir şimdi buna adam diyemeyizmi ?
başkası ağır başlı takılır başkalarıının içinde bi bakarsın yapmacıktır. bir insanı tanımak 10 sn de yada 1 dk da olucak iş değildir. bazı durumlar haricinde hemen belli etmiosa tabi.
bir PİÇ dediğimiz insan tiplemeleri vardır bunların amk :)
-
Triumph bunu yazdı
bunlar forum sitesinde başkalarının tavsiyesiyle öğrenilecek şeyler değil. tecrübe ederek öğreneceksin. çat diye iyi veya kötü olarak yargılaman imkansız; ama kimden dost olup olamayacağını kazık yiyerek yada uzatılan eli tutarak öğreneceksin.
bence bu başlığa verilecek en ideal cevabı arkadaş vermiş eyvallah. Eklenecek tek şey her konuda doğru ol tekde kalsan bil ki Allah yanındadır oda herşeye kafidir.
-
Mukavim_ bunu yazdı
Damarına basacaksın hacı, bir insanın gerçek yüzünü görmek için damarına basacaksın.
Karşındakinin sinirlerini bi zıplat, bakalım ne kadar öfkesine hakim olabiliyor, ne kadar kendisini savunmaya geçip senin eksiklerini, geçmişte üstünü örttüğünüzü sandığın yanlış bir davranışını "sen zaten böyle yapmıştın" diye yüzüne vuruyor, o melek nasıl şeytana dönüşüp egosunu korumak için en ağır darbelerle seni yere yığıyor. En çok sevdiğim bu yöntemdir benim. Nabız yoklarım arada hem ailemin hem de arkadaşlarımın.
Yok bence agiz burun dal, gikini cikartmiyorsa dost olabilirsin. Boyle sacma sey gormedim. Tabii ki damarina bastigin adam sinirlenir bagirir cagirir te Allahim. -
bende insan sarrafıyımdır, daha güvenilir hiç kimseyi görmedim. suzan vandayk "yok öyle bi kovboy"
-
konustugu dili konusmasindan yazis seklinden anlarim.
1 insan degil bir insan yazilir.
-
Mukavim_ bunu yazdı
Damarına basacaksın hacı, bir insanın gerçek yüzünü görmek için damarına basacaksın.
Karşındakinin sinirlerini bi zıplat, bakalım ne kadar öfkesine hakim olabiliyor, ne kadar kendisini savunmaya geçip senin eksiklerini, geçmişte üstünü örttüğünüzü sandığın yanlış bir davranışını "sen zaten böyle yapmıştın" diye yüzüne vuruyor, o melek nasıl şeytana dönüşüp egosunu korumak için en ağır darbelerle seni yere yığıyor. En çok sevdiğim bu yöntemdir benim. Nabız yoklarım arada hem ailemin hem de arkadaşlarımın.
herkezin seni çekmek zorunda olduğunu nerden çıkardın sümsüğü kodummu zınılatırım dost falan kalmaz
S0KR4T3S tarafından 02/Nis/13 19:07 tarihinde düzenlenmiştir -
SeyhSamil bunu yazdıMukavim_ bunu yazdı
herkezin seni çekmek zorunda olduğunu nerden çıkardın sümsüğü kodummu zınılatırım dost falan kalmaz
hahfadhadhfad kahkaha attım dsfkahahaha. samil hocam adam sana yapmıyor sonucta sakin ol hahah :D
-
Diyarbakır E tipi cezaevi tabelalar var mantıklı yazılar ordaki bir yazıyı aktarıyorum.
Bir kimseyi tanımak istiyorsan düşüp kalktığı dostlarına bak..
-
anarsistherif bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdıMukavim_ bunu yazdı
hahfadhadhfad kahkaha attım dsfkahahaha. samil hocam adam sana yapmıyor sonucta sakin ol hahah :D
bu şekilde sabrımı sınayan dost sandıklarım vardı onları anımsadım :)
-
Bence bir insan özünde yatan kişiliği uç durumlardaki duygusal patlamalarda ele verir.
Aşırı sinirin, aşırı stresin, aşırı üzüntünün vs. olduğu vakitlerde. Bu vakitler geçtimi tekrar sosyal rolüne bürünür.
GusFring tarafından 02/Nis/13 19:25 tarihinde düzenlenmiştir