27 Temmuz Metallica İstanbul Konseri
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
bu metallica değil arkadaşlar...metallicanın pafı :D ben pek anlamam bu metallica falan ama..biletleri nasılsa bana düşer...elimde bilet olursa haber veririm yarı fiyatına falan bırakırım...ama benimde tam bilgim yok kimin konseri yada yer ve zaman olarak...
-----------------------------esat olm durumun kesinligi halinde biletlerden bi tane rica ediim senden :D
-

arabesk rulz =)
sagopa en rulz ;)
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Sokuyum Sagopaya
Ayrıca Bu Konser Metallica Konseri Değil Metallica Tribute Konseri !
Yani Metallica nın Alt Grubu Metallica UK :)
Aynı şeyi Metallica için söylemek isterdim ama o'nu bile hakedecek seviyede değiller. -
Ne oldu son durum ses seda yok.
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------esat olm durumun kesinligi halinde biletlerden bi tane rica ediim senden :D
rica en kelime abicim ya emret :D istediğini emret...hertürlü elektronik-beyaz eşye-cep telefonu-halı-soba-kilim-bilet vs.vs sayamayacagım şeyler emrinde :D bi belli olsunda illaki düşer elime bikaç tane ayarlaruk ;) -
inanmıyorum yaaa inşallah gerçektir :DDD
-
Son durum Bülent Burgaç ayarlamış, organizasyon purple concerts. Yer bi ihtimal inönü stadı.
-
RIPER bunu yazdı:
Son durum Bülent Burgaç ayarlamış, organizasyon purple concerts. Yer bi ihtimal inönü stadı.
eyw . güzel oldu cidden bu fırsatı kaçırmamak lazım. bir daha bu şansı elde etmemiz zor. -
Metallica'ya da inönü konseri yakışırdı tbr ederim organizasyonu :F iki dev bi arada işte :F bu arada sagopaya laf atmayın leeennn :P
-
Swool bunu yazdı:
IRF bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
Elin Metallica'sı bile geldi, Sagopa hala ortalarda yok :/
-----------------------------yerim saopayı ya :))) efsane gelio dediğin seye bak !!! :)))
Ben gerçek efsaneden bahsediyorum :)
-----------------------------ne efsanesi ya :)) kendi içini karartmaktan başka bi işe yaramaz...boşversene hocam ! metallicanın hayran kitlesine bak....sagopanınkine bak... :) sence hangisi efsane :) tamam ben onu seviyorum dersin anlarım...ama sagopaya efsane demen...gercekten gulunctu :)))