folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1 İnsanın Kaliteli Olduğunu Hangi Söz Ve Davranışlardan Anlarız?



1 İnsanın Kaliteli Olduğunu Hangi Söz Ve Davranışlardan Anlarız?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

    Cok fazla din, iman, Allah, Peygamber ve hadis ten bahsediyorsa o adamdan kork.

    Cok fazla namaz kiliyorsa o adamdan kork.

    Yaptigi her ise Allah'i sahit gosteriyorsa o adamdan kork.

    Vatasever degilse o adamdan kork, Vatani bile satacak kadar dusuk birisi ise onun yeryuzunde satmayacagi hicbirsey yoktur.

    Ataturk'u sevmiyorsa o adamdan kork. Cunku o insan nankordur ve nankorler kadir-kiymet bilmezler.

    sen ters bağıntı atmışsın bazı kişilerde işe yaramaz bu. 


    Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    esnaf olursan anlarsın.

    para ile anlarsın

    15 yıllık dost bildiğin kişinin 300 lira borcu olup vermemesinden anlarsın 

    yani Para para para herşeyi para ile anlarsın...



    Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

    Cok fazla din, iman, Allah, Peygamber ve hadis ten bahsediyorsa o adamdan kork.

    Cok fazla namaz kiliyorsa o adamdan kork.

    Yaptigi her ise Allah'i sahit gosteriyorsa o adamdan kork.

    Vatasever degilse o adamdan kork, Vatani bile satacak kadar dusuk birisi ise onun yeryuzunde satmayacagi hicbirsey yoktur.

    Ataturk'u sevmiyorsa o adamdan kork. Cunku o insan nankordur ve nankorler kadir-kiymet bilmezler.

    sen ters bağıntı atmışsın bazı kişilerde işe yaramaz bu. 

    Ters bağlantı atmamış, Anlamamışsın sen onu.!

    O Kaliteli İnsanı Bu Söylediği Kriterlere Bağlamış, Fikrini Diyor yani. anladın?... Söylediği Kriterlere Uymadığına Kanaat ettiği Kimseler ile Muhatap Bile Olmaz.!

    Adam Devletle Yatıp Devletle Kalkıyor, Matematikçilerin Zamanla Her Gördüğünü Matematikle Yorumlaması gibi, Adam Artık Her şeyi Kendi Siyasi Yapısı ile Tartıyor, Ona Göre Biçimlendiriyor, Memleket Özlemide var Onuda hesaba katarsak Sanırım Vatan Hasreti Çekiyor Sonucunu Çıkarabiliriz.. :) 

    Ammada Tahlil yeteneği varmış bende ha. :))

     


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Temmuz/2007
    Erkek
    iskarpin bunu yazdı

    "Ben paranın lafını etmem." diyen birisi, kesinlikle paragözdür. 

    Başkasının sırrını sana anlatan birisi, işe yaramazdır.

    Tuttuğu takım için arkadaşının kalbini kıran birisi, hemen irtibat koparılasıdır.

    Kız arkadaşıyla yaşadığı cinsel münasebeti anlatan biris, puşttur.

    Arkadaşının eski kız arkadaşıyla beraber olan birisi, namussuzdur.

    Yanında osurmayan birisi, samimiyetsizdir.

     

     

    olayı yaşadım.çok kötü bi durum.ne konuşuyorlar diye insan içini yiyor

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Oku...okurken iyi bir izlenimci analizci olmaya bak.

    Ben cıvık adam sevmem her telden çalan belli belirsiz söz eden gelişi güzel konuşan.

    Bir insanın her halini, her halin içindeki ruh hali el hareketlerinden mimimklerine rengine kadar.

    Bu çevrendeki insanlar, yoldan geçenler tv de izlediklerin, otobüste trende hattab bi cafe`de heryerde her halini izlersin insanı o anki durumunun dışına vurduğu hali,

    Sonra izlediğin insanın o an içinde bulunduğu konumun sendeki geçmişinde olabilmiş yakın mesafesi arası bir bağ oluştur ve o anki halini kendinin ne derece durabilmişsin.

    Her şeyin yaşadığı o anın konumun sende olabilme olasılığın etki tepkisini hesapla,  bir belgeselde yırtıcı bir aslan tarafından kovalanırken, veya sırtlan sürüsü arasında kalmış bir ceyalnın ruh hali ve konumda ne kadar olabileceğin.

    Sohbet edeceğin şahıstan feyz almalısın her sözü olmasada  neticede şahısın sözleri etkisi olmasa bile, onun sözlerinin sende hafıza etmesini sağlamalı.

    Kendinden alt biri ile sohbete oturma yola çıkma halka oluşturma bu `alt` maddi deil asla manevi anlamındadır, Manevi derkende inançla  bağı ile bir alaksı yoktur kişinin sözleri ile oluşturduğu kişilik karakteridir.

    Herzaman ciddi bir duruş,ciddi bir duruş konuşurkenki el,mimik hareketleri ve renk değişimi karşı tarafın sana ne kadar önemseyebileceğini gösterir.

    Bir kişiye birşey söylerken küçük bir hesapla o anda karşı tarafın cevabını cevap vereceği hali ve sizin ona karşılığını hesaplayabilir heaaplama sonucu sorma gereği duymadan soracağın sorunun vereceği cevabın açıklamasını yapabilir kişinin  dürüstlüğünü ve yalancılığını onun düşüncesi siz sözle dile getirebilirsiniz..

    Bunları birleştirip benimseyip kendinizde bir karakter oluşturduğunuzda, karşınızdakinin nasıl biri ^acaba^ kelimesine ihtiyacınız olmayacaktır.

    ama oku...


    Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    kısa ve özetle 

     

    http://www.youtube.com/watch?v=ts2FoxHaHCk


    herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek

    Hocam en güzeli insanları test etmek. Buda yaşanarak öğreniliyor. Zor durumlara girildiğinde o durumlarda verdiği tepkileri iyi kavramak lazım.

    Kendimden örnek vereyim 3 yıllık dostum dediğim arkadaşla ilişiğimi kestim ben ne arıyorum ne soruyorum ne de arayıp sormak istiyorum açıkçası...

     

    Yaşamadan öğrenemiyor insan maalesef. Birde insan oğlunun özelliği midir nedir. Deveye diken insana siken yarıyor onu hiç anlamıyorum. Bu insanın fıtratı ile ilgili sanırım.

     

    Önemli olan senin kriterlerin. Şunu unutma %100 sana uyum sağlayacak ya da senin her dediğinden hoşlanacak bir arkadaş bulman imkansız. Çünkü sende onlara göre %100 problemsiz değilsin. Belirlediğin kriterlerdeki bazı özelliklerin sana ters olup olmamasına bak bence. Ayrıca bazı arkadaşlarda söylemiş... Sosyal statüsü kendisinden düşük olan insanları aşağalayan, hor gören bir insanla arkadaşlık yapmam mesela. Zira bir gün sizinde statünüz düştüğünde sizide yerin dibine sokmaya çalışacaktır o arkadaşınız.

     

    İnsanların tek söylediği cümle ile, bir tek kelime ile iyi insan mı kötü insan mı hayatta anlayamazsın. İyi sandığın kötü çıkar, kötü sandığın dünyanın en iyisi çıkar.


    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2010
    Erkek

    Ağacın kalitesini özünden insanın kalitesini sözünden anlarsın. Bu yüzden insanların yorumları yerine konuştuğunun kişinin sözlerindeki samimiyete bak. Samimi olduğunu düşündüğün o sözlerin ne kadarının gerçek olduğuna bak. Sözünde durmayan bizden değildir ;)


    opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 9748 Toplam Mesaj: 79