folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 63.000 TL Ye Kadar Araba Önerisi. Az Yakması Önemlidir. Kia Ceed - Toyota Auris Yada Ne Olabilir

63.000 TL Ye Kadar Araba Önerisi. Az Yakması Önemlidir. Kia Ceed - Toyota Auris Yada Ne Olabilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

o kadar para vermene gerek olmayabilir.

http://www.otoloji.com/ikinciel/ford-focus-rs/sayfa/Genel

buna yakın bişi bak.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Renault - Latitude

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

sana bu konuda en iyi cevabı sanırım ben veririm. ablamda 2011 auris 1.4d eniştemde 2011 kia ceed 1.6 crdi var 

Kia Ceed : daha az yakar, çok feci kaçar, rahattır ve göğsü güzeldir. 

Toyota auris daha çok yakar, daha az kaçar, daha komforludur ve göğsü güzeldir

kararını buna göre ver. ceed alırsan eğer 1.6 crdi 128 ps olanını al. 200 değil 240a çok rahat basarsın ama yok ben auris alıcam dersen oda çok güzeldir ama hız yapmayı seviyorsan ve bağımlıysan o zaman ceed almadığına pişman olursun.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

skoda superb lere bir goz at

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam o fiyata e46 m3 bulunur bea 3 5 yukarı çıksan :/ bmw hastasıysan diyorum.

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

Beyler buından sonra mercedes-benz 'e de sakın para vermeyin renault ile neredeyse birleşiyorlar AQ. 

Yeni c serisine 1.6 renault motoru koydular :) 

allah alah :)  

o motorun sadece teknolojileri aynı parçaları aynı. renonunki 200bin yapıyosa emin ol mercedesin aynı motoru 400 500 yapar. motorlar aynı diye motorda kullandıkları alaşım malzemede aynı olacak diye bi kaide yok. 

Mercedes bu. wv değil.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Renault - Latitude --> Pahalı bir araç ve 2.000 motorlarında otomatik vites var.

koda superb --> için eyvallah ama bu arabaların tasarımlarını felan sevmiyorum.

e46 m3  --> Aşırı yakar, sonrada ben yanarım.

Şu anda 2 araca daha bakacağım.

Toyoto Auris Full+Full Paket --> 1.4  - Dizel - Otomatik - 90 Beygir

Vw golf blue-motion - Edition paket (73.000 ama belki değer) --> 1.6 - Dizel - Otomatik 110 Beygir

Ceed in full paketine bakacağım... 1.6 - Dizel - 128 Beygirdi sanırm

Yeni astra için de bi bakmam lazım.  ?????

Arkadaşlar Yukarıdaki 4 aracı kullananlar, Yakıt miktarlarını yazabilirmi? Yada performansları.

En performanslısı sanırım golf --> astra --> ceed --> auris gibi geliyor doğrumudur.

Kendi yada akrabası kullanan şehir içi şehir dışı yakıt tüketimini yazabilirmi.

Teşekkürler.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

O listeden kia yı çıkar. başka bişey demiyorum :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı

Beyler buından sonra mercedes-benz 'e de sakın para vermeyin renault ile neredeyse birleşiyorlar AQ. 

Yeni c serisine 1.6 renault motoru koydular :) 

allah alah :)  

o motorun sadece teknolojileri aynı parçaları aynı. renonunki 200bin yapıyosa emin ol mercedesin aynı motoru 400 500 yapar. motorlar aynı diye motorda kullandıkları alaşım malzemede aynı olacak diye bi kaide yok. 

Mercedes bu. wv değil.

hehe tabi o zaman , git renault kangoo ya bak mercedes citan a bak :) iç dış hepsi plastik hemde 2 markanın. Wv dediğin araba su anda dünya lideri araba , 
    1-Lamborghini
    2-Audi
    3-Porshce
    4-Skoda
    5-Seat
    6-Scania
    7-Man
    7-Bugatti
    8-Bentley 
    Gibi arabaların sahibi bir firma bu arabaların hepsindeki teknoloji performans güvenlik gibi özellikleri bir arada bulundurup kendi arabalarına koyuyor. DSG şanzımanlara bak bu teknolojiyi wv buldu , 8 milisaniyede vites değişikliği sağlıyor , kötü yanı ise dsg şanzıman bozulduğunda yapacak pek birşey yok , yeni şanzıman takacaksın. Bence yorum yapmadan önce düşünülmeli hatta oda olmuyorsa herkes yorum konusunda , bildiği , merak sardığı , o yolda ilerlediği konular hakkında konuşmalı.

Tahribat bu. Frmtr değil. 

Roark tarafından 18/Haz/13 17:27 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Bende bakıyordum 50000 TL'ye bi araba. Lamborghini alıcam kesin kararım.

pesimistic tarafından 18/Haz/13 17:29 tarihinde düzenlenmiştir

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 11093 Toplam Mesaj: 81