4K TV - Philips Mi Grundig Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

@deja-vu, çoğu tv nin smart özelliği belli bi noktadan sonra tıkanıyor sanırım.

@sunyy2003, xiaomi mi box hoşuma gitti, fiyatı da 350 lira civarında. ama şu aşamada pek ihtiyacım olmayacak gibi. ileride belki başka ucuz modeller de çıkabilir, o zaman değerlendiricem.

@mkyb, samsung düşünmüyorum. bulunduğum bölgedeki samsung servisleri sıkıntılı biraz.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bende zaten Samsung demedim Sunny markasına bak dedim. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edminkardes
    edminkardes's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    edminkardes bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam artık smart olmayan tv pek yok sanırım yeni modellerde.

Valla bende şu an Amazon fire tv 4k ile uğraştım biraz bizim kullandiklarimiz smart filan değilmiş parmak kadar alet PC gibi iş yapıyor

Al bir hı level geç şahsen TV lazimolursa oyle yaparım

hepsini denemedim ama fire tv uygulamaları android tvlerde çalışıyor tvdeki tarayıcı çok kötü olduğu için fire tv için geliştirilen firefox'u kurmuştum

Fire tv nin Firefoxunda dizi izlemeye çalışıyorum hep not secure hatası veriyor açmıyor siteyi, amazonun kendi browseri soru sormadan çat açıyor :D. Debloat yapcam ama buna ben tvzion üzerinden uhd 60gb lik film oynatmaya çalışınca Ram yetmiyor takılıyor sürekli. 

hocam hangi dizi sitesi birde ben deneyim not secure hatası tarih/saat ayarlarından kaynaklı olabilir tarih ve saate bakmanı tavsiye ederim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

onun servisini hangi firma üstleniyor?

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

2500 liraya aldım 55pus7303/12 birde netfilix aboneliği gayet memnunum 

Öncelikle ihtiyaçların nedir bunu hangisi karşılar onu düşün sonra düşünmeden al 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Philips ne alsam elimde kalıyor arkadaş , kısa ömürlü de diyemiyorum uzun ömürlü dayanıklı bir marka da diyemiyorum. Grundig al geç derim

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

onun servisini hangi firma üstleniyor?

Sunny nin servisi Sunny dir hocam :) , piyasada var 3 4 markası onların sunny dahili ben memnunum yan markalarından açıkçası.

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

@Foxxxxxx, hocam o fiyata ne zaman ve nereden aldınız?

@LaNCeLoT, benim bildiğim philips sağlam markaydı aslında ama bu tp-vision olayı kafa karıştırıyor.
    sunny, samsung un tv lerini burada birleştirip yurt dışına gönderiyormuş. çok enteresan, avrupadaki samsungların arkasında made in Turkey yazıyor. ama yine de marka olarak pek güven vermedi bana.

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hocam eğer tv nin kendi arayüzünü kullancak isen ekstra olarak iptv mibox vs almayacaksan, philips almanı tavsiye etmem.Arayüzleri ciddi anlamda yavaş ve pek stabil değil kullanımı pek zevk vermiyor bun bunları bilerek aldım. Amblight için tercih edilebilir ama + olarak kutu alman gerekecektir. (300-400 tl idi en son ) 

Diğer markaları kullanmadığım için yorum yaomıyor ama ufak bir bilgi olarak alacağın tv de mutlaka bluetooth desteği olsun :) çoğusunda var ama sen yine bak.

طדṮ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    edminkardes bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    edminkardes bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam artık smart olmayan tv pek yok sanırım yeni modellerde.

Valla bende şu an Amazon fire tv 4k ile uğraştım biraz bizim kullandiklarimiz smart filan değilmiş parmak kadar alet PC gibi iş yapıyor

Al bir hı level geç şahsen TV lazimolursa oyle yaparım

hepsini denemedim ama fire tv uygulamaları android tvlerde çalışıyor tvdeki tarayıcı çok kötü olduğu için fire tv için geliştirilen firefox'u kurmuştum

Fire tv nin Firefoxunda dizi izlemeye çalışıyorum hep not secure hatası veriyor açmıyor siteyi, amazonun kendi browseri soru sormadan çat açıyor :D. Debloat yapcam ama buna ben tvzion üzerinden uhd 60gb lik film oynatmaya çalışınca Ram yetmiyor takılıyor sürekli. 

hocam hangi dizi sitesi birde ben deneyim not secure hatası tarih/saat ayarlarından kaynaklı olabilir tarih ve saate bakmanı tavsiye ederim

En basitinden galip derviş izlemek için kanald sitesini açıyorum ona bile veriyor bu hatayı. Tarih saat ayarlarında bir sorun olmaması lazım ama bir bakayım tekrar 

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 7272 Toplam Mesaj: 67
grundig 4k tv philips