27 Temmuz Metallica İstanbul Konseri
-
IRF bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
IRF bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
Elin Metallica'sı bile geldi, Sagopa hala ortalarda yok :/
-----------------------------yerim saopayı ya :))) efsane gelio dediğin seye bak !!! :)))
Ben gerçek efsaneden bahsediyorum :)
-----------------------------ne efsanesi ya :)) kendi içini karartmaktan başka bi işe yaramaz...boşversene hocam ! metallicanın hayran kitlesine bak....sagopanınkine bak... :) sence hangisi efsane :) tamam ben onu seviyorum dersin anlarım...ama sagopaya efsane demen...gercekten gulunctu :)))
Pessimist bir efsane :)Efsane olmak için çok büyük bir hayran kitlesine sahip olmak gerekniyor.
-
Swool bunu yazdı:
----------------------------
Pessimist bir efsane :)Efsane olmak için çok büyük bir hayran kitlesine sahip olmak gerekniyor.
-----------------------------nese konuyu kapatıyorum ama... :) dediklerini asla ve asla kabul etmiyorum bilmelisin :)
-
Ya lafını etmek bile çok saçma. Metallica ile sagopa karşılaştırılıyor :D:D:D
-
bilgi takipteyim..ilk fırsatta hbr bekliyorum ama biletler 150 den aşaa olmaz ki anasını satayım..
-
olsun:Dhakkını verceginden sorun yok..Metallica forever
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Ya lafını etmek bile çok saçma. Metallica ile sagopa karşılaştırılıyor :D:D:D
Türkiye'de Ceza ve Sagopa'yı karşılaştırmak ne kadar saçmaysa, rap'i temsilen Eminem'in dünya genelindeki hayran kitlesi göz önünde bulundurulursa, Metallica ile karşılaştırılması bi o kadar saçma olur. -
Swool bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Ya lafını etmek bile çok saçma. Metallica ile sagopa karşılaştırılıyor :D:D:D
Türkiye'de Ceza ve Sagopa'yı karşılaştırmak ne kadar saçmaysa, rap'i temsilen Eminem'in dünya genelindeki hayran kitlesi göz önünde bulundurulursa, Metallica ile karşılaştırılması bi o kadar saçma olur.
-----------------------------uzatmanın anlamı yok sagoyu karıstırmayalım bu tarz konulara ;)
-
imzam yeter, ben orada olmicam da kim olacak di mi...
-
konser ali samiyen stadyumunda kendi sitelerinde de açıkladılar.
http://www.metallica.com/index.asp?item=600778
-
abi geçenlerde ankaraya emre aydın geldi a.q yaş sınırı vardı bundada ole bi saçmalık varmı