27 Temmuz Metallica İstanbul Konseri
-
Evet Babalar 3.Kez İstanbul'da..İnanılmaz mutlu,heyecanlıyım.Umarım ilerleyen günlerde bir aksaklık çıkmaz.mekan vs.şu an bilinmiyor.2000'den sonra ülkemizde metallica'nın hayran kitlesi arttı.tek çekindiğim nokta her cinsten insanın gelecek olması.olsun metallica candır kandır.buluşma vs..düzenlenirse baştan söyliyim yokum.muhtemelen 1/2 gece önceden kapıda olacağım.
-
bu rüya olmalı :S
-
haklısın tyler dayıcığım rüya gibi:)
gerçekten rockncoke gibi arkasında hayvani sponsorlar bulunan bulunan bir ekibin yoğun taleplere rağmen getiremediğini kim getirdi merak ediyorum.tahminlerim bu işin arkasında bülent burgaç'ın olduğunu söylüyor hayırlısı.neyse 97'de okul harçlıklarıyla biriktirip aldığım metallica and justice for all tişörtümü sandıktan tekrar çıkarttıracak organizatörün ellerinden öpmek istiyorum.
sahi eskiden metallica'nın eski konserlerinde snake pit(yılan pisti) olurdu.inşallah hala devam ediyordur da bu durumdan tişörtüm sayesinde faydalanırız.snake pit ne diye merak edenler için söylüyorum.konser alanının en güzel yerlerinden bir yere küçük bir sahnecik yapıyorlar ve bu kısma yanlızca en eski metallica tişörtüne sahip olan gerçek metallica hayranlarını alıyorlar.ne erdemli bir davranış:)
-
triumph suanda hiç bişey belli değil mi bilet fiyatı gelcekleri yer vs. vs.?
-
o kısmı şu anlık muamma.bu gece dream tv yuxexes'de guven erkin erkal detayları açıklayacak.
-
anaaaaaaaaamm süper la :D habere bak be !!!
-
Elin Metallica'sı bile geldi, Sagopa hala ortalarda yok :/
-
rasyonel düşünüp bilet fiyatları hakkındada konuşmak lazım.
ayrıca bir soru ? lütfen cevaplayın bi daha konu açmayım boşa
bu ay 4 gb kotalar 6 gb'mı oldu???? ocak ayı için yani?
-
Yanlış anlamada kaynak tam olarak neresi? Başka bir yerde daha paylaşmayı düşünüyorumda..
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yerim saopayı ya :))) efsane gelio dediğin seye bak !!! :)))
-
IRF bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------yerim saopayı ya :))) efsane gelio dediğin seye bak !!! :)))
Ben gerçek efsaneden bahsediyorum :)