200.000 - 300.000 Tl Paranız Olsa Hangi İşi Yaparsınız
-
sezginari bunu yazdı
Açık ve net bir fikir söylüyorum sana git bi arsa sahibiyle anlaş o da koysun ortaya biraz para inşaat yapın apart dikin şöyle bi 20 dairelik felan. 1+1 2+1 tarzında minimum vereceğin kira 650 TL oda sana kişi başı 6.500 tl gibi bi para yapar.
öle bi bina kaça yapılıyo hocam ? anlıyo musun inşaat işlerinden?
-
Realist bunu yazdı
stüdyo daireler satın alıp günlük kiralık evler şirketi kurarım
kerhane residance işi diyorsun yani.
zaten bu residance lar icat oldu oteller sinek avlıyor, her türlü pompa işi buralarda dönüyor, devlet de göz yumuyor bizim uşakların kerhanesi diye dokunmuyor, normalde günlük kiralamaların takip edilmesi gerekir takip etmiyorlar.
-
MaviGozluDev bunu yazdıfuturist bunu yazdı
gayri menkul içi kötü halde ucuza al . işine masraf yap 2 katına sat.
bu işten trump nasıl zengin oldu bak.
bi ev var satıcam, şu dediğini düşünüyorum cidden bu aralar..
bina eski değilse kesin yap iyi para bırakır
şu hataya sakın düşme pahalı malzeme kullanma sakın
hazır kapı = sunu koyma fakir gibi http://www.koctas.com.tr/kapilar/ekotek-perge-hazir-kapi-beyaz-10/5768-10454/?cm_vc=koctas.com.tr:pr_category
bunu koy https://www.elifahsap.com.tr/amerikan-kapi-kum-saati?keyword=Amerikan%20kap%C4%B1%20fiyatlar%C4%B1
milleti kandır demiyorum yalan at demiyorum sonuçta adam çalışıp kazanıo o parayı ama bole yapmazzsan zarar edion millet zengin gözükmek istio
boya badanayı ucuz mal et şimdiki tüm boyalar kaliteli
laminant kesin koy
-
Bi süre at bankaya getirisine bak bu arada da ne yapacağına karar verirsin..
-
hurda metal işine girerim. benim 200-300 değil şöyle 40-50 binim olsa zaten gircem :)
-
ABD ye yatırımcı olarak gider bir büfe, food yada benzer bir iş yapar yönetilen ülkede değil yöneten ülkede olurdum. çocuklarım ABD vatandaşı olarak dünyanın her yerinde birinci sınıf vatandaş olarak değerlendirilirdi dünyanın %3 nün konuştuğu bir dili değil %55 nin konuştuğu bir dili anadil olarak bilip kendilerini daha iyi geliştirebilirler uluslararası iletişim kurabilirlerdi.
En iyisinden Ucuz Araba, Ucuz ev, ucuz ulaşım, Ucuz alkol, kendini koruma özgürlüğü, kişisel haklar vs vs.
bi düşün derim. :D