200.000 - 300.000 Tl Paranız Olsa Hangi İşi Yaparsınız
-
Sadece 1+1 evlerden oluşan bir site yapmak için kolları sıvardım. İnşaat işini her zaman karlı bir iş olarak görmüşümdür.
-
KotomineKirei bunu yazdı
Sadece 1+1 evlerden oluşan bir site yapmak için kolları sıvardım. İnşaat işini her zaman karlı bir iş olarak görmüşümdür.
konuyu hortlatmışssın, adamın parası bitmiş bile olabilir şimdi
-
az once bı konuda laptop ıcın pazarlık yapıyordu kesın bıtmıstır saglık olsun
-
kaanstain bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
Almadı daha :) biraz daha zamanı var ... Tavsıyelere hala açıktır :)
-
piradomim bunu yazdı
hocam acelen yoksa tuzla tarafından ev al 1-2 tane,2-3 yıla çok rahat %30-40 kar edersin o zmana dek kirasını yersin
madem konu hortlamış :D
şuan acayip fırladı evler alsaydı çok rahat kardaydı :D
-
JiggSaw bunu yazdıkaanstain bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
hala almadımı ne gelmez paraymıs :) banada bı 25-30 bın gelecektı araba alacaktım hala gelmedı bı alamadım fiestamı :)
-
aylık 3 bin liradan 8,33333333333 yıl yeter o para bana :D
yok devamlılık olsun dersen günlük 1,500 lira kazanan taksici tanıdığım var al plakayı kullanmasan bile kirala krediyle 2. plakayı alır birini yer öbürüylede ödersin borcunu -
emnimax bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
kaanstain bunu yazdı
KotomineKirei bunu yazdı
hala almadımı ne gelmez paraymıs :) banada bı 25-30 bın gelecektı araba alacaktım hala gelmedı bı alamadım fiestamı :)
Hayırlı olsun şimdiden hocam :) kaynaklarınızı bizimlede paylaşsanız hiç fena olmaz hani :D -
denizcilikle bağlantin varsa kuru yük gemisi al, bu paraya bulamazsin tabikide peşinat olarak yatirirsin kazandikça ödersin otobüs firmalari gibi gemi firmalarida var böyle,
oda olmadi finans sektörüne dal borsa forex, petrol, altin, çapraz kur vs yardir. -
Jiggsaw kardeşimizinde soyledigi gibi tavsiyelere acigim ama gelecek olan para direniyor
Cok calismak lazim cok