63.000 TL Ye Kadar Araba Önerisi. Az Yakması Önemlidir. Kia Ceed - Toyota Auris Yada Ne Olabilir
-
o kadar para vermene gerek olmayabilir.
http://www.otoloji.com/ikinciel/ford-focus-rs/sayfa/Genel
buna yakın bişi bak.
-
Renault - Latitude
-
sana bu konuda en iyi cevabı sanırım ben veririm. ablamda 2011 auris 1.4d eniştemde 2011 kia ceed 1.6 crdi var
Kia Ceed : daha az yakar, çok feci kaçar, rahattır ve göğsü güzeldir.
Toyota auris daha çok yakar, daha az kaçar, daha komforludur ve göğsü güzeldir
kararını buna göre ver. ceed alırsan eğer 1.6 crdi 128 ps olanını al. 200 değil 240a çok rahat basarsın ama yok ben auris alıcam dersen oda çok güzeldir ama hız yapmayı seviyorsan ve bağımlıysan o zaman ceed almadığına pişman olursun. -
skoda superb lere bir goz at
-
Hocam o fiyata e46 m3 bulunur bea 3 5 yukarı çıksan :/ bmw hastasıysan diyorum.
-
Maddox bunu yazdı
Beyler buından sonra mercedes-benz 'e de sakın para vermeyin renault ile neredeyse birleşiyorlar AQ.
Yeni c serisine 1.6 renault motoru koydular :)
allah alah :)
o motorun sadece teknolojileri aynı parçaları aynı. renonunki 200bin yapıyosa emin ol mercedesin aynı motoru 400 500 yapar. motorlar aynı diye motorda kullandıkları alaşım malzemede aynı olacak diye bi kaide yok.
Mercedes bu. wv değil.
-
Renault - Latitude --> Pahalı bir araç ve 2.000 motorlarında otomatik vites var.
koda superb --> için eyvallah ama bu arabaların tasarımlarını felan sevmiyorum.
e46 m3 --> Aşırı yakar, sonrada ben yanarım.
Şu anda 2 araca daha bakacağım.
Toyoto Auris Full+Full Paket --> 1.4 - Dizel - Otomatik - 90 Beygir
Vw golf blue-motion - Edition paket (73.000 ama belki değer) --> 1.6 - Dizel - Otomatik 110 Beygir
Ceed in full paketine bakacağım... 1.6 - Dizel - 128 Beygirdi sanırm
Yeni astra için de bi bakmam lazım. ?????
Arkadaşlar Yukarıdaki 4 aracı kullananlar, Yakıt miktarlarını yazabilirmi? Yada performansları.
En performanslısı sanırım golf --> astra --> ceed --> auris gibi geliyor doğrumudur.Kendi yada akrabası kullanan şehir içi şehir dışı yakıt tüketimini yazabilirmi.
Teşekkürler.
-
O listeden kia yı çıkar. başka bişey demiyorum :)
-
BosphorusPasha bunu yazdıMaddox bunu yazdı
Beyler buından sonra mercedes-benz 'e de sakın para vermeyin renault ile neredeyse birleşiyorlar AQ.
Yeni c serisine 1.6 renault motoru koydular :)
allah alah :)
o motorun sadece teknolojileri aynı parçaları aynı. renonunki 200bin yapıyosa emin ol mercedesin aynı motoru 400 500 yapar. motorlar aynı diye motorda kullandıkları alaşım malzemede aynı olacak diye bi kaide yok.
Mercedes bu. wv değil.
hehe tabi o zaman , git renault kangoo ya bak mercedes citan a bak :) iç dış hepsi plastik hemde 2 markanın. Wv dediğin araba su anda dünya lideri araba ,
Roark tarafından 18/Haz/13 17:27 tarihinde düzenlenmiştir
1-Lamborghini
2-Audi
3-Porshce
4-Skoda
5-Seat
6-Scania
7-Man
7-Bugatti
8-Bentley
Gibi arabaların sahibi bir firma bu arabaların hepsindeki teknoloji performans güvenlik gibi özellikleri bir arada bulundurup kendi arabalarına koyuyor. DSG şanzımanlara bak bu teknolojiyi wv buldu , 8 milisaniyede vites değişikliği sağlıyor , kötü yanı ise dsg şanzıman bozulduğunda yapacak pek birşey yok , yeni şanzıman takacaksın. Bence yorum yapmadan önce düşünülmeli hatta oda olmuyorsa herkes yorum konusunda , bildiği , merak sardığı , o yolda ilerlediği konular hakkında konuşmalı.
Tahribat bu. Frmtr değil. -
Bende bakıyordum 50000 TL'ye bi araba. Lamborghini alıcam kesin kararım.
pesimistic tarafından 18/Haz/13 17:29 tarihinde düzenlenmiştir