63.000 TL Ye Kadar Araba Önerisi. Az Yakması Önemlidir. Kia Ceed - Toyota Auris Yada Ne Olabilir
-
SnipeTR bunu yazdıCaliber bunu yazdı
Hocam şunu belirtmek isterim ki otomatik vites isteyip aynı anda az yakmasını istiyorsan bu biraz zor olur. Otomatik vites araçlar manuellere göre fazla yakıt tüketirler.
Renault yeni bir teknoloji geliştirdi. Otomatik vitesi manüel vitesden daha az yakıyor :))
Eskisi gibi 4 ileri vites konmuyor hoş fiesta hala öyle ama artık 6 ileri 7 ileri koyuyorlar.
arada fark olsa bile ben ona razıyım.
kilometrede 20 kuruş fazla yakar yaksa yaksa
Hocam 20 kuruş az para değil ki km. başı. Bak o zaman Alper senin hesabına göre km. başı 2 kuruşa geziyor. :D
-
RETRET bunu yazdı
O listeden kia yı çıkar. başka bişey demiyorum :)
Abi çıkar derken dayanaklarınıda yazarmısın, Güvenlik yok ondan çıkar.
Çok yakıyor ondan çıkar.
2. eli yok ondan çıkar gibi yani bilmediğim bir bir şey için biri çıkar diyor ama neden ?
Ben nedenlerini öğrenmek için açtım bu konuyu ?
Bilgilerini bekliyorum.
-
SnipeTR bunu yazdıRETRET bunu yazdı
O listeden kia yı çıkar. başka bişey demiyorum :)
Abi çıkar derken dayanaklarınıda yazarmısın, Güvenlik yok ondan çıkar.
Çok yakıyor ondan çıkar.
2. eli yok ondan çıkar gibi yani bilmediğim bir bir şey için biri çıkar diyor ama neden ?
Ben nedenlerini öğrenmek için açtım bu konuyu ?
Bilgilerini bekliyorum.
Hocam kia , hyundai kore arabaları olduğu için eski modellerinde tasarım,güvenlik,performans,yakıt gibi birçok özellik çok çok eksikti ve hiç tutulmuyordu.
Ama bugünkü teknoloji ile bakarsan kia ve hyundai büyük adımlar atmış durumda tamam i30 , i20 olarak hyundai ileri geçmiş olabilir ama kia ceed gerçekten güzel araçtır.Eskiye göre olsa evet kia,hyundai çıkar demek doğru olabilir fakat bugün kia ceed ,hyundai i30 ,2 koreli güzel işler yapıyorlar.
-
peco 508 bak...
-
Hocam ben de size daha önce bana sorduğunuz soru için birkaç öneride bulunmayı düşünüyordum ama madem alamıyorsunuz, ben kenara çekileyim :)
-
Alfa Romeo: Guiletta
Opel : Astra J (Kendim kullanıyorum yakıt konusunda oldukça memnunum. Tasarım olarak da hoşuma giden iki arabayı yazdım.)
-
Stifler bunu yazdı
Opel : Astra J (Kendim kullanıyorum yakıt konusunda oldukça memnunum. Tasarım olarak da hoşuma giden iki arabayı yazdım.)
Hocam Alfa Romeo benim bildiğim yakıtı içiyor :) Bunun dışında ambleminin anlamını öğrendiğimden beri markaya karşı tiksinti duyuyorum.
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam ben de size daha önce bana sorduğunuz soru için birkaç öneride bulunmayı düşünüyordum ama madem alamıyorsunuz, ben kenara çekileyim :)
Ya hocam eyw. hatırlıyorum.
Onuda araştırdım, 320D leri...
Hatta Wv de satıştaki arkadaşa dedim ki Wv passat cc mi yoksa 320 D mi adam yakıt için 320 D dedi.
Kilometrede 250 kuruş dedi forumları araştırdım ama öyle olmadığını gördüm. Kredi ile alacaktım alırsamda bu aracı vazgeçtim o yüzden.
Bi gün zengin olursam ama kesin BWM :))
Şimdilik beni 3 4 yıl idare edecek bi araba lazım.
-
BİR GÜN SENİ ALACAM A4 YADA A3 AMA BİGÜN MUTLAKA BU OLCAK
HOCAM BUNDAN AL YAW GEZERİZ :D
Mycity tarafından 18/Haz/13 18:21 tarihinde düzenlenmiştir
-
RaNGeR bunu yazdıStifler bunu yazdı
Hocam Alfa Romeo benim bildiğim yakıtı içiyor :) Bunun dışında ambleminin anlamını öğrendiğimden beri markaya karşı tiksinti duyuyorum.
Fabrika verileri;
Şehir içi: 5.5
Şehir Dışı: 3.7
Ortalama: 4.4
Opel astra ile aynı ;) Ambleminin anlamına göre araba seçmem malesef. Bir araba hoşuma gidiyor ve bütçeme uyuyorsa alırım. :)