folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2 Temmuz 1993 Sivas Katliamı

2 Temmuz 1993 Sivas Katliamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    InterestingMAN bunu yazdı:
    -----------------------------

@HaYVaN

Nasıl bir kafa tarzın var senin ? Adam orda sivas da 33 kişinin öldüğü günü saygıyla anıyoruz diye konu açıyor, sen ise "2 temmuz tahribata üye olduğum gün :s" diyorsun. Konu ile alakalı birşey yazmıcaksan bunu yazma sebebin ne ?

Konuyla alakası 2 temmuz olması (: Allah rahmet eylesin hepsine... Ölenlere saygısızlık filan yapmadım yani. İnşallah cennettedir hepsi şimdi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek

@HaYVaN

Nasıl bir kafa tarzın var senin ? Adam orda sivas da 33 kişinin öldüğü günü saygıyla anıyoruz diye konu açıyor, sen ise "2 temmuz tahribata üye olduğum gün :s" diyorsun. Konu ile alakalı birşey yazmıcaksan bunu yazma sebebin ne ?

Her olayı amerikaya bağlamak aptallık olur. Bu olayı gerçekleştirenler tamamen cahil olmalarındandır.

Saygıyla Anıyoruz..

Evet benim yorumum aynı paranoyak yorumu haklısın. Ama zamanın şartlarını ele alarak konuşmalıyız. Amerikanın istediği kaostu. Kaosu da 2 Temmuz'da yarattılar.. Cahil kesimim yaptığı konusuna ses çıkartmıyorum çünkü ben de kabul ediyorum. Ama cahil kısım gaza getirildi.. Bunu yapan "Şah"ları ve "Piyon"ları Türk Milleti çok iyi biliyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Cahilligin , cehaletin urunudur Sivas Katliami.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

cimbomlu_15 bunu yazdı:

@HaYVaN

Her olayı amerikaya bağlamak aptallık olur. Bu olayı gerçekleştirenler tamamen cahil olmalarındandır.

Saygıyla Anıyoruz..

Evet benim yorumum aynı paranoyak yorumu haklısın. Ama zamanın şartlarını ele alarak konuşmalıyız. Amerikanın istediği kaostu. Kaosu da 2 Temmuz'da yarattılar.. Cahil kesimim yaptığı konusuna ses çıkartmıyorum çünkü ben de kabul ediyorum. Ama cahil kısım gaza getirildi.. Bunu yapan "Şah"ları ve "Piyon"ları Türk Milleti çok iyi biliyor.

Kaos ' u sadece 2 temmuzda yaratmadilar hatirlarsan bir suru kanli tarih var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Claros bunu yazdı:

Kaos ' u sadece 2 temmuzda yaratmadilar hatirlarsan bir suru kanli tarih var

2 Temmuz dündü sen tarihe bak

Mansur'u astılar suçu Enel Hak

Egede Bedrettin, ya Baba İshak

Onları tarihe gömmen mi gerek?

... 

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

@HaYVaN

keşke o postu oraya atmasaydın..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Ve muzeye cevrilmedikce hergun yanacak sivas goz gore gore
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

geri kalmış geri bıraktırılmış insanımızın nasılda vahşi birer piyon haline getirilişinin simgesidir sivas

tarihte bir kara lekedir

ölenlerin ruhu şad olsun 

bi daha bunun gibi olaylar olmasın  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Toplum içerisinde Gruplaşmalar ve Kümeleşmelerin, Getirdiği Acıdır Sivas Katliamı ve Benzerleri... Ülkemizin Fikir Hastalığından Kurtuluşunu Diliyorum, Tekrar Tekrar Sivas Katliamı gibi Deneyimleri Yaşamamasını Diliyorum...

Fikrin ile Eşdeğer Olmayanları Öldürmeye Dayalı, Hastalıklı Fikir Sahiplerini Dize Getirebilecek Tek Şey Eğitim ve Gerçekçiliktir. Öz Gerçeği Halka Açık bilimler Konumuna getirmeliyiz. Halk olmanın Özünü Bize Unutturmaya Çalışnalara inaden Devlet Büyüklerimden Önemle Bu Konu Üzerinde Çalışmalarını istiyorum...

Bu Halkın Tüm İnananı, İnanmayanı, Etnik Yapısı ile Türk olduğunu En akılcı ve Yanlış anlamalara, yanlış yorumlara Kapalı izahat yoluyla Tüm Halk kitlelerine Duyurulması ve Halkın Bir Bütün olduğunun Bilincine Kavuşturulmasına Dayalı Çalışmalar, Bir Savaş Kazanmaktan Daha Büyük Zaferdir. 

Bizim En Büyük Zaferimiz Bu Bilinçlenme olacaktır.... Devletin Tüm Çocuklarını Bağrına Basmasını ve Ayrım Gözetmeden Af Yollarını Açarak, Tüm İhanet Kapılarını Kapamasını En Büyük Hedefimiz sayıyorum...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    aa siz ne diyorsunuz onlar allah yolunda yaptılar bunları hepsi zındık dı onların , onları yakarken sakallı amcalarımız kendinden geçmişti allah allah diye bağırıyorlardı , haklılardıda çünkü hepsi dinsiz di şu an hala cehennemde yanıyorlar.. bunların hepsi o gerikafalı dinle alakası olmayan sakallarına ..ıçtığım şerefisizlerinin düşünceleri.. davranışlarının allah katında doğru olduğunu sanıyorlar.. sizin din anlayışınıza :@

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 8280 Toplam Mesaj: 66