4+4+4 Yasalaştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı:
    -----------------------------

Ne eğitim sistemine nede siyasilere hiç bir şey demiyorum ama şöyle 8 yıl eğitim olmayınca ülke gerileyecek ölecek bitecek kızlar 4 yıl okuyacak evlenecek diyenler varya.

İşte onlar o kadar cahil cühelâki, bir atatürk'e takmışlar gidiyorlar atatürk böyle yaptı atatürk şöyle yaptı cumhuriyeti getirdi kurdu süper olduk o bu.

Bir atatürkten öncesine bakın atatürke o orduyu o gücü verene bakın bir o zamanki giyim tarzına bakın tabi size göre

çarşaf giyen duble cahil, okumayan kızların babaları gerici yobaz ve öküzün teki oluyor.

kız okumalı kendi ayaklarının üstünde durmalı okul mecburi olmalı o olmalı bu olmalı.

laiklik adına hepinizi sömürdüler be, laikliğin l'sini bile bilmiyorsunuz amacını bilmiyorsunuz kukla gibi gözü kara gidiyorsunuz.

laikliklemi 600 sene hükmettin oraya buraya kız okutarak mı, hepsine modernize hayatı empoze ederek mi ? laiklik geldiğinden beri ülke yara almış bir gemi gibi her gün su aldı be.

He şunu söylim ben akp ci ve siyasi düşünceleri olan biri değilim ben onları savunmuyorum ben laiklikle laiklik öncesi bir asrı çarpıştırıyorum ve laiklik fare gibi kalıyor.

Varsa başardığı 1 şeyi laikliğin banada anlatın cahilim ya bende bileyim laiklikle neler yapmışız.

Kartondan ödülleri göstermeyinde. Bir asrı değiştirecek bir şey söyleyin terörden başka 1 şey yok ondan öncesi neydi ? bilmem kaç yüz yılda 10 suç işlenmiş şimdi her gün bin suç işleniyor alın size laiklik.

Noktayi koymussun tebrik ediyorum

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek

onu bunu geçtim de aptalla laf yarışına girmeyeceksin arkadaş. Seni de o düşük seviyesine çekip orda yendiğini zanneder. Aynen şu an milleti uyuttukları gibi.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:
    1-618-GR bunu yazdı:

Ne eğitim sistemine nede siyasilere hiç bir şey demiyorum ama şöyle 8 yıl eğitim olmayınca ülke gerileyecek ölecek bitecek kızlar 4 yıl okuyacak evlenecek diyenler varya.

İşte onlar o kadar cahil cühelâki, bir atatürk'e takmışlar gidiyorlar atatürk böyle yaptı atatürk şöyle yaptı cumhuriyeti getirdi kurdu süper olduk o bu.

Bir atatürkten öncesine bakın atatürke o orduyu o gücü verene bakın bir o zamanki giyim tarzına bakın tabi size göre

çarşaf giyen duble cahil, okumayan kızların babaları gerici yobaz ve öküzün teki oluyor.

kız okumalı kendi ayaklarının üstünde durmalı okul mecburi olmalı o olmalı bu olmalı.

laiklik adına hepinizi sömürdüler be, laikliğin l'sini bile bilmiyorsunuz amacını bilmiyorsunuz kukla gibi gözü kara gidiyorsunuz.

laikliklemi 600 sene hükmettin oraya buraya kız okutarak mı, hepsine modernize hayatı empoze ederek mi ? laiklik geldiğinden beri ülke yara almış bir gemi gibi her gün su aldı be.

He şunu söylim ben akp ci ve siyasi düşünceleri olan biri değilim ben onları savunmuyorum ben laiklikle laiklik öncesi bir asrı çarpıştırıyorum ve laiklik fare gibi kalıyor.

Varsa başardığı 1 şeyi laikliğin banada anlatın cahilim ya bende bileyim laiklikle neler yapmışız.

Kartondan ödülleri göstermeyinde. Bir asrı değiştirecek bir şey söyleyin terörden başka 1 şey yok ondan öncesi neydi ? bilmem kaç yüz yılda 10 suç işlenmiş şimdi her gün bin suç işleniyor alın size laiklik.

Noktayi koymussun tebrik ediyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek

temel eğitim herkese şart olmalı düşünme yorumlama açıklama kavramları çoçuk yaşta kazanılmalı ki ilerleyen zamanda öküz öküz yorum yapıp kafasındaki her bilgiyi doğru sanmamalı kavramları birbirine karıştırıp geçmiş ile günümüz koşullarını karşılaştırırken diğer değişkenleride göz önünde bulunmayı öğrenmeli 

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=yAH2iKLiKmo

2. mesajım kusura bakmayında holyone ne güzel eklemiş bunu burdan yola çıkarak söyleyeceğim şudur.

Bu videodaki konuşan adama inanan lar 4+4+4 ü destekleyenlerdir. onlarda kendilerini belli ediyorlar zaten
    aslında hiç tartışmaya gerek yok. yeni nesil çocukları işte böyle aptal şeylerle hayal ürünü olarak yetiştiren bi eğitim sistemiyle bu dünyada öyle boş bol yaşayıp kendi aleminde kendi kendine hık mık hayat süren bi toplum meydana getirmek isteyenlerdir :))

Allahım nolur şu cinlerini şu meclisteki vekillere bu gece yolla hepsini çarpsın cinler :)

cinlerle yatıp cinlerle kalkan çocuklar merhaba :)

//dosya adı : Merhaba.cs

using System;

namespace MerhabaCinler

{
        class Sınıf1
        {
            static void Main(string args[])
            {
            Console.WriteLine("Merhaba Cinler");
            }
        }
    }

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Vallaha bir şey yazmayacaktım da baya zorluyorsunuz... 12 yaşındaki kızını 50 yaşında herifin altına sürecek midede olanlar desteklesin. 4 seneden sonra çocuk mu verecek okula devam kararını, güneydoğuyu, doğu anadoluyu hiç mi düşünmediniz. O kadar kız çocuğunun günahını hanginiz çekeceksiniz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

Yasayla, Rize Üniversitesi'nin adı "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi", Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi'nin adı "Abdullah Gül Üniversitesi", Zonguldak Karaelmas Üniversitesinin adı "Bülent Ecevit Üniversitesi", Konya
    Üniversitesinin adı da "Necmettin Erbakan Üniversitesi" şeklinde değiştiriliyor.

konuşmak istiyorum ama kötü şeyler çıkcak ağzımdan susuyorum ... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Burda ki ironi, eğitimsiz insanların yeni eğitim sistemini tartışması.

Eski sistemin yetiştirdiği bir ayağı topal gençleriz. Yeni bir sistem atılmış ortaya, belki iyi olur belki de olmaz. İlgilenmiyorum.

Kızları erken evlendiriceklermiş. Önce ki sistem bir engel miydi ? Eğer ki toplumda ki çoğunluk kızların erken evlenmesi gerektiğini düşünüyorsa ne yapabiliriz ?

Biz aslında demokrasiden yana değiliz, biz sadece kendi ideolojimizin en doğrusu olduğunu düşünen cahil insanlarız.

Bugün Türkiye'de demokrasinin işlemediğini savunabilirsiniz, kusura bakmayın gayette güzel işliyor. 

Belki de bu ülkeden gitmeliyiz ? Yada ideolojimizi faşizan bir şekilde savunarak sokaklara inmeliyiz ?

Ama cahil insanlar sokağa inemez, hakkını savunamaz. Buda var diğer bir yanda.

Siz özgür olduğuna inanan köleler topluluğusunuz. Eğitilememiş, empoze olmuş, özentilikten oluşan ve sadece amaçları hayatta kalmak olan köleler..

Biz en iyisi 72 ekran televizyonlarımıza gömülüp, faturalarımızı ödemek için çalışalım. En kötüsü bunu özgür olduğumuza inanarak yapalım. 

Kusura bakmayın, bu memlekette bu kararı alan partiyi destekleyen %50 lik bir kesim var. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz. Bunlar komünist oyunları. Hacılar size diyeceğim o ki paranız yoksa çocuk yapmayın, okuyup cahil olcağına hiç olmasın. Paranız varsa gönderin japonyaya okusun gelsin burda belki ülkeyi kalkındırır. 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:

Kızları erken evlendiriceklermiş. Önce ki sistem bir engel miydi ?

engeldi hocam, oldukça büyük bir engeldi ve ortadan kaldırdılar çocuk gelinlerle evlendikleri için mahkeme kararlarıyla hapse atılan onlarca kişi vardı.

Eğer ki toplumda ki çoğunluk kızların erken evlenmesi gerektiğini düşünüyorsa ne yapabiliriz ?

burda haklısın

Belki de bu ülkeden gitmeliyiz ? Yada ideolojimizi faşizan bir şekilde savunarak sokaklara inmeliyiz ?

Siz özgür olduğuna inanan köleler topluluğusunuz. Eğitilememiş, empoze olmuş, özentilikten oluşan ve sadece amaçları hayatta kalmak olan köleler..

Biz en iyisi 72 ekran televizyonlarımıza gömülüp, faturalarımızı ödemek için çalışalım. En kötüsü bunu özgür olduğumuza inanarak yapalım. 

Kusura bakmayın, bu memlekette bu kararı alan partiyi destekleyen %50 lik bir kesim var.

agacım güzel yazmışın da yarın öbürgün senin de kız çocuğun olur, göz diken gavatlar da olur, toplum hızla dönüşüyor, uğraşır durursun.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 13485 Toplam Mesaj: 110