13 Mayıs İzmir Cumhuriyet Mitingi!
-
evet arkadaslar geldik mitingin izmir ayagına
-
Galatasarayın Fenerbahçeyi yeneceği günün ertesi yani =)
-
haha evet =D
gavurum gavursun gavur izmir!! umarım daha fazla kişi oluruz
-
Tayyip Ankarayla korktu,İstanbulla titredi,İzmirlede altına edecek..
-
ankara ve ist kadar büyük olcaını sanmıorum
-
kısmetse orada olacagım.
-
kahretsin işlerim var :S yoksa gitmek isterdim hemde çok..... Bu tarz sivil eylemler en azından hala tamamen pasifilize edilmedigimizi bize dayatılan herşeyi onaylamadıgımızın bir göstergesidir.Buraya yine bazıları demokrasi söylemleri ardına saklanıp bu tür olaylara karşı yada işe yaramaz oldugunu söylücekler.Ama asıl demokrasi özgürcene tepkini göstermektir..
-
hep söylüyorum;
Cumhuriyet meydanlarda aranmayacak kadar yüce bir yönetim biçimidir..O ancak ve ancak aklı yoluyla devam ettirilebilir...:
-
güzel güzel gelmeyi bile düşünüyorum
Temel sürekli hastayım diyormuş.Herkez hayır iyisin diyormuş.Temel kahveye gitmiş hastayım demiş hayır iyisin turp gibisin demişler, hasyatım kötüyüm demiş hayır iyisin demişler.Sonra bir kağıda birşey yazmış ve zarfa koymuş.Ertesi gün ölmüş.Zarfta şu yazıyor iyisin iyisin diyordunuz n'oldi.Aynı burdaki gibi ankara ve istanbul mitinglerinde kulaklar tıkandı.Umarım bir gün asker çıkıp n'oldi demez..
-
müritlercenek toplanıp gitsekmiki la? :)
-
bu olaylar memleketi yokuşa sürüklüyo...
yapılan 2 mitingte sol partilerin saçme hazırlıklarından başka bişe değil benim gözümde...
rte ci değilim istemiyorum onu gül ü de istemiyorum Allah ın soysuzları ama bu yapılanlarda çok yanlış