folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 63.000 TL Ye Kadar Araba Önerisi. Az Yakması Önemlidir. Kia Ceed - Toyota Auris Yada Ne Olabilir

63.000 TL Ye Kadar Araba Önerisi. Az Yakması Önemlidir. Kia Ceed - Toyota Auris Yada Ne Olabilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı
    Caliber bunu yazdı

Hocam şunu belirtmek isterim ki otomatik vites isteyip aynı anda az yakmasını istiyorsan bu biraz zor olur. Otomatik vites araçlar manuellere göre fazla yakıt tüketirler.

Renault yeni bir teknoloji geliştirdi. Otomatik vitesi manüel vitesden daha az yakıyor :))

Eskisi gibi 4 ileri vites konmuyor hoş fiesta hala öyle ama artık 6 ileri  7 ileri koyuyorlar.

arada fark olsa bile ben ona razıyım. 

kilometrede 20 kuruş fazla yakar yaksa yaksa

Hocam 20 kuruş az para değil ki km. başı. Bak o zaman Alper senin hesabına göre km. başı 2 kuruşa geziyor. :D

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

O listeden kia yı çıkar. başka bişey demiyorum :)

Abi çıkar derken dayanaklarınıda yazarmısın, Güvenlik yok ondan çıkar.

Çok yakıyor ondan çıkar.

2. eli yok ondan çıkar gibi yani bilmediğim bir bir şey için biri çıkar diyor ama neden ? 

Ben nedenlerini öğrenmek için açtım bu konuyu ? 

Bilgilerini bekliyorum.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

O listeden kia yı çıkar. başka bişey demiyorum :)

Abi çıkar derken dayanaklarınıda yazarmısın, Güvenlik yok ondan çıkar.

Çok yakıyor ondan çıkar.

2. eli yok ondan çıkar gibi yani bilmediğim bir bir şey için biri çıkar diyor ama neden ? 

Ben nedenlerini öğrenmek için açtım bu konuyu ? 

Bilgilerini bekliyorum.

Hocam kia , hyundai kore arabaları olduğu için eski modellerinde tasarım,güvenlik,performans,yakıt gibi birçok özellik çok çok eksikti ve hiç tutulmuyordu. 
    Ama bugünkü teknoloji ile bakarsan kia ve hyundai büyük adımlar atmış durumda tamam i30 , i20 olarak hyundai ileri geçmiş olabilir ama kia ceed gerçekten güzel araçtır. 

Eskiye göre olsa evet kia,hyundai çıkar demek doğru olabilir fakat bugün kia ceed ,hyundai i30 ,2 koreli güzel işler yapıyorlar. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

peco 508 bak...

l enfer c est les autres Sartre ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam ben de size daha önce bana sorduğunuz soru için birkaç öneride bulunmayı düşünüyordum ama madem alamıyorsunuz, ben kenara çekileyim :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Alfa Romeo: Guiletta

Opel : Astra J (Kendim kullanıyorum yakıt konusunda oldukça memnunum. Tasarım olarak da hoşuma giden iki arabayı yazdım.)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı

Opel : Astra J (Kendim kullanıyorum yakıt konusunda oldukça memnunum. Tasarım olarak da hoşuma giden iki arabayı yazdım.)

Hocam Alfa Romeo benim bildiğim yakıtı içiyor :) Bunun dışında ambleminin anlamını öğrendiğimden beri markaya karşı tiksinti duyuyorum.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam ben de size daha önce bana sorduğunuz soru için birkaç öneride bulunmayı düşünüyordum ama madem alamıyorsunuz, ben kenara çekileyim :)

Ya hocam eyw. hatırlıyorum.

Onuda araştırdım, 320D leri...

Hatta  Wv de satıştaki arkadaşa dedim ki Wv passat cc mi yoksa 320 D mi adam yakıt için 320 D dedi.

Kilometrede 250 kuruş dedi forumları araştırdım ama öyle olmadığını gördüm. Kredi ile alacaktım alırsamda bu aracı vazgeçtim o yüzden.

Bi gün zengin olursam ama kesin BWM :))

Şimdilik beni 3 4 yıl idare edecek bi araba lazım.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BİR GÜN SENİ ALACAM A4 YADA A3 AMA BİGÜN MUTLAKA BU OLCAK

HOCAM BUNDAN AL YAW GEZERİZ :D

Mycity tarafından 18/Haz/13 18:21 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    Stifler bunu yazdı

Hocam Alfa Romeo benim bildiğim yakıtı içiyor :) Bunun dışında ambleminin anlamını öğrendiğimden beri markaya karşı tiksinti duyuyorum.

Fabrika verileri;

Şehir içi: 5.5

Şehir Dışı: 3.7

Ortalama: 4.4

Opel astra ile aynı ;) Ambleminin anlamına göre araba seçmem malesef. Bir araba hoşuma gidiyor ve bütçeme uyuyorsa alırım. :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 11101 Toplam Mesaj: 81