folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2 Temmuz 1993 Sivas Katliamı

2 Temmuz 1993 Sivas Katliamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=r0VUrAi-9Tc  (sivas katliamı)

Yobazlardan iğreniyorum. Şeriatçılardan iğreniyorum. Dinimizi kullananlardan iğreniyorum.Türkiye cumhuriyeti sivasta kuruldu sivasta yıkılacak diyen şerefsizlerden iğreniyorum.Allahın verdiği canı dini kullanıp öldürenlerden iğreniyorum. o insanların canını siz mi verdinizde öldürüyorsunuz diye sormayan din kardeşimden utanıyorum ! 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------

YOBAZ yani yobazlık bunlar müslüman falan değil allahın laneti sivasın üstüne olsun o memlekete lanet olsun nezaman birilerinin lafıyla birileri bişeyler yapmaya başlar ise bilinki o işi yapan birileri günün birinde elbet cezasını fazlasıyla bulucaktır not: oteli yakanlardan bulunamayan adamlar varya o bulunamayan adamların 8 i kafasına sıkılarak infaz edildi köylerinde buda dip not devlet veremiyorsa ceza veren birileri muhakkak vardır.

---------------------------

Bu konuyla ilgili Allah'ın laneti diye bir şey varsa bu sen diledin diye Sivas gibi bir şehrin üstüne düşmez.Sivaslıyım 27 yılım bu şehirde geçti, hiç bir zaman ne bir arkadaşım, ne bir tanıdığım aleviliğinden dolayı yargılanmadı, hor görülmedi. Evimde günlerce ağırladığım, soframı, ekmeğimi paylaştığım ve benimde misafir olduğum benimle sofrasını, ekmeğini paylaşan  alevi arkadaşlarım oldu. Hiç zaman hiç bir şart altında bir birimizi hor görmedik Sivas'ta yaşananlardan dolayı tartışıp bir birimizi kırmadık. Sivas'ta onbinlerce alevi yaşıyor kaçı komşusu, eşi, dostu tarafından alevi olduğu için hor görülmüş. Sivas olayları Sivaslıya malediliyor. Sivas nüfusunun kaçı ordaydı o gün birileri oyununu bu kez Sivasta oynadı. Suçsuz insanlar katledildi diye Sivas'ı Sivaslıyı dillendirenler neden Başbağları, Maraş'ı, Mardin'e düğün katliyamını, Van , Çorum katliyamını aynı birlik ve tepkiyle anmıyorlar.  Sivaslıyı yobaz diye yargılayanlar neden 58 plaka araçların lastiklerini kesip araçlarına zarar verdiler, neden Sivaslıyı hor gördüler.  Ben bir Sivaslı olarak bu olayın tüm Sivas'a maledilmesini kabul etmiyorum.Herkesin içi sızladıda Sivaslı düğün bayram mı yaptı

Allah'ın laneti, yezit v.s kelimeleri kullananlarda kullandıkları kelimelere ve cümlelere dikkat ederek böylle bir konuyu tartışsınlar. 

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Asi'ye katılıyorum. Bir katliamı bütün şehre yükleyip lanet etmek çok saçma ve insanlık dışı olur.  Yananlar belli yakanlar belli. Ha kaçının cezasını kesti adalet orası tartışılır bir konudur ama Sivas insanının tümünü böyle büyük bir yangının altında bırakmaz olmaz. Yanlıştır.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

en dehşet verici iblis, en korkunç düşman , silaha sarılmış cehalettir . Bu olay açığa çıkarmıştır ki : Türkiye de gericilik+ dincilik ve halka uyguladığı şiddet emperyalistler tarafından desteklenmekte ve kulları konumunda olan hükümetlerce - bu olay vakti shp+dyp iktidarı vardı yanlış hatırlamıyorsam - topluma karşı uyguladıkları zulüm ve baskıya göz yumulmakta, zalimliğe boyun eğilmektedir.

Türk toplumu, din ve dinciyi , inanç ve manyaklığı ayırmayı öğrenmek zorundadır - tüm gelişmiş toplumların yüzlerce yıl önce öğrendikleri , bu yollardan geçtikleri gibi - din adına yapılanların konuşulanların büyük kısmının saçmalık toplumu kahreden kör cehalet olduğunu idrak etmek zorundadır . Ya da , 100lerce yıl daha gavur dediğin kafir dediğin emperyalistler ülkeyi birbirine kırdıracak, senin toprağını yağmalayacaktır. Seninle fare gibi oynayacaklar, aptallığına cahilliğine kıçlarıyla gülecekler.

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 8291 Toplam Mesaj: 66