4+4+4 Yasalaştı
-
edit. Yasayla alakasız msj
-
gelişir gelişir....
yarrrramı gelişir bu ülke...
4sene ? eee iyi bağla başını ver kocaya amına koyum.
sonrada gerdekten belini kırsınlar..
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------Laiklik tehlike altında :)
-----------------------------
Varmiydi ki :) -
Faydalı bi link olabilir http://www.gazete5.com/haber/444-nedir-444-sistemi-444-sisteminde-neler-olacak-son-dakika-haber-205859-p1.htm
biraz araştırmak lazım
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------gelişir gelişir....
-----------------------------duygularımı güzel ifade etmişsin hocam ..
-
Almanyada 4+6 mi 4+8 mi ne, dini egitim de bu 4ten once veriliyor. Bakiniz medeni ulkelerde bu is boyle.. imam hatipe gidip unide muhendis vs olmak isteyenlerin onu acildi kisaca, bu ulkede dindar muhendis dindar doktor vs. Olmasini engellemekti tum amaclari..
Zaten 8+4 de darbecilerin getirdigi bi sistemdi..
Chp de yine yapti yapacagini, 1+8+4 olsunmuş illa degiscekse, ayni sistemi farkli isimle getirecekler akillarinca, o 1 de anaokuludur heralde :F sacmaliga bak ufacik velet 1 sene okucak basladigi okulda sonra degisececek okulu. Peh.. -
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------gelişir gelişir....
-----------------------------duygularımı güzel ifade etmişsin hocam ..
-----------------------------teen kategorisini açmışlar.
-
ben bu işin olumlu ve olumsuz yanlarını bilmiyorum anlamadım tartışmakta istemiyorum bilen varsa pm atarsa sevinriim.
-
Amaç kendi nesillerini yetiştirmek.Bu yüzden 4x3 sistemini getirdiler.Buna göre 4.sınıftan sonra istiyenler dışardan okuyabilecek.Dışardan vermek için ise dershaneler gidilecek.Dershaneler ise AKP ve yandaşlarının olacak.Gençlerin beynini bir güzel yıkayacaklar.Farkındaysanız yurtları birçoğu cemaatlerin fakat oralarda gençlerin beynini artık yıkıyamıyorlar..Onlara göre çocuk ne kadar erken gelirse o kadar iyi beyni yıkanacak.Farkındaysanız ilkokula başlama yaşı düşürüldü.
-
O kadar okul öncesi eğitim dalgası vardı yok ab icin şart filan hepsi yalan oldu gibi anlamadım ki sistemi tam