4K TV - Philips Mi Grundig Mi?
-
@deja-vu, çoğu tv nin smart özelliği belli bi noktadan sonra tıkanıyor sanırım.
@sunyy2003, xiaomi mi box hoşuma gitti, fiyatı da 350 lira civarında. ama şu aşamada pek ihtiyacım olmayacak gibi. ileride belki başka ucuz modeller de çıkabilir, o zaman değerlendiricem.
@mkyb, samsung düşünmüyorum. bulunduğum bölgedeki samsung servisleri sıkıntılı biraz.
-
Bende zaten Samsung demedim Sunny markasına bak dedim. :)
-
deja-vu bunu yazdıedminkardes bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hocam artık smart olmayan tv pek yok sanırım yeni modellerde.
Valla bende şu an Amazon fire tv 4k ile uğraştım biraz bizim kullandiklarimiz smart filan değilmiş parmak kadar alet PC gibi iş yapıyor
Al bir hı level geç şahsen TV lazimolursa oyle yaparım
hepsini denemedim ama fire tv uygulamaları android tvlerde çalışıyor tvdeki tarayıcı çok kötü olduğu için fire tv için geliştirilen firefox'u kurmuştum
Fire tv nin Firefoxunda dizi izlemeye çalışıyorum hep not secure hatası veriyor açmıyor siteyi, amazonun kendi browseri soru sormadan çat açıyor :D. Debloat yapcam ama buna ben tvzion üzerinden uhd 60gb lik film oynatmaya çalışınca Ram yetmiyor takılıyor sürekli.
hocam hangi dizi sitesi birde ben deneyim not secure hatası tarih/saat ayarlarından kaynaklı olabilir tarih ve saate bakmanı tavsiye ederim
-
mkyb bunu yazdı
onun servisini hangi firma üstleniyor?
-
2500 liraya aldım 55pus7303/12 birde netfilix aboneliği gayet memnunum
Öncelikle ihtiyaçların nedir bunu hangisi karşılar onu düşün sonra düşünmeden al
-
Philips ne alsam elimde kalıyor arkadaş , kısa ömürlü de diyemiyorum uzun ömürlü dayanıklı bir marka da diyemiyorum. Grundig al geç derim
-
LynXMaSTeR bunu yazdımkyb bunu yazdı
onun servisini hangi firma üstleniyor?
Sunny nin servisi Sunny dir hocam :) , piyasada var 3 4 markası onların sunny dahili ben memnunum yan markalarından açıkçası.
-
@Foxxxxxx, hocam o fiyata ne zaman ve nereden aldınız?
@LaNCeLoT, benim bildiğim philips sağlam markaydı aslında ama bu tp-vision olayı kafa karıştırıyor.
sunny, samsung un tv lerini burada birleştirip yurt dışına gönderiyormuş. çok enteresan, avrupadaki samsungların arkasında made in Turkey yazıyor. ama yine de marka olarak pek güven vermedi bana. -
Hocam eğer tv nin kendi arayüzünü kullancak isen ekstra olarak iptv mibox vs almayacaksan, philips almanı tavsiye etmem.Arayüzleri ciddi anlamda yavaş ve pek stabil değil kullanımı pek zevk vermiyor bun bunları bilerek aldım. Amblight için tercih edilebilir ama + olarak kutu alman gerekecektir. (300-400 tl idi en son )
Diğer markaları kullanmadığım için yorum yaomıyor ama ufak bir bilgi olarak alacağın tv de mutlaka bluetooth desteği olsun :) çoğusunda var ama sen yine bak.
-
edminkardes bunu yazdıdeja-vu bunu yazdıedminkardes bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hocam artık smart olmayan tv pek yok sanırım yeni modellerde.
Valla bende şu an Amazon fire tv 4k ile uğraştım biraz bizim kullandiklarimiz smart filan değilmiş parmak kadar alet PC gibi iş yapıyor
Al bir hı level geç şahsen TV lazimolursa oyle yaparım
hepsini denemedim ama fire tv uygulamaları android tvlerde çalışıyor tvdeki tarayıcı çok kötü olduğu için fire tv için geliştirilen firefox'u kurmuştum
Fire tv nin Firefoxunda dizi izlemeye çalışıyorum hep not secure hatası veriyor açmıyor siteyi, amazonun kendi browseri soru sormadan çat açıyor :D. Debloat yapcam ama buna ben tvzion üzerinden uhd 60gb lik film oynatmaya çalışınca Ram yetmiyor takılıyor sürekli.
hocam hangi dizi sitesi birde ben deneyim not secure hatası tarih/saat ayarlarından kaynaklı olabilir tarih ve saate bakmanı tavsiye ederim
En basitinden galip derviş izlemek için kanald sitesini açıyorum ona bile veriyor bu hatayı. Tarih saat ayarlarında bir sorun olmaması lazım ama bir bakayım tekrar