300 Spartalı A.K.A Ispartalı
-
ben de gideyim bi ara :D
-
abi aq yapma ya :) şimdi parslıların zikildğini öğrendğm için film tadı tuzu kaçtı böle işi :)
-----------------------------------------------
lan olm zaten bu tarihi bi olay onların öldüğü kitaplardada yazıyo, sen ne sandın aq 300 kişi o kadar orduyla baş edebilir mi? -
Spartans! tonight we'll die in hell... film gerçekten harika, elin gavuru yaptı mı yapıyor işte...
-
Hürriyette de Ispartalı yazmış ne Ispartası :)))
-
yokmu download linki falan merak ettim yaw :D bulayımda indireyim
-
Filmi izlememiş olanlar okumasın yazımı!
anlamadığım bişi var spartalıların tanrılarını satın alıyolar kral bütün stratejiyi perslilerin aklına gelmiyor mu önceden orayı tutmak? veya tanrılara neden kendisini öldürmesini falan söyletmiyorlar o kadar iğrenç insanlarsa orada küçük bir kopukluk var. film gerçekten mükemmeldi ben biraz kısa diye düşünmüştüm ama film sürükliyici olduğundan dolayı 5 saatlik şeyi çok kısa bir zamana sıkıştırmışlar izleyiciye istediklerini vermişler. Perslilerin savaşçıları etnik değişim savaşlar arası nasıl bir dünyada yaşandığını çok güzel gösteriyor. Çizgi romanı gibi olmuş. -
hay a.q bizim burada sinama yok:( ancak mardine çıkmam gerekecek işim yok oraya kadar gideyim bende 1-2 gün daha beklerim biraz korsancı abilerimde kazansın değilmi:D zaten adamla arkadaş olduk cd yi bana ucuza satıyor:D
-
hoca yoksa gel ankaraya gel bende kal medeniyet gör yürüyen merviden sinama patlamış mısır hepsi mevcut,amaç tarikata hizmet.Tarikata hizmet kutsaldır.
-
aynen o dert bizdede var :(( sinama yok malesef eskişehire veya afyona gitmem gerek ama kesınlıkle ESK de hasan polatgn MİGROS dakı AFM ye giderim reklam gibi oldu ama :=)
-
Daha yeni geldim filmden
kılıcımı getirin :))))
ir haci 2 tane war peercing (nasıl yazlıyosa a.q)li zenci
biri elçi biri kral
ben elçiyi diom
sen kralı de :D
deli film a.q hakkaten bi ara acaba yencekler mi lan dedim :))
ama çok fazla abartılıp çarpıtılmış
sadece savaş filmi izlemek için gidin
tarihi öğrenmek için "ateş geçitler - gates of fire" kitabını okuyun
Toplam Hit: 10548 Toplam Mesaj: 68