300 Spartalı A.K.A Ispartalı
-
gideriz.
-
""REMEMBER US!!!"" my king said...
-
Çok etkilenmiş (Spartalı) yazmış :D Allahtan film 300 Manisalı gibi bir kombinasyon deil :PP
-
ilkin sevinme o kadar :D
tamam 300 spartalı ölüyor ama onlar zaten intihar görevini üstlendikleri için sadece diğer imparatorluklara zaman kazandırmak.Neyse işte sonuçta persliler burdan geçene kadar kaybettikleri vakit zarfında yunan imparatorlukları birleşiyor parslıları zikiyolar :D
------------------------------------------
abi aq yapma ya :) şimdi parslıların zikildğini öğrendğm için film tadı tuzu kaçtı böle işi :) -
Bugun 19:00 gidecektim arkadas kelek yapti,kuytul a soyledim cok yorgunmus amk ilk gun kacirdik filmi :=) neyse yarin giderim kesin, This is Tahribattttt :)
8mm guzel yorum:) -
8mm ben daha filmi izlemedimki :D sadece filmin adına sadık kalıyorum :D inşallah yarın izlerim yada bugün öyle bişi işte okuldan vakit kalmıyor
-
film superdi. butun film boyunca sırf savas. tam istedigim gibi (: robo filmin sonunu vermiolar cnku işler deisio. işin tarihsel kısmı oyle deil. Pers-Yunan Savaşları'nda Heşâyâr Şâh'ın Yunanistan'ı işgâl eden ordusu tahminen 100-200 bin asker dolayındaydı. Kaldı ki Thermopylae'da Pers ordusunu karşılayan Yunan koalisyon ordusu 4-5 bin hoplitten oluşmaktaysa da Spartalılar kendilerinin kalıp düşmanı oyalamalarını, geriye kalan Yunanlar'ın ise Korinth kıstağına çekilerek orada savunma hattı oluşturmalarını önerdiler. o ünlü savaş sahnesi, ana Yunan ordusu çekildikten sonra Persler'e aman vermeyen ve onları kuşatılıp imhâ edilmeden önce uzun bir süre oyalayan 300 Sparta hopliti ve onların 600 zırh taşıyıcıları idiler.
-
MADNESSS????
THIS!
IS!
TAHRIBAT!!!
Garçekten efekler olsun herşey mükemmeldi. Ama konuyu çarpıtarak anlatılması çok yanlış bence. -
+18 diyolar doğru mudur şiddet açısından ...
-
kelleler bacaklar uçuyo 2-3 de meme ucu var.. abartı bende 18+ falan
Toplam Hit: 10545 Toplam Mesaj: 68