300 Spartalı A.K.A Ispartalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    gideriz.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ""REMEMBER US!!!"" my king said...

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Çok etkilenmiş (Spartalı) yazmış :D Allahtan film 300 Manisalı gibi bir kombinasyon deil :PP

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    ilkin sevinme o kadar :D
    tamam 300 spartalı ölüyor ama onlar zaten intihar görevini üstlendikleri için sadece diğer imparatorluklara zaman kazandırmak.Neyse işte sonuçta persliler burdan geçene kadar kaybettikleri vakit zarfında yunan imparatorlukları birleşiyor parslıları zikiyolar :D

------------------------------------------

abi aq yapma ya :) şimdi parslıların zikildğini öğrendğm için film tadı tuzu kaçtı böle işi :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bugun 19:00 gidecektim arkadas kelek yapti,kuytul a soyledim cok yorgunmus amk ilk gun kacirdik filmi :=) neyse yarin giderim kesin, This is Tahribattttt :)

8mm guzel yorum:)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    8mm ben daha filmi izlemedimki :D sadece filmin adına sadık kalıyorum :D inşallah yarın izlerim yada bugün öyle bişi işte okuldan vakit kalmıyor
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    film superdi. butun film boyunca sırf savas. tam istedigim gibi (: robo filmin sonunu vermiolar cnku işler deisio. işin tarihsel kısmı oyle deil. Pers-Yunan Savaşları'nda Heşâyâr Şâh'ın Yunanistan'ı işgâl eden ordusu tahminen 100-200 bin asker dolayındaydı. Kaldı ki Thermopylae'da Pers ordusunu karşılayan Yunan koalisyon ordusu 4-5 bin hoplitten oluşmaktaysa da Spartalılar kendilerinin kalıp düşmanı oyalamalarını, geriye kalan Yunanlar'ın ise Korinth kıstağına çekilerek orada savunma hattı oluşturmalarını önerdiler. o ünlü savaş sahnesi, ana Yunan ordusu çekildikten sonra Persler'e aman vermeyen ve onları kuşatılıp imhâ edilmeden önce uzun bir süre oyalayan 300 Sparta hopliti ve onların 600 zırh taşıyıcıları idiler.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    MADNESSS????
    THIS!
    IS!
    TAHRIBAT!!!

Garçekten efekler olsun herşey mükemmeldi. Ama konuyu çarpıtarak anlatılması çok yanlış bence.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    +18 diyolar doğru mudur şiddet açısından ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    kelleler bacaklar uçuyo 2-3 de meme ucu var.. abartı bende 18+ falan
Toplam Hit: 10545 Toplam Mesaj: 68