13 Mayıs İzmir Cumhuriyet Mitingi!
-
pazar gunu bende ordayım yazcak slogan arıyom yaa mal gibi gitniyim oraya
oraya gitcem ama isallah baykal ve zeki sezer gelmez. gelirse tam bi solda birlesme mitingi olur . bu miting ne sağ için ne sol için turkiye icin yapılan bi miting bu nolur sağa sola cekilmesin
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------pazar gunu bende ordayım yazcak slogan arıyom yaa mal gibi gitniyim oraya
-----------------------------
Çankaya yolları mollalara kapalı :D - Tayyip tayyip baksana kaç kişiyiz saysana cart akm :D isteki sloganlar die arat g00gle da çıkar ya da nicksiz e ba$vur kesin egzantirik bi kaç sloganı vardır :D
-
yok bana daha once kullanılmamıs lazım :)
-

miting süperdi kavruldugumuza değmiş gibi görünüyor ^^
-
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------olay sag sol olayi degil ki.su videolari izleyip de gitmemek elde mi...
http://www.youtube.com/watch?v=6oSfiOnFvQo
http://www.youtube.com/watch?v=19ePFuDFBFQ
-----------------------------
Dooru olay sağ-sol olayı diil ki tamamen sol olayı ;)Artık Birleşin Yarın Çok Geç Olacak
Tüm sol birleşsin, iktidara yerleşsin
Birleşmeyene mazbata yok -böle devam eder-
-
süper ötesinde bi mitingdi...80 yaşlarında bir teyzenin şemsiyesi altında oturup miting boyunca bayrak sallaması,aynı anda marşların söylenmesi,saygı duruşunda rüzgarın aniden tüm bayrakları dalgalandırması (sanki bi kuvvet bunu isteyerek yapmış gibiydi,inanın anlatılmaz bişeydi...),denizden tüm teknelerin aynı anda klarkson çalması....Tek kelimeyle süperdi...2-3 milyon arasında bir rakam söyleniyor,ama gündoğdudan güzel yalıya kadar kordonun dolduğunu biliyorum...ara sokaklarda cabası...
-
-
Excalibur001 bunu yazdı:
----------------------------
Çankaya yolları mollalara kapalı :D - Tayyip tayyip baksana kaç kişiyiz saysana cart akm :D isteki sloganlar die arat g00gle da çıkar ya da nicksiz e ba$vur kesin egzantirik bi kaç sloganı vardır :D
-----------------------------tayyip papucuyarım ananıda al gel oynayalım...
-
Beklenildiğ igibi sol ' un reklamı ve piyonların toplanmasından baska bişe olmadı...diğer mitinglerden bi farkı kalmadı yani.
-
Walla Millet Bağırırken Ben Konserde Kafa Sallıyodum. İzmirde Olsam Gelirdim Falla