13 Mayıs İzmir Cumhuriyet Mitingi!
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------
Beklenildiğ igibi sol ' un reklamı ve piyonların toplanmasından baska bişe olmadı...diğer mitinglerden bi farkı kalmadı yani.
-----------------------------ya biggest bi tane tutarli gecerli cumlelerin kelimelerin olsun, farzetki miting di, farzet ki piknik ti, farzet ki ordakiler piyon du ?
rahatsiz mi oldun ?
-
mitinigden rahatsız olmadım .. herkes cıkar kafasına göre bişeler söyler korur yada korumaz..hosuma gitmeyen ne söylim..mitingden sonra internet siteleridne sağ ve sol birleşmesi hayal oldu...yanyana gelmediler.. vs vs...ee miting deki diğer insanlar napmış niye yok ? atılan sloganlar.. : "Birleşin, iktidara yerleşin” mitinge desepe ve cehape liderlerinin etrafı cevriliyo biz birlestik sizde birlesin.. bırakın bu işleri.. geçen yıllarda bayrak yürüyüşü vardı miting dediğin öyle olur siyasetten uzak o zaman ki niyat kumaşı korumak diil yine bayrak ve cumhuriyeti korumaktı... dedim gibi bu iki parti öncelike cehape nin yaptıgı kıskırtmalar doğruyo bu olayları..yada böyle bi miting var gitme a.q halkın gözünde öyle bi izlenim bırakma..ama olmaski kambersiz düğün mü olur !
-
sabah saat 9 buçukla 10 arası otobüslerden indik alsancak limandan gündoğduya doğru yürüyoruz.birden biri elini omzuma attı..Kafayı bi çevirdim üzerinde ampülü söndürmeden tatile çıkmıcaz yazılı bi tişört arkasında pelerin gibi uzanan bir Türk Bayrağı.şaşırdım aq ismaili orda görünce namıdiyar niksiz...:)o an anladım bu herif bile sabahın köründe kalkıp buraya geldiyse milyonlar gelir...öylede oldu..hele o bayrakların rüzgarda dalgalanışını görseniz gözlerininz dolardı.Sabah otobüs konvoyuna zorluk çıkaran polisten sona polislere olan nefretim baya bi artmıştı ama meydana girişte polisin bitanesi bi bağırdı bana kaldır lan o bayrağı bi dakka bile indirme die o zaman sinirim biraz geçti:)Sonra malum sıcak bunaldık,,serinleyelim bişeyler içelim die sardunyaya gittik yine kafamı bi çevirdim niksiz..TBT bi bağ kurdu heralde..
-
Çok süper bir miting olmuş... İzmir'e de bu yakışırdı zaten.
-
Savaş gemisinin alkışlı geçişi
MİTİNGDE Deniz Kuvvetleri de ilginç bir mesaj verdi. 504 bordo numaralı savaş gemisi Cumhuriyet Meydanı tarafından Kordon’u bir uçtan diğer uca kadar karaya yakın bir mesafeden geçti. Türk Bayrağı asılmış gemide subay ve assubayların da güverteye çıktığı adeta mitinge katılanları selamladığı gözlendi. Bu sırada kalabalıktan gemiye alkışlar yükseldi.kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6509538.asp
Not : Haberde belirtildigi gibi adeta mitinge katilanlari selamladigi gozlendi cumlesi yanlis.Selamladilar.Bende denizden geldim ve o savas gemisinede cok yakindim.
Evet haklisiniz arkadaslar Turk Ordu'suda piyon zaten.Oradaki herkes piyondu itiraf ediyorum.Ne cok piyon varmis memlekette. Piyon yorumlari yapanlarin hangisi mitingdeydi de orada ki ortami her kesimden insani gordu ?