27 Temmuz Metallica İstanbul Konseri
-
biletler önümüzdeki pazartesi 11:00 de çıkıcağına göre ve bayaa da bi tuzlu olacağına göre. p.tesi hafta içi olduğu için birini ayarlayıp aldırmak gerek mutlaka.
-

Son Bir Avrupa Turu Duyurusu
4/10/2008[ back ] 2008 Avrupa yaz tatilimizin son konser duyurusu oldugu icin uzgunuz. Bu, haftalardir hakkinda konustugunuz konser... 27 Temmuz'da Ali Sami Yen Stadi'nda bir konser icin 'Tallica tarihinde ucuncu kez olmak sartiyla Istanbul / Turkiye'ye geri donuyor olacagiz. Dostlarimizdan Down ve The Sword'un bize katilimi ile yolculugumuzun ikinci bolumunun son konserini tamamlayacagiz.
Tum tercumanlari evlerine gonderebiliriz artik... sizleri orada gormek dilegi ile!!
Kaynak : Metallica.Com
-
Konsere gidemedik bari mekandan gönderilen fotoğrafları şeyedelim.
Saat 16:00 Sularında Samiyenin İçinden Bir Manzara
-
laa başladı :S bi biz gidemedik konuyuda sen açmışın heyecanlıyım acaip diye sende gidememişin. ben böle şansın içine edem valla, bendeki şansa bak yaff :S
-
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=36831&k_A=haberturk
-
ee hayat işte insanı ne zaman domaltıp skeceği belli olmuyor
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
laa başladı :S bi biz gidemedik konuyuda sen açmışın heyecanlıyım acaip diye sende gidememişin. ben böle şansın içine edem valla, bendeki şansa bak yaff :S
----------------------------- -
edit
-
az önce haberlerde izledim konser başlamış olması lazım biraz önce muhteşem bir kalabalık var millet dün geceden gelmiş falan yalnız kadın muhabir 50.000 kişi seyredecek dedi saha içiyle birlikte o kadar kişi alırmı acaba merak ediyorum ayrıca dünyann başka ülkelerinden de gelmiş israil yunanistan falan biz burda olduğumuz halde gidemedik paranın gözü kör olsun :/:/:/