folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 13 Mayıs İzmir Cumhuriyet Mitingi!

13 Mayıs İzmir Cumhuriyet Mitingi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

sol partilerin bunu seçim malzemesi yapmasından bende rahatsızım ''cumhuriyet'' kavramını kendileri ile özleştirmek istiyorlar cumhuriyete sahip cıkan herkesi solcuymus gibi gösteriorlar bu konuda haklısın hocam

ben hiç bi ideolojiye baglı kalmadan bayragımı alıp gitmek istiorum ama cekindigim tek nokta o kalabalıga girince ''solcu'' damgası yiyecegim... 

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

sözlüktede aynı konuya değinilmiş durumda:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=13+mayis+2007+cumhuriyet+mitingi 

cümbür cemaat iple cekiyoruz o günü 

bassinyourface
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    fikir ve zikir olayı vardır insanın fikri neyse zikride odur.BEn buna erdoğana karşıda bakmıyorum ben buna şöyle bakıyorum biz bu ülkede tek gücüz(seçmenler).Sizleri oraya biz getirdik biz indiririz gibi bir mesajdır bu tabi ki isteyen katılır ama şu ana kadar milyonlarca insan bir alana toplanmış iki mitingtede ve polislere zorluk çıkartmamışlardır.Hepsi gayet aklı bşaında bir şekilde de dağıldı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    JuBa bunu yazdı:
    -----------------------------

bu olaylar memleketi yokuşa sürüklüyo...

yapılan 2 mitingte sol partilerin saçme hazırlıklarından başka bişe değil benim gözümde...

rte ci değilim istemiyorum onu gül ü de istemiyorum Allah ın soysuzları ama bu yapılanlarda çok yanlış

ne solu hoca hangi sol? bulunmadıgın bir yer hakkında yorum yapma bare. biz orada anap için dyp içinde slogan attık. anap dyp nezaman sol parti oldu? sagda ve solsa birlesin diyede ayrıca bagırdık. biz olaya sag sol penaltı gol diye bakmıyoruz. atatürkcü olarak ulkenin duzgun sekilde atatürk ilke ve inklaplarına baglı olarak adam gibi yonetilmesi istiyoruz. bunu yapacak adamında kim oldugu onemli degil. sagmıs solmus. teferuat bunlar gecicen bunları.  

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    DkN_JaN çok haklısın hocam istanbuldaki mitingde bir çok türbanlı vardı helal olsun böyle insanlar olsun istediği kadar cumhurbaşkanı olsun..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

izmirin %80 inin oraya akıcağına adım gibi eminim

çağlayan olup istanbula akamadık ama
    gün doğduda doğucaz inşallah:)

bu arada şu an sokakta ip ciler baırınıo incem bende birazdan:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    kimler geliyor ? bi liste yapsakta bulussak ya hepberaber ? Tahribat.Com olarak hani isterseniz. gelecek olanlar bi pm falan atsin bulusalim izmir TBT olaraktan.

SYL 184
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

mitinglerde herhangi bi parti reklamı yapan zihniyetin ta aq  başka bişi demiyorum (:

asıl provakatörler onlar.adam gibi yürüceksen gel yürü 

punto cero
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    JuBa bunu yazdı:

bu olaylar memleketi yokuşa sürüklüyo...

yapılan 2 mitingte sol partilerin saçme hazırlıklarından başka bişe değil benim gözümde...

rte ci değilim istemiyorum onu gül ü de istemiyorum Allah ın soysuzları ama bu yapılanlarda çok yanlış

haklısın Seçimlere hazırlıksız yakalanan partilerin propangandaları Ülkenin zararına oluyor biraz ekonomi haberlerini izlerseniz uluslar arası kredi derecelendirme kurumları Türkiyenin notunu pozitifden duruan a çevirdi yapılan iş ülkeyi istakrarsızlığa sürüklemektir. Sakın AKP yi övüyorum sanmayın Allah onlarında belasını versin ülkedeki işsizlik %50 yi geçmiş bunlar hala daha yok bilmem ne ötüyo ecevit döneminde bile kpss den daha fazla insan alındı 70 lerde olanlar girdi. Ama Cumhuriyetine tabiki sahip çıkacaksın bu ülkeye şerihat gelmeye kalksa ilk baş ben karşı çıkarım ben ayaklanma çıkarırım ama Kimse kimseye dayatma yapamaz

Bu ara zeki sezer bal gibi adam siyasetden anlamıyor temiz baykal Dsp yi kapattıracak bak göreceksiniz Tabandan sesler gelmese çoktan yapmıştı  

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ampülü Söndürmeden Tatile Çıkmıyoruz yazan bi tişört giyen birini görürseniz o benimdir:)
Toplam Hit: 5913 Toplam Mesaj: 46