27 Temmuz Metallica İstanbul Konseri
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------rasyonel düşünüp bilet fiyatları hakkındada konuşmak lazım.
ayrıca bir soru ? lütfen cevaplayın bi daha konu açmayım boşa
bu ay 4 gb kotalar 6 gb'mı oldu???? ocak ayı için yani?
-----------------------------
ewwt 6 gb bunla ilgili bi konu açıldı ayrıca netten bakmıştım -
ahmet san olayın duygusal yada iletişim boyutunda yer almıştır diye düşünüyorum.nitekim son yıllar büyük çaplı bir organizasyon yapmadı diye biliyorum.kendisinin metallica elemanları ve menajerleriyle kankalık durumu söz konusuydu.ondan faydalanmak adına yardım etmiş olabilir.
-
Bırakın siz forumu tv'yi takip edin :)
-
Sokuyum Sagopaya
Ayrıca Bu Konser Metallica Konseri Değil Metallica Tribute Konseri !
Yani Metallica nın Alt Grubu Metallica UK :)
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Sokuyum Sagopaya
Ayrıca Bu Konser Metallica Konseri Değil Metallica Tribute Konseri !
Yani Metallica nın Alt Grubu Metallica UK :)
-----------------------------dostum yanlış bilgi vermeyelim.o grup ve organizasyondan 2 hafta önceden haberimiz var.o bahsettiğin konser 20 gün sonra.hazırlık mahiyetinde isteyen gidebilir.5 ay sonra gerçeğini izlersiniz:)
-
bu farklı

-
Tributelar bu aralar geziyor.Bahsettiğimiz Kör Ahmet, Pötçük Ceymz ve tayfasının 5 ay sonraki konser şeysi.
-
bu metallica değil arkadaşlar...metallicanın pafı :D ben pek anlamam bu metallica falan ama..biletleri nasılsa bana düşer...elimde bilet olursa haber veririm yarı fiyatına falan bırakırım...ama benimde tam bilgim yok kimin konseri yada yer ve zaman olarak...
-
valla hiç zanletmiyorm .. zaten siteisndede yazmıyor... =) alstk artk böle söylentilere ... Hele Rock'n Coke 2007 daha başlamadan Milletimiz Red Hot ChillPaper Gelcek diye bi söylenti yayinca herkezi inandirmayia basardiği gibi.. =) Buda bi hayal kalcak =) Eminim...
-
Evet dostum doğru sölüyosun.
Ayrıca metallica gelse Türkiye de Ankara gibi göt kadar if bara mı gelicek 300 kişi zor alıyo if bar. Metallica gelse bi alisamiyen stadı gerek izleyici için ;)