13 Mayıs İzmir Cumhuriyet Mitingi!
-
olay sag sol olayi degil ki.su videolari izleyip de gitmemek elde mi...
http://www.youtube.com/watch?v=6oSfiOnFvQo
http://www.youtube.com/watch?v=19ePFuDFBFQ -
they will be there... "pawn flock" burda ne yazıo simdi :S
-

:) "bop"muş peh peh peh
-
ipneline arkadan biri itelemiştir :)
-
zuhauha deca resim bombaa :)))
-
big guzel yorumlarda bulunacagim ama simdi hemen karsilik olarak chp de soyle boyle demeye baslayacaksin,
akp yi buyuk ulu birseymis gibi goruyorsunuz, alti ustu bir parti ve bu ulkeyi parsel parsel satmis bir parti, yolsuzluk yapani degil yolsuzlugu ortaya cikaran adami ihrac eden bir parti, bu rejimi yikip yerine seriati getirecegiz diyen bir parti, ogluna kizina 7 gobek akrabasini zengin eden bir parti vs vs vs.
yok ipneligine biri itmismis,
baska bir konu olsa ornegin cumhurbaskanin uzerine devrilse "ilahi adalet" diyerek ortaya dusersiniz. her seferinden Allah dan bahsedersiniz ama yetimin hakkini yemekten cekinmezsiniz.
sen ve senin gibiler sayesinde millet dinde imandan sogudu. her musluman bunlar gibi degil diyebiliyorum ve Allah sukur kendimi hala sizin gibilerden koruyabiliyorum,
isinize gelince demokrasi cigirtkanligi yaparsiniz, guc elinize gecince kimseyi dinlemez gozunun yasina bakmadan ezer gecersiniz.
partinin ismi adalet ama tek adalet kendi yandaslariniza calisan adaletli, kalkinma gecer partinin isminde tek kalkinan yandaslariniz,
Ampul var ambleminizde henuz bir yeri aydinlattigini gormedik.
bak amerika bile size destek veriyor, amerika bir barzaniye birde pkk ya de destek veriyor ve bir beklentisi olmazsa abd babasinin oglu olsa sacinin bir telini vermez.
simdi uzatsam her halde 3-5 sayfa daha yazardim ama anlamayacaginiz icin takim tutar gibi parti tuttugunuz icin gormezden geleceksiniz,
-
bana diyosun kanımca..daa
ben bişe demedim ki..
ama size kalsaaa R.Tayyip Erdoğan üzerine düşücek olan sunta dan diil de Atatürkten tırstı diceksiniz..bende gülmekten yıkılcam şurda.. -
o kadar yazdigimdan cikarttigin veya yorum yaptigin sadece bu mu ?
yazmasaydim daha iyiydi, parmaklarima yazikmis
-
Petrol seyhinin bir tanesi, universitede okumasi icin oglunu Izmir'e gonderir. Cocuk ilk devreyi basariyla bitirdikten sonra notlar dusmeye ve cocuk hafiften serserilesmeye baslar. Isin kotusu memleketten cocuga gonderilen avuc dolusu paralar da artik yetmemektedir. Seyh oglunu kontrol etmek icin adamlarindan birini Izmir'e gonderir. Adam Izmir'e gelince bir de ne ogrenir! seyhin okusun diye gonderdigi oglu okulu birakmis, kendini kariya kiza vurmustur. Neyse cocugu Kordon'da bir meyhanede bulur.
" Ya seydi, bu ne kepazeliktir! Baban seni merak eder,kalk gidiyoruz Arabistan'a!"
Çocuk
"Ayva, seydi" der
" ama once bir otur da su manzaraya bir bak..."
Seyhin adami
" bunda ne kotuluk olabilirki"
diye dusunur ve masaya oturur. Sandalcilar caparilerini sallamakta, arkadan batan kipkirmizi gunes korfezi kirmizinin tonlarina boyamaktadir. Manzarayi seyrederken, garsonun getirdigi kavundan bi tane agza atilir. Ardindan peynirin de tadina bakilir. Eh esek degiliz ya , su aslan sutu denen meretin de bir tadina bakalim derken orada ipler kopar!Seyhin oglu ve korfez tarafindan ayartilan adam, yorgun ve aksamdan kalma oldugu anlasilan bir sesle;
"Ya seydi, veled mazbut, velakin memleket pust!"Raki, sarap gavurluksa ve bir de sevismek gunun en guzel saatlerinde. Deniz gavurluksa, ve karsisinda batarken izlemek gunesi Ask gavurluksa, ve sevdiginin elini tutarak Kordon'da dolasmak, hatta opusmek herkesin onunde Ozgurluk gavurluksa, ve ozgurluge duskun olmak, kimse tarafindan kisitlanmak istememek, Ben gavurun onde gideniyim Yazin en buyuk harflerle!
!!! BEN IZMIRLIYIM !!!
-
Evt pazar günü ordayım :)
saçma sapan slogan atan birilerini görürseniz o ben olabilirim :D