2 Liraya Kimse Döner Yiyemeyecek
-
bu kural; bağcılar, esenler, gop vb..semtlerimizde işlemez. oralar bambaşka bir cumhurriyet:)
-
daha iyi oldu amk
ne yediğimizi bilelim bu arada alo 174 iyi çalışıyor bir kaç lokantayı şikayet ettiydim altını üstüne getirmişler :D
adama diyom bu lahmacunda garip bi tat var et de sorun olabilir mi diye sordum adam ette problem olabilir dedi amk :D varmı böyle birşey hemen ertesi gün denetçi gönderdim bişey çıkmadı hayret
-
bizim burda dönerci var, yuvarlak pide de tavuk döner 1,5tl. bi akşam önünden geçiyodum, bi baktım adamın döner makarası et dolu. alla alla.. yarın takviye edip aynı tavugu mu satiyo la? bi daha da gitmedim oraya. daha gencim ölmek istemiyorum :P
o değilde tadı da güzel değildi pek. 174 mü demiştiniz ?
SyspioniC tarafından 06/Mar/13 10:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Triumph bunu yazdı
bu kural; bağcılar, esenler, gop vb..semtlerimizde işlemez. oralar bambaşka bir cumhurriyet:)
bizim burda lahmacum 2,5 tanesi bağcılar mahmutbeyde falan 1.25 :)
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıPezevenk eline kac lira gecio die sormaz, cikar ahkam keser.
kalite yiyecekmisiz, bok yiyin amk.
ulkede hersey cok guzel oldu sadece doner kaldı zaten duzeltılmesı gereken.Asgarı ucretde 1.5 mılyar zaten -
zigana bunu yazdı
keşke uygulansa ne yediğimizi bilsek. soya yediğimizi bile öğreniyorum. herşey hile oldu amk.
denetciler rüşvet yemesinde biz gerçek döneri 10 tlye yemeye razıyız.
ekmek bulamıyorlarsa pasta yesınler dıyen kralıce gıbısın.Herkesın pastası var sanıyorsun. 10 tl yede yermısız. u235 tarafından 06/Mar/13 10:54 tarihinde düzenlenmiştir -
mk ya döneryiyordum 2 lira :) ekmekten soğudum mk
-
2 liraya dönerin içinde ne var acaba japonlar boktan hamburger üretmişti bizimkilerde üretmiş sanırım :D
http://www.haber365.com/Haber/Japonlar_Insan_Diskisindan_Hamburger_Koftesi_Yapti/
Afiyet olsun .D
-
et döner yediğimiz mi var amk. tavuk rulz
-
Yukarıdan 5, 2 görünüyormuş demek. Öğrendiğimiz iyi oldu.