200.000 - 300.000 Tl Paranız Olsa Hangi İşi Yaparsınız
-
İşlek bir caddeye kozmetik yeri aç ama her çeşit bulunsun... Paranın hesabını yapamazsın ehehe
-
ari41 bunu yazdı
Ps cafe aç .
makina + tv = 3000 TL
3000 TL( bir adet için ) X 10( 10 adet) = 30.000
2000 aylık kira = 32.000 başlangıç için sermayen.
bir makina saat ücreti 5 TL + günde 10 saat =50 TL
10 makina x 50 tl = günde 500 TL
500 TL bir günde x 30(bir aydaki gün) 15.000 TL
bir ayda 15.000 kar - 5000 gider = 10.000 net kar( bir ayda)
karar seningeç onu hocu :) ugrasılmaz devamlı.
tavuk cıftlıgı demıslerde tavuk cıftlıgıne gıttı mı arkadaslar acaba kokudangecılmez .
yıne de fenadegıldır parası tavukcıftıgılının ama basında duracakk adamın daha dogrusu aılenınherseyı bılmesı gerek tavuk hakkında hatta kendın kalmalısın . Yoksa tırto.
çok iş var yapılacak çok
hipokondriyak tarafından 08/Eki/14 14:43 tarihinde düzenlenmiştir -
hipokondriyak bunu yazdı
ne iş yaparım diye düşünüyorsan zaten ticarete girince batacaksın büyük ihtimalle belki franchaseing ile bir mekan acarsın ve o mekana kalifiye elemanı şirketin gönderdiği bir iş olabilir yada. Ortak olursun bir yere yatırım yaparsın
onlar dışında ev alırsın bir şehrin merkezinden fiyat/performans değerlendirmesi yap örnegın yenı evlerın ucuz kiraların yuksek oldugu birşehirden ev al . örnek verıyorum trabzon yeni evler 70 bin lira kiralar 500 tl diyelim.4 tane ev al kiraya ver
300kya ne alıcan franc ? penırcı baba mı :D
-
200 bin tl nin 50 bin tl sini ne iş yapacam diye harcardım
-
hocam yeni gelismekte olan bir mekan bulup orda cafe - pastane tarzi bir yer acardim ben.
mesela istanbul'da Arnavutkoy'de sadece bir tane kalyan isimli yer var adam gibi. guzel soyle kaliteli hizmet veren bir yer olsa giden cok olacaktir.
undefined-01 tarafından 08/Eki/14 16:37 tarihinde düzenlenmiştir -
alexada türkiyede ilk 500 de olan bir site alırım. 2 tane de eleman tutar ayda 1500 lira para veririm siteyi çekip çevirir.
bir daire alıp kiraya vermekten daha mantıklı.
-
2.el temizden 4 adet araba alırım ( 30-35 bin civarında ) 2 tanede araç kredisiyle alırım totalde 6 araçım olur. rent a car olayına gırerım .
ve 200 bin tlden 120 harcamıs olurum( 80 cepte). işler iyi giderse parayı ortaya koymam baska sektore girerim , işler kötü giderse nakitimi devreye sokarım.
işlerin iyi gitmesi halinde yaşlı kurtlardan , parayı zamanında kazanmıs ve kaybetmiş bir insanla ortak olmaya bakarım. ( emlakçı olabilir.)
Ersekmen tarafından 08/Eki/14 17:12 tarihinde düzenlenmiştir -
gayri menkul içi kötü halde ucuza al . işine masraf yap 2 katına sat.
bu işten trump nasıl zengin oldu bak.
-
futurist bunu yazdı
gayri menkul içi kötü halde ucuza al . işine masraf yap 2 katına sat.
bu işten trump nasıl zengin oldu bak.
bi ev var satıcam, şu dediğini düşünüyorum cidden bu aralar..
-
Açık ve net bir fikir söylüyorum sana git bi arsa sahibiyle anlaş o da koysun ortaya biraz para inşaat yapın apart dikin şöyle bi 20 dairelik felan. 1+1 2+1 tarzında minimum vereceğin kira 650 TL oda sana kişi başı 6.500 tl gibi bi para yapar.