300 Spartalı A.K.A Ispartalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    on numara filmdi korsan dvd bi ayrı oluyo :) takıldığın yer oldu mu geri sarıyosun falan :) bu arada tuğrulbaba fil değil onlar bi çeşit dinazor diyim sana :) prince of persia the two thrones oynayın da gerçek pers gücünü görün a.q :D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek
    o kadar bahsettik :D elinde link olan varmi aacaba sole duzgun kalitel cekim divx fln rapid olmasinda :S rapid sorunlu oluyo hep neyse saolun beyler ;)

null
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    porsuk
    porsuk's avatar
    Erkek
    o devirde yazılan bir hikayedir bu yunanlılara hakim olan gay kulturunu perslere yamadılar.film teknigi guzel ama gercekler bunlar degil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

Fistandantilus bunu yazdı:
    ----------------------------- o dönemde doğu batıdan üstündü ama şerefsizler batıyı üstün demokrasi savunucusu gibi gösterip persleri barbar, her bi yeri delik, ipneler gibi göstermiş. bu arada tarihi gerçekten söz edeceksek o son sahne(saldırı sahnesi) sinde yeniliyo o ordu. o kadar gazdan sora göt olmak kötü bi duygu olsa gerek :) -----------------------------

o donemde batı ustundu. gerek askeri gerek kulturel acıdan. helenistik kultur o donemde zirvedeydi. dogunun batıya ustunlugu ise hz.Muhammed ve sonrasındaki islam devleti doneminde olmustur. dilimde tüy bitmesine ragmen hala film hakkında tarihi yorumlar yapmaya calısıyorsunuz kendimi parcaladım burda (: bu film 300 isimli cizgiromanın beyaz perdeye tasınmasıdır. bu bir tarih filmi degildir dolayısı ile tarih yorumu yapmakta dogru degildir. bu basketbol macına futbol yorumu yapmakla aynıdır. filmin son sahnesine gelince fistan arkadasımızın dedigi dogrudur. bu savasta pers ordusu yunan koalisyon ordusunu yenmistir ancak yunanistan isgal edilmemistir. sadece makedonya isgal edilmistir. daha sonrasında persleri yok edende makedonyalı Alexander olmustur. 

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    efsun bunu yazdı:
    ----------------------------- yokmu download linki falan merak ettim yaw :D bulayımda indireyim -----------------------------

:)))az bekle upload edeyim veririm linki ; )))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek

AsortiC bunu yazdı:
    ----------------------------- efsun bunu yazdı:
    ----------------------------- yokmu download linki falan merak ettim yaw :D bulayımda indireyim -----------------------------

:)))az bekle upload edeyim veririm linki ; ))) -----------------------------

Kalite, Dvdrip,Divx,Sinema cekimi ... turkce alt yazi ? :D abi bide upload edersen rica etsem part part yapmassan acayip guzel olur yani flashgetle fln indirebilelim yani :S rapid olmasinda :P lutfen :D

null
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    Film aslında çok güzeldi ama sonunda yunanlar kazanınca bi kötü oldu film :D
Toplam Hit: 11364 Toplam Mesaj: 68