200.000 - 300.000 Tl Paranız Olsa Hangi İşi Yaparsınız
-
Hepsini kaybedersem üzülürüm o sebeple 100k para 50 bin dolar eder yaklaşık.
1 Litecoin = 15 dolar civarlarında şuan. Yaklaşık 3k Litecoin alırdım. Uzun sürede risk alırsın, kısa süreliğine yatırım yapardım. 6 ay civarı yani. O parayı 5'e katlardım yani. Büyük ihtimal 100 doları aşacak Litecoin :)
-
DevilRullz bunu yazdı
Hepsini kaybedersem üzülürüm o sebeple 100k para 50 bin dolar eder yaklaşık.
1 Litecoin = 15 dolar civarlarında şuan. Yaklaşık 3k Litecoin alırdım. Uzun sürede risk alırsın, kısa süreliğine yatırım yapardım. 6 ay civarı yani. O parayı 5'e katlardım yani. Büyük ihtimal 100 doları aşacak Litecoin :)
Bu coinler birgün destek çekildiğince patlayıp biyerimize coinca anlıcaz litecoin i bitcoin i :D
qoqo tarafından 21/Ara/13 21:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende o sebeple kısa süreliğine yaparım dedim zaten.
-
tahribatta dağıtırım
-
kocaman bı kıtap dukkanı acarm )soyle kafesı falan olan
-
beyaz kadın ticareti yapardım. bitmeyecek tek sektör
-
66albay bunu yazdı
beyaz kadın ticareti yapardım. bitmeyecek tek sektör
+1 Rep :D
-
rewolt84 bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Amk sen suna piyangodan tutsa deme de bi ywrden bana 300.000 tl geliyor desene :-) ne uzatiyorsun ki kardesim benim :-)
Sen bize danisma ama !
fikriyatt kardeşim birlikte yapabileceğımız çok iş vardı amma cesareti bulamadık :D
inşallah buluruz :/ o işleri
Cesaret çoktu , para yoktu bilader!m ...
-
En iyi iş yapabildiğin anladığın iştir. Herkes kendine göre birşeyler yazacaktır ama sana hangisi uyarki?
Bana kalsa tarım derim. Kastım klasik değil profesyonel tarım. Mesela sera işi. Ana yol kenarında varsa yerin kendin topla bahçesi. önemli olan müşteriye ürettiğini dolaysız aracısız satabilmek. Yada domates biber ekimi yapıp melemenci yeri açmak. Liste uzun.
O paraya en az 500 dönüm tarım arazisi alıp işleyebilirsin ama ömrünü köyde geçirmeye razımısın. -
Buremba bunu yazdı
iş yapmam yerim o parayı.
en temizi :D