2 Liraya Kimse Döner Yiyemeyecek
-
Yunanların gyrosu var domuz etinden.
-
Burda 1 liraya yiyoz benim için sıkıntı yok 2 liraya yiyenler düşünsün :P :)
Maldonado tarafından 05/Mar/13 23:42 tarihinde düzenlenmiştir -
bugün ankarada at etinden döner yedim halimden gayet memnunum ucuz en azından samsundada 2-3 kez at iskender yiyordum 3 tl idi iskender bence bu tarz seçenekler hep olmalı
-
Ben beyazıttayım.Tavuk döner + ayran 2 lira. genelde 2,5-3 tl gibi fiyatlar var.Öğrenciyiz zaten günde en az bir öğünümüz döner oluyor.
HolyReform tarafından 05/Mar/13 23:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Ya öğrencisiniz de sağlığınız bu kadar mı ucuz? 2-3 lira ucuz diye bünyende sindirilecek olan içinde ne olduğu belli olmayan sokak arası dönercilerinden döner yemek mi mantıklı olan? Makarna satılıyor 1 tl ye pişir pişir ye. Bizde öğrenciyiz burda da var 2 liraya et döner 3 lira fazla veririm temizliğine güvendiğim yerde yerim
-
2 liraya döner ayran veriyor adamlar. Hadi döneri denetliyorsun bari ayrana da bir el at be usta içinde azda yoğurt tadı olsun :|
-
Bu koduğum tavuk döneri 2.5 lira :D
Bizim burası bizi mi zikiyo du yoksa anlamadım gitti :D
-
yalnizturk bunu yazdı
bugün ankarada at etinden döner yedim halimden gayet memnunum ucuz en azından samsundada 2-3 kez at iskender yiyordum 3 tl idi iskender bence bu tarz seçenekler hep olmalı
Türk boylarından at yiyen çok varmış, neden at eti bu kadar yadırganıyor anlamıyorum. Sosisi salamı daha beterken enteresan
-
konpi bunu yazdıyalnizturk bunu yazdı
Türk boylarından at yiyen çok varmış, neden at eti bu kadar yadırganıyor anlamıyorum. Sosisi salamı daha beterken enteresan
Hiç olmazsa pişiyo karnımız doyuyor :D
-
o resmi koymuşsun ayıp değil mi dönerci yok hayal ederek kek yiyorum şu an.