2 Liraya Kimse Döner Yiyemeyecek
-
1 2 liraya kim döner yiyorki biz yiyelim :)
-
tataryigit bunu yazdı
afyon'da okuyorum
1.5 liraya et (dürüm) var.hocam emin misin şakamı bariz kedi köpek kesmiyorsa neyim :) istanbul gibi bir yerde ne anadolu ne avrupada asla bulamassın böyle bir şey
-
SeRDaR bunu yazdıtataryigit bunu yazdı
afyon'da okuyorum
1.5 liraya et (dürüm) var.hocam emin misin şakamı bariz kedi köpek kesmiyorsa neyim :) istanbul gibi bir yerde ne anadolu ne avrupada asla bulamassın böyle bir şey
gayet eminim hatta önünden geçerken fotoğrafını çekeyim de koyarım konuya :)
biliyorum babam emekli memur..
istanbulda geçti çocukluğum
yalova, sivas, istanbul, alanya'da yaşadım anne tarafı ankaralı..
oraları da gördüm ama bu kadar ucuz et görmedim.
Et demek doğru olmaz zaten..
Köpek eti olsa bile bu fiyata olmaz çünkü köpeği kesip uğraşsan bu fiyata satamazsın :)
Soya... -
vay arkadaş ne soyaymış herşey yapılıyor :D
-
desene adamlara gün doğudu ..
eşşek etini daha pahalıdan kaktıracaklar -
bişiycik olmaz, sıçar sıçar yerim.sony yakında bunun makinasını yapar :
http://www.haberturk.com/dunya/haber/640983-japon-bilim-adamlari-diskidan-biftek-uretti
-
z.burnu bağcılar sefaköy böyle yerlerde sadece 2 liraya döner degil yanında ayranla birlikte 2 liraya tavuk döner var :D
-
ya şu et döner tavuk döner olayı nedir ya?
Tavuk döner de et dönerdir.
Ne saçmalıyor bu arkadaşlar? -
Fatih54 bunu yazdıya şu et döner tavuk döner olayı nedir ya?
Ne saçmalıyor bu arkadaşlar?Olurmu hocam yahu, Ben hayatta Tavuk Eti yemem. Etten etede fark vardır. O Tavuk etidir. Diğeri Dana eti yada Kuzu Etidir. Lütfen yani Reca ederim.
Ben hiç balık yemeyen birini bile tanıdım.
Misal ben Sucuk alırken korkarak alırım, Dikkatle incelerim, Tavuk eti karıştırılmışmı? Karıştırılmamışmı.? Bu ayrım benim için önemli çünkü.
ShockMan tarafından 05/Mar/13 23:23 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdıFatih54 bunu yazdı
ya şu et döner tavuk döner olayı nedir ya?
Ne saçmalıyor bu arkadaşlar?
Olurmu hocam yahu, Ben hayatta Tavuk Eti yemem. Etten etede fark vardır. O Tavuk etidir. Diğeri Dana eti yada Kuzu Etidir. Lütfen yani Reca ederim.
Ben hiç balık yemeyen birini bile tanıdım.
Misal ben Sucuk alırken korkarak alırım, Dikkatle incelerim, Tavuk eti karıştırılmışmı? Karıştırılmamışmı.? Bu ayrım benim için önemli çünkü.
onu demek istemedim.
Örnek Bazı arkadaşlar şöyle diyor:
Et döner yerim tavuk döner yemem . Ama burada tavuk da et oldugundan aynı şey oluyor. Galiba kastedilen şey dana döner ama bu dana dönere et döner diyorlar. Bazı dönercilerde de görüyorum et döner ve tavuk döner yazıyorlar. Çok saçma bence o yüzden yazdım.