4+4+4 Yasalaştı
-
yorumları okudum her kafadan gülünç bişey çıkmış şimdi bakınca seçmeli derslerde KURAN-I KERİM var isteyen seçsin ögrensin size giren çıkan ne ? Dersanelerle görüşülüyo kapatılması için ya kapanıcak yada özel lise olucaklar. biri pkk mecliste demiş onu meclise sokanda atatürkün demokrasisi buna göre saygılı olun ataya karşı gelinmez . atatürkten sonra kimse gelmedi falan filan laflar var atatürk yönetimsel olarak ne verdi ondada bi numara yok öyle takılmış gidiyosunuz
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------ülkenin amına koydular ha. dinci zihniyet ne zaman başta oldu o zaman geriledik. Atatürk'den sonra hep geriledik gerçi de, bkz: köy enstitüleri.
-----------------------------kardeş tam anlayamadım yazından ama köy enstitüleri şu ülkenin başına gelmiş en iyi şeydi. eğer o sistemi beğenmiyorsan tekrar araştır iyi öğren.
-
bu yasaya evet diyenlerden Allah razı olsun ne diyelim.
-
Şu yasanın tam metnini biri paylaşsa da bizde eğitimci olarak adam gibi bir düşüncemizi paylaşsak diyorum.
Millet boyuna 12 yaşındaki kızı vermiş 50 yaşındaki dedenin altına kırmış kızcağızın belini.
Yorum yapanlardan ricam yasayı okuyup ya mı yorum yaptınız?
-
griffin bunu yazdı:
-----------------------------yorumları okudum her kafadan gülünç bişey çıkmış şimdi bakınca seçmeli derslerde KURAN-I KERİM var isteyen seçsin ögrensin size giren çıkan ne ? Dersanelerle görüşülüyo kapatılması için ya kapanıcak yada özel lise olucaklar. biri pkk mecliste demiş onu meclise sokanda atatürkün demokrasisi buna göre saygılı olun ataya karşı gelinmez . atatürkten sonra kimse gelmedi falan filan laflar var atatürk yönetimsel olarak ne verdi ondada bi numara yok öyle takılmış gidiyosunuz
-----------------------------cevap verirdimde nereden başlayayım ne edeyim yani o kadar cahilsin ki türkiyenin 1930da uçak üretebilece kapasitede olmasından mı girsem tarihinin en agır savasından cıkmasından sonra 1 doların 1 lira olmasındanmı baslasam yani nereden baslasam..
neyse ya.. şu tipleri görünce uranüse yerleşme vaktinin geldiğini anlıyorum artık.
-
hayırlısı olsun
-
imlegend bunu yazdı:
-----------------------------Şu yasanın tam metnini biri paylaşsa da bizde eğitimci olarak adam gibi bir düşüncemizi paylaşsak diyorum.
Millet boyuna 12 yaşındaki kızı vermiş 50 yaşındaki dedenin altına kırmış kızcağızın belini.
Yorum yapanlardan ricam yasayı okuyup ya mı yorum yaptınız?
-----------------------------ben de bir rehber öğretmen olarak merak içindeyim. bir tane doğru düzgün bir kaynak bulamadım. haber sitelerinde farklı farklı şeyler var.
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------griffin bunu yazdı:
-----------------------------yorumları okudum her kafadan gülünç bişey çıkmış şimdi bakınca seçmeli derslerde KURAN-I KERİM var isteyen seçsin ögrensin size giren çıkan ne ? Dersanelerle görüşülüyo kapatılması için ya kapanıcak yada özel lise olucaklar. biri pkk mecliste demiş onu meclise sokanda atatürkün demokrasisi buna göre saygılı olun ataya karşı gelinmez . atatürkten sonra kimse gelmedi falan filan laflar var atatürk yönetimsel olarak ne verdi ondada bi numara yok öyle takılmış gidiyosunuz
-----------------------------cevap verirdimde nereden başlayayım ne edeyim yani o kadar cahilsin ki türkiyenin 1930da uçak üretebilece kapasitede olmasından mı girsem tarihinin en agır savasından cıkmasından sonra 1 doların 1 lira olmasındanmı baslasam yani nereden baslasam..
neyse ya.. şu tipleri görünce uranüse yerleşme vaktinin geldiğini anlıyorum artık.
-----------------------------o uçak mevzusuna girme dostum hatırladıkça ismet inönüyü mezarında döndürüyorum. Atatürk'ün zekası, yönetimini sakın eleştirmeyin, en yobaz dincisi bile deccal diyor Atatürke, yani onlar bile kabul ediyor nasılda çağın insanından üstün bir zekaya sahip olduğunu. Biz daha 100 senesini doldurmamış bir cumhuriyetiz, şu an ki demokrasi bile parti liderleriyle yürüyor, kimse monarşinin etkisinden çıkamadı daha, siyasette bu doğrultuda ilerliyor. Ön yargılı olmayın amk, yobaz kemalist te, yobaz dincide, kaynak önemli değil arkadaşım sen ortadaki fikire bak.
-
http://www.ogrencibulteni.com/14-maddede-yeni-egitim-yasasi.html
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.ogrencibulteni.com/14-maddede-yeni-egitim-yasasi.html
-----------------------------ben burada ygs nin kalkması ile ilgili bir madde göremedim ?