200.000 - 300.000 Tl Paranız Olsa Hangi İşi Yaparsınız
-
web sitelerin değeri hala tam anlaşılmıyor geleceğin dükkanları internette hep. Aylık 3-4m kazandıran web siteleri 20mlere satılıyor çeşit çok akıllıca davranıp sağlam bir kaç site bulabilirsen yatırımının yarısına aylık 10mlik internet dükkanlar zinciri açarsın.
-
Buremba bunu yazdı
iş yapmam yerim o parayı.
saudhasdasd
Tarım işletmesi kurarım hayalimde var ama 200k veya 300k yetmez sanırım :D -
hocam arkadaşımın kuzeni sadece telefon kapağı satarak bakınız batarya kontör telefon demiyorum sadece telefon kapağı satarak ayda 2500 tl ciro yapıyormuş bir düşün derim hem 200bin tl de istemez...
-
Mantar yetiştiriciliği yapabilirim diyorsan çok iyi ve o paraya çok güzel bir tesis kurabilirsin hemde borçsuz kredisiz.
Büyük oynuyacağım ve daha garantili dha az çalışacağım bir iş dersen tavuk ciftliği yada yumurta çiftliği kur tabi bunun iyi olması için bi 200k kredide çekersin.
Eğer bulunduğun yerlerde çok büyük arazilerin varsa yada yapabileceksen büyükbaş ama onun için 1m gözden çıkar.
(bu dedim işler 10 milyarada yapılır ama ben fabrika gibi çalışması için gereken paralardan bahsettim)
Kendi yaşayabileceğin düzenli bir gelirin varsa ve çokta kötü değilse bu vede garanti yaşamak istiyorsan 3 tane daire al kirasınıda eklersin ne uzar nede kısalırsın iyi olur
-
Ps cafe aç .
makina + tv = 3000 TL
3000 TL( bir adet için ) X 10( 10 adet) = 30.000
2000 aylık kira = 32.000 başlangıç için sermayen.
bir makina saat ücreti 5 TL + günde 10 saat =50 TL
10 makina x 50 tl = günde 500 TL
500 TL bir günde x 30(bir aydaki gün) 15.000 TL
bir ayda 15.000 kar - 5000 gider = 10.000 net kar( bir ayda)
karar senin -
İşmakinesi alır çalıştırırım
-
Tavuk Çiftliği kurarim
Firmayla anlasiyorsun adam herseyini birakip yem su ilaç 40 gün besliyorsun sonra alip gidiyorlar tavuk başına para aliyorsun
Amk boku bile para ediyor tavuklari teslim ettikten sonra gübre firmasini çağırıyorsun boku temizliyor alıyor ciftlikte temizlenmis oluyor hemde üzerine sana bok icin para veriyor
-
kendıne gelir saglamak istiyorsan 1+1 daireler alip kira geliri elde edebilirsin .. ilerisi icin yatırım olsun dıyorsan topraga yatırabılırsın. yok canlı para aksın dıyorsan guzel bıryerde saglam cafe acabılırsın.
-
hocam yumurta veya tavuk işine gir. Cidden manyak para var. Bolu civarında bu işi yapanlar bilirler iyi kazanç getiriyor
-
minibüs yada taksi plakası alır kiraya veririm aylık 1500 gelir.